Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Economisiți până la 20% de combustibil
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
cavalyere
Am gasit textul asta pe un sit si sunt curios daca este adevarat pretul e undeva la 15 Euro(am pus si o poza cu produsul):

Economisiți până la 20% de combustibil

• Pentru a optimiza consumul de combustibil folosiți un produs ecologic care reduce nivelul de poluare ambientală, îmbunătățind în mod considerabil consumul vehiculului dumneavoastră.
• Se instalează întotdeauna la furtunul de combustibil, cât mai aproape de carburatorul sau injectorul motorului.
• Se adaptează la toate tipurile de combustibil, inclusiv la motoarele Diesel și cele care funcționează cu gaz.
• Poate fi aplicat la motoare de mașini, motociclete, bărci, camioane, tractoare, etc.
Modul de funcționare
• Acest produs care optimizează consumul de combustibil este un preparat ecologic, format din două segmente magnetice speciale, fabricate cu compuși de ultimă generație, care formează o rezonanță magnetică de forță, generând un câmp specific de lucru care descompune lanțurile de hidrocarburi, aliniindu-le și ionizându-le din nou, în așa fel încât fiecare dintre ele să intre într-un contact mărit cu oxigenul, îngăduind o combustie mai bună, sporind randamentul motorului dumneavoastră și, astfel, economizând consumul combustibilului.

Beneficii
• Combustibilii tratați cu acest produs îmbunătățesc remarcabil performanța motorului și se ard într-un mod mai complet oferind următoarele beneficii:

MAI MARE POTENTA SI MAI MULTI KILOMETRI PE LITRU
• Accelerație mai mare
• Potență mai mare a motorului (mai mulți cai putere)
• RPMs mai mare

O ECONOMISIRE DE PANA LA 20% DE COMBUSTIBIL!!!
• Reoxigenarea moleculelor de combustibil înainte de a fi arse face ca motorul să-și îmbunătățească remarcabil randamentul, ceea ce se traduce într-o economisire considerabilă a consumului de combustibil.

ELIMINARE A DEPOZITELOR MARUNTE DE CARBON DIN MOTOR
• Aceleași molecule de combustibil ionizat sunt cele care se ocupă de curățarea și menținerea curățeniei tuturor pereților camerei de combustie, curățind injectorii și extrăgând tot restul de carbon. Un motor mai curat permite o performanță mărită, oferind o potență sporită.

REDUCERE DE GAZE POLUANTE
• Reducerea emanațiilor de gaze toxice contribuie la menținerea mediului înconjurător. De aceea, acest produs care optimizează consumul de combustibil este un preparat ecologic care reduce în mod considerabil emanațiile de hidrocarburi (HC), monoxid de carbon (CO) și oxid nitros (NOx).

USOR DE INSTALAT
• Nu veți avea nevoie mai mult de 5 minute și nu este necesară nici o cheltuială suplimentară de instalare, deoarece chiar dumneavoastră îl puteți instala, fără să modificați sau să tăiați nici un furtun al motorului.


DURATA NELIMITATA DE FUNCTIONARE
• Acest produs avansat nu-și pierde din potență și nici nu-și epuizează caracteristicile de lucru pe parcursul timpului. Mecanismele sale de lucru vor fi mereu constante și se vor menține intacte.

CICA SE INSTALEAZA PE INAINTE DE POMPA DE INJECTIE PE FURTUNUL DE MOTORINA, BENZINA CHIAR SI GAZ.
Tiberiu61940
Daca punem 5 inseriate?? :angel:
Sebastian39516
E vrajeala a la mama mercedesa...Puneti tu un magnet mai puternic pe furtunul de combustibil si o sa vezi ce se intampla:nimic. Am citit pareri pro si contra, au fost oameni care au simtit ceva ceva si unii care si-au plans banii. Asta pe niste site-uri d-afara. Suma nu-i mare dar cred ca mai bine gasesti baniilor alt scop...

P.S. Mai era o inventie smechera la pretul de vreo 50 si ceva de parai pe net. Era un soi de ventilator mecanic pus pe tubul care alimenteaza cu oxigen motorul ,a carui elice era actionata de aerul care intra prin filtru si producea un soi de turbionare si crestea puterea, randamentul etc...Ce mai, aproape iti devenea turbo masina! Alta mare vrajitorie de muls banii! Am vrut sa fac un experiment si sa montez un cooler de calculator sa vad daca se intampla ceva. Pana la urma m-am lasat pagubas pt ca n-am timp de chestii d-astea...
florinm2all
Am avut si noi (tata) o asemenea chestie montata pe masina. Era o dacie 1310 din '84. Am vandut-o acu cateva luni. Cred ca mai e chestia respectiva pe cionducta de alimentare. A scazut consuumul? Nu stiu ce sa zic. Intradevar masina respectiva consuma destul de putin, dar era si motorul mai mic. Eu zic ca e vrajeala cu scaderea consumului...
Watcher
QUOTE
=Daca punem 5 inseriate??

Daca punem cinci inseriate, si functioneaza perfect fiecare se va reduce cu 67.23%. Asta pentru ca procentul se aplica de fiecare data la CE A RAMAS wink.gif

PS: evident ca nu va fi nici macar asa caci daca prima data scoti toate reziduurile, a doua oara nu mai ai ce scoate, daram vrut sa arat rationamentul matematic wink.gif
DORU
Watcher, jos palaria pt umor si pt rationamentul matematic! biggrin.gif

In alta dezordine de idei, eu am folosit la Skoda mea Felicia Combi un CRISTAL de o forma anume, ce poseda proprietati reale in a reduce consumul de combustibil cu pana la 10%. Va spun sincer, l-am folosit 2 ani si intr-adevar, verificand consumul ca si inainte, am constatat o economie de 0,5l / 100 km !
Din pacate, in prezent nu-l pot folosi pt ca nu am loc sa-l fixez (are 8 cm lungime). arigato.gif
James Kilowatt
Placebo. Si la masini tine! :
Cristalul ala nu da asa, o lumina albastruie? biggrin.gif

Masinaria aia de la Offtopic care face energie din aer nu mai pare asa absurda acum :angel:
mike.omega
Avand in vedere ca personal nu am incredere in dispozitive din astea ce iti micsoreaza consumul si voi deja ati trecut la caterina topicul se inchide si va rog sa initiati astfel de topice cu dovezi nu mailuri primite pe post de spam :bash:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.