Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Opel Vectra B vs Opel Astra G vs Golf IV
Masini.ro Forum > Masini.ro > Versus
simpson
La aceasta selectie redusa am ajuns cautandu-mi un second. Doresc sa aflu care ar fi cea mai buna alegere,cel mai bun motor si mai ales de ce motoare sa ma feresc de la aceste masini.

VA multumesc!
HalbaSus
Golf IV a fost o masina cu o fiabilitate destul de indoielnica... deci nu ti-o recomand, desi nu e o masina rea (atunci cand merge biggrin.gif).

Intre Astra si Vectra depinde de ce ai nevoie... vectra B este (in opinia mea personala si subiectiva) mai frumoasa decat astra si mai incapatoare, dar daca nu ai nevoie de spatiu atunci cea mai buna optiune ramane astra.
florin55503
daca nu ai nevoie de spatiu, gasesti o masina de peste 100 de cai atunci vw. dar suporti si niste costuri de intretinere mai mari.

dar eu as recomanda vectra.

daca te-ai gandit la benzina atunci vectra 1.8 16 v
simpson
Am citit pe forum la Vectra B ca motoru de 2.0 diesel e cam stricacios mai ales cand nu porneste de la primele 10 chei si nimeni nu stie de ce. Asa o fi, n-o fi, mie incepe sa mi se para mai sigura benzina. Si am auzit ca e foarte sprinten Astra de 1.6 .

Mai am o intrebare,cum sta Astra G la capitolul confortului suspensiilor in comparatie cu Vectra B ?
claudiu50277
io miam luat de curand vectra 2dti shi sunt super incantat, astra shi vw sunt mashini din alta clasa (una inferioara shi fac referire la confort)
vectra rulz blush.gif
florin55503
ce ai citit tu e o problema izolta. vectra B dupa 2000 nu a mai avut boli ale copilariei sau defcte specifice
simpson
Si in cazul acesta este realist din partea mea sa ma astept sa gasesc in afara o Vectra de dupa 2001 cu 100 si ceva de mii de km, 2.0 DTI, la vreo 6500 de euro ? Din care sa imi recuperez TVA ?
Mihai63349
Du-te-n Oser si intreaba-i pe-aia. Sunt o gramada de aducaci de masini in Cluj! Si, mai nou iti aduc la comanda masina pe care o gasesti tu pe net.
Sorin-Florin74743
OPEL Astra G Caravan 1.7CDTI (siguranta, comfort, spatiu, acceptabila ca intretinere, leader in clasa compacta)
Baby Blues
De trei luni am un Opel Astra din 2000, motor de 2000, 16 V, 101 cp.
Mie mi se pare destul de spatioasa, consum mic, si destul de puternica (nu se comara cu VW de 130 cp, dar e de ajuns) iar cel mai important f.ieftina de intretinut inclusiv consumabile si piese de schimb.
Eu mi-am schimbat toate filtrele si uleiul(mobil 1 full sinthetic), la 3mil lei +500mii manopera.
Consumabile se gasesc nu neaparat de Opel dar la jumatate de pret si la fel de bune(sub Licenta)Am condus Golf si mi se pare mult mai diferit fata de Opel(in sensul bun), dar avand in vedre cea ce am enumerat mai sus am optat pt Astra + ca are transmisia pe lant( motorul de 2000 dti 16V 100 cp). Motorul de 1.7 de la Astra este cam lent dar se descurca.
Succes! smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.