Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Achizitionare OPEL OMEGA B second hand .
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
PLACINSCHI63491
Buna ziua la toata lumea !

As dori daca se poate sa va supun atentiei urmatorul anunt gasit pe net si as dori sa ma ajutati sa ma edific asupra acestui model de masina, daca se merita a investi in asa ceva . Orice fel de comentari legete de fiabilitate, consumuri, probleme tehnice, etc. sunt bine venite .

Multumesc anticipat !

Am gasit pe www.autovit.ro, urmatorul anunt :

OPEL OMEGA BERLINA 2,5 TDI 140CP ALBASTRU METALIZAT

dotari

-CUTIE MANUALA 5+1;
-4 GEAMURI ELECTRICE;
-OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE;
-SERVO-DIRECTIE;
-6 AIRBAGURI;
-DUBLU CLIMATRONIC;
-TRAPA; PILOT AUTOMAT;
-COMPUTER BORD; XENON;
-JANTE ALIAJ;
-PROIECTOARE;
-INCHIDERE CENTRALIZATA;
-ALARMA;
-MOTOR BMW 2500TD,
-MAG. CD,
-SCAUNE ELECTRICE CU INCALZIRE,
-JALUZEA ELECTRICA

Pret: 9,000 EURO
An fabricatie: 2000
Carburant: Motorina
Rulaj: 160,000 km
Capacitate: 2,500 cmc
Putere: 140 CP

Hai noroace !!!
florin55503
masina merita. motor cu fiablitate dovedita atat la bmw cat si la omega. la omega la inceput a avut niste probleme din cauza adaptarilor respective. dar apoi s-au rezolvat. probleme s-ar putea sa apara la articulatii pt ca e motorul destul de greu. oricum e foarte sptioasa, trage bine, (gandeste-te ca a fost si pe seria 5)consumul e putin cam mare.

pretul e hai sa zicem ok. masina asta a fost acum ceva timp in targ de vanzare 12.000, apoi 11.000.
PLACINSCHI63491
Multumesc de raspunsul prompt !

Serios, inseamna ca este posibil sa aiba o problema in conditiile in care a scazut pretul asa de mult ?

La ce consum ar trebuisa ma astept ?

Hai noroc !!!
Alex-F1
Io in locul tau, daca as avea 9.000 de Euro, n-as cumpara o masina din Romania, ci ar merge dincolo (Germania de ex.) si mi-as aduce una din 2001 incoace...you know....rulata doar in Germania.....alta viata! Cu 8.000 gesesti dincolo masina de masina, inca ~ 1.300 te mai costa toate alea pana o inmatriculezi si cu banii tot pe-acolo ajungi, dar stii ca ai o masina boboc! :wave: Whatever, Omega B 2.5 TD consuma cam 11-12 in oras si cam 6-7 afara! Daca a fost de vanzare cand pretul era de 12.000, iar acum omu inca nu a vandut-o si cere 9.000....hmmm....aici ceva cam pute....oricum trebuie s-o vezi/probezi/verifici atent mai intai....cu un mecanic meseriash neaparat.... Dar mai gandeste-te.... Bafta!
florin55503
nu neaparat are masina ceva. dar foarte putina lume isi mai cumpara omega acum pt ca nu se mai fabrica. (se pare ca se va fabrica din nou) daca masina ar fi ok eu as cxumpara-o

pt un motor asa mare taxele nu te vor duce doar 1300 (nici la 1.8-2.0 nu sunt atat)ci in jur de 2000 si ceva la care se mai adauga drum numere etc. nu merita sa iti aduci masina cu motor mare de dincolo.

nici passat nu prea poti sa iti aduci in banii astia. la unul cu un nr de km acceptabili. compacte intr-adevar golf sau bora TDI- PD 130 de cai si alta viata. chiar merita
Lucian72846
Motorul e tare la aceasta masina , se misca bine ! S-au cautat bine astea echipate cu diesel BMW .
Bafta la achizitie !
victor72486
si eu am una din ''96 cu acelasi motor si sa stii ca desi e de bmw, nu e la fel! multi nu stiu ca ala de pe bmw e TDS( adica supraalimentat ) si asta de pe omega e doar TD. nu are asa viata in el.o problema mare o are cu pornirea la cald! atentie mare cand o cumperi! eu m-am intepat! 90% din cazuri se rezolva schimband pompa de injectie. in rest e super la condus si chiar e spatioasa, eu de asta am si cumparat una!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.