Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pornire grea Matiz
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
Petru73526
Hi all!
Am cumparat anul trecut, in vara, un matiz E, nou. Cateva luni, totul a mers bine, dar dupa aceea, au inceput micile probleme: La pornirea la rece, se aprinde tot timpul indicatorul " Chek" si nu se mai stinge. Am fost la tester si eroarea era de la aprindere. Cei de la service Daewoo, din Cluj mi-au schimbat bujiile cu Champion, dar treaba s-a inrautatit. Acum am schimbat cu NGK care sunt trecute in manual (BPR5EY - 11). Motorul merge la drum mult mai bine, nu mai consuma asa mult cum consuma, dar dimineata, pana se incalzeste, trepideaza si suna mai rau decat un diesel cu motorul terminat. Dupa ce se incalzeste e OK, cu exceptia ca ramane indicatorul "Chek". Are cineva idee cum pot remedia problema?
Cei de la service, cred ca acum invata, ca nu se pricep deloc.

Multumesc mult
Petru
James Kilowatt
Stii exact care este codul de eroare? Ai putea cauta in manual sa vezi cum se remediaza. In mod normal, nu trebuia sa te lase sa pleci din service cu butonul de check aprins! Masina e in garantie, stai pe capul lor pana rezolva.
verifica si mp wink.gif

PS incearca sa verifici si fisele, nu doar bujiile.
Andrei74539
In spatele filtrului de aer de la motor este o fisa pe care daca nu o conectezi iti sta aprins CHECK. Vezi daca nu e conectata, eu asa am patit chiar la service noroc ca s-a prins seful de service si i-a spus tolomacului sa o conecteze.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.