Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Radar in Logan?
Masini.ro Forum > Masini.ro > Circulatie
vma
Stie cineva daca e legal ca politia sa puna radar in masina particulara? De ceva zile prin Timisoara circula un logan albastru cu folii negre care are radar in el. Cativa prieteni mi-au spus ca l-au vazut chiar in functiune si politia dadea amenzi.

P.S. Mentionez ca nu are nici un fel de insemne ale politiei pe el.
cosmin45741
masina cu radar trebuie sa aiba insemnele politiei...du-te si reclama-i pe japcari undeva, eventual la un post de televiziune sau radio, pt. ca la sediul lor nu stiu ce ecou ar avea :bash:
V56465
Salutare

Cosmin.... da-mi voie sa te contrazic! Nu mai stiu unde exact am citit si vazut treaba asta. Am sa incerc chiar sa caut si sa o gasesc.

Au voie sa monteze radare, in functiune! si pe masini particulare, deci care nu au insemnul politiei.

Asa ca... fiti cu bagare se seama. Numai bine si la cit mai putine amenzi
cioaba
am citit si eu pe forumul politiei din constanta ca au voie sa le puna pe masini fara insemne. am mai cautat si nu am gasit inca nici un document legal care sa le interzica asta. blush.gif cu parere de rau, luati-va detectoare :angel: ...sau mergeti cu 50 :evil:
Mumu
Si eu cred ca e legal atata vreme cat si pe la noi mai vad in trafic vechea Dacie alba fara insemne.Aia m-a prins si pe mine odata.
Mariustom
Salutare :wave:
Și în Reșița radarul este montat și pe mașini fără însemne, care, ca să vezi, sunt cele care sunt poziționate strategic, anume să surprindă viteziștii.
Bodi
Am vazut si eu vara trecuta pe litoral o Solenza alba fara insemne care avea montat un radar pe ea.
Cred ca in lege scrie ca rolul radarului este de prevenire si nu de rotunjire a bugetului statului. De aceea ar trebui pus pe masini cu insemne si in locuri vizibile.
Daca e asa atunci le faci niste poze si contesti amenda. Poate e cineva mai la curent cu legislatia???????
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.