Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Autohaus-uri
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Iulian66199
Salut.Stie cineva adrese de autohaus-uri serioase din Berlin?Am fost la cateva (gasite pe mobile.de si autoscout.de) si sunt niste minciuni de autohaus-uri ( formate dintr-o ghereta si 5-6 masini). :boxing:
TINI
Daca te duci pe Mobile si cauti pe Berlin, cand intri la o anumita masina vezi ca sub adresa haus-ului este un link cu toate masinile pe care le are respectivul haus.Asa poti sa-ti dai seama cate masini vei gasi la acel haus.
Dealer:
Auto Koenig Italia Automobili GmbH
Schatzbogen 31
D-81829 München
Phone: +49 - (0)89 / 12 66 20 17
Fax: +49 - (0)89 / 12 66 20 24


eMail to the advertiser









Service

Park vehicle

Print preview
Recommend
Translation tool





You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/Italia-Automobili
Iulian66199
Cu parere de rau pentru mine toate adresele pe care le-am luat erau de pe mobile.de si sunt numai minciuni de autohaus-uri.Asa ca va sfatuiesc sa nu va cautati daca vreti masina, pe mobile.de.
TINI
Prietene, nu stiu cum cauti tu pe Mobile dar deocamdata e cel mai bun site auto din Europa.Sa inteleg ca ai cautat, te-ai dus in Germania si acolo ai gasit 4-5 masini ?Asta inseamna ca nu te-ai uitat sa vezi cate masini are respectivul handler.E simplu, daca are 5 masini nu te duci.
Si cei de la Autohus dau anunturi pe Mobile tocmai din acest motiv : sunt cei mai vizitati.
TINI
You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/Autoplatz-Rathaus

You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/acb

You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/Audi-Center-Marzahn

You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/ASL-Gmbh-Berlin

You will find all our vehicles on offer on:
http://home.mobile.de/Lorenz-Berlin
samd........
TINI
Sau spune-mi ce masina cauti si poate te pot ajuta.
Iulian66199
Situatia de acasa cand navighezi pe net si cauti masini sa stii ca nu se potriveste cu cea de la fata locului.Am fost in toate autohaus-urile pe care mi le-ai dat tu(mersi pt ele) cu exceptia unuia singur si sa te tii frate pe picioare ce aveau acolo.In primul rand nu au ceea ce vezi pe net.In al doilea rand sunt aproape numai turci dubiosi de la care eu nu as cumpara masina.
Pe mine ma interesa un Astra,Laguna,Golf,206 etc., ceva in zona asta de prin 99'
TINI
Am adus vreo 20 de masini din Germania si cred ca stiu cum stau lucrurile.Intotdeauna gasite pe Mobile.Dar plec numai cu rezervare facuta.Caut masina care ma intereseaza, negociez pretul cu handlerul (telefonic), il intreb daca masina are probleme, daca are carte service etc. etc....imi trimite rezervarea pe fax si numai dupa asta plec.O singura data am avut ghinionul sa dau peste un sirian care manarise si masina care ma interesa, cu toate ca-l intrebasem daca are carte service sau probleme.Dar cand m-am dus acolo, vax.Fara carte, putin zgariata si cu km mai multi decat aparea pe site.Normal ca nu am luat-o si am plecat la alta masina pe care o aveam de rezerva tot in localitatea respectiva.De obicei pe linga masina rezervata mai am 2,3 adrese cu masini la fel, in aceeasi localitate sau foarte aproape.Nu te obliga nimeni sa cumperi masina, chiar rezervata, daca nu-ti place.
Chestia ca sunt aproape numai turci pe la Haus-uri....sa fim seriosi.
Sau poate esti tu super ghinionist.
Cristi72616
Am fost acum 2 saptamani sa-mi iau masina. Si mi-am luat fara rezervare. Am ajuns la concluzia ca daca ai cat de cat bani (adica cel putin 6000 euro) e imposibil sa nu-ti gasesti masina care vrei...si asta in timp scurt. Daca insa nu ai atatia bani, e de umblat. Eu am fost pe langa Nurmberg si am gasit handleri nemti, turci, unguri....toate nationalitatile. Am gasit parcuri auto cu masini care aveau peste 200.000 km, am vazut chiar una cu 500.000 km. Aia merita o poza. Eu mi-am gasit masina in 2 zile (o masina de care sunt f multumit). Nu neg insa ca este o abordare buna si sa-ti rezervi din timp masina si sa te duci cat de cat la sigur.
Multa bafta !!!
TINI
Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.
Ce masina ti-ai luat ?
Cristi72616
Multumesc pt urari.
Mi-am luat un Opel Astra Caravan 1.7 CDTI varianta NJOY.
TINI
Pai in cazul asta te asteptam la "Totul despre masina mea" sa ne-o prezinti.Cu tot cu poze.
Pisoiu
Daca vreti sa vedeti cat de mare e autohaus-ul, am un sfat. Uitati-va la adresa lui, si dupa aia incercati sa o gasiti in Google Earth. Asa am gasit un autohaus din Munchen, si in plus poti sa mai faci corelare intre diversele repere vizuale care le mai ai in poza masinii, cladiri, strazi, etc. (daca e disponibila), si ceea ce vezi din satelit.

/pisoiu
Claudiu94518
Salut. As vrea sa-mi aduc o masina din Germania pana in 6000 de euro un opel astra cu 4 usi sau un alfa romeo 156 din 2001 sau un fiat stilo din 2002. Poate cineva sa-mi spuna si mie ceva parcuri auto din munchen sau nurnberg sau autohausuri de unde as putea sa iau ceva in banii astia.
Cristi72616
Salut.
Nu stiu exact adresele. Daca mergi cu cineva, sau chiar si singur, incearca sa ajungi si in Furth. Este un orasel f mic de langa Nurenberg. Cred ca asta e o industrie in oraselul ala. O sa vezi 3 pacuri auto unul langa altul. In Nurenberg sunt mai multe pe la marginea orasului. Majoritatea sunt grupate pe clasele de masini. Adica foarte rar o sa gasesti in acelasi parc un CLK cu un Astra.
Multa bafta!
PS: sa ne anunti ce ai facut.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.