Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Valoare revanzare Logan 1.4 MPI vs. 1.6 MPI vs 1.5 DCI
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Cristian67492
As dori sa achizitionez un Logan si intre mai multe elemente am luat in considerare cu punctaj mare consumul de carburant si valoarea de revanzare. De asemenea ma intereseaza OBLIGATORIU ABS-ul, asa ca sunt vizate numai variantele Ambition, respectiv Laureat Plus (pt.1.4).
Pentru ca BANII sunt de asemenea (din pacate...) un element pe care trebuie sa-l punctez cu procent mare din decizia mea, m-am gandit inclusiv la solutia Logan SH, din 2005 sau 2006.
Practic, oscilez intre
- 1.4 MPI Laureat Plus
si
- 1.5 DCI Ambition
pentru ca 1.6 Ambition cade la capitolul consum de benzina (cu toate ca am inteles ca nici 1.4 nu e chiar negurmand...).
Ce sfat imi dati?
Cristian
Cristian67492
Din lectura mai multor topicuri care faceau referire tangent la aspectul pretului de revanzare, am observat ca exista opinia cvasi-generala ca o masina diesel de vinde mult mai usor si mai bine, CU O PIERDERE MAI MICA FATA DE PRETUL DE ACHIZITIE decat un benzinar.
Lectura anunturilor de vanzare nu indica insa neaparat acest aspect, asta e cel putin parerea mea.
E adevarat ca Logan Diesel a aparut cam de putin timp ca se se vanda in exces ca SH, dar ce parere aveti despre acest aspect al VALORII MAI BUNE LA REVANZARE IN CAZUL DIESELULUI, incluzand aici - de ce nu ? - si cazul LOGANULUI, care pe mine cel putin ma intereseaza.
Altfel luat un Logan 1,5 dci luat cu 9.600 se va vinde cu o pierdere mai mica decat un Logan 1.4 luat cu 8.200 Euro ? (observati ca am luat variantele full-option la ambele).
Multumesc
Lucian72846
Uita de Logan ! Parerea mea si a multor altora .
Bafta pentru achizitia unei masini !
Cristian67492
QUOTE(Lucian72846)
Uita de Logan ! Parerea mea si a multor altora .
Bafta pentru achizitia unei masini !

Am numai 8.000 Euro. Cum sa uit de Logan in aceasta situatie?
Cristi blush.gif
Lucian72846
Treaba ta atunci ! nu cred ca este cineva , poate fi si posesor de Logan , care sa recomande acest mijloc de locomotie .
James Kilowatt
Eu cred ca valoarea de revanzare crescuta a dieselului e o poveste.
Poti incerca sa vezi si la alte masini daca e adevarata, nu doar la Logan. Si eventual, nu doar in Romania, presupunand ca pana o vei revinde vom face si noi parte din piata europeana unica si "libera"

Oricum, o masina noua se devalorizeaza cel mai repede.

Insa chiar si asa, cred ca decizia ta de a merge pe ideea unei masini noi e cea mai buna. SH-urile din Romania fie au niste preturi inflamate rau, fie sunt dubioase ca provenienta si numar de km.
T u d o r
QUOTE(Lucian72846)
Treaba ta atunci ! nu cred ca este cineva , poate fi si posesor de Logan , care sa recomande acest mijloc de locomotie .


Ce spui domle... Ia sa-ti stric eu bucuria atunci. biggrin.gif
Eu recomand Logan, am Logan (deci nu-mi dau cu parerea aiurea) si este o masina mai mult decat cinstita la banii astia. Nu o compar cu Octavia, Golf sau Megane, dar este de cel putin 2 ori mai ieftina si intretinerea ei de cel putin 3 ori mai ieftina decat la oricare dintre cele mentionate mai sus.
Concurenti potentiali dpdv al pretului ar fi Kalos si Aveo de la Chevrolet, Accent de la Hyundai, Renault Symbol si cred ca mai sunt cateva dat nu-mi vin acum in minte. La oricare dintre acestea de mai sus, pretul este mai mare, intretinerea mai scumpa, service mai rar. Nu zic ca astea nu sunt mai bune, dar spun ca Loganul este o alegere foarte potrivita pentru Romania, cu puterea noastra de cumparare si drumurile pe care le avem. smile.gif
ncristi
Logan este o masina excelenta perfect adaptata conditiilor de la noi.

Probabil ca daca masina ar fi fost destinata unei piete ca germania spre ex. ar fi fost total deplasat..insa cum este facuta pt. boborul roman cu ale lui poteci pline de gropi cred ca renault deja a exagerat cu confortul...dacaia berlina parca se integra mai bine in peisajul selenar romanesc smile.gif
A70877
recoman logan 1.5 dci

-este sprinten
- are consum urban de 5.5l/100km (asa are al meu)
-ieftin pt ceea ce-ti ofera
-daca poti sa renunti la A/C (nu te sfatuiesc) nu are rival

daca bugetul sucomba subit dupa 8000 euro, nu o sa-ti para rau pt alegere. restul depinde de tine daca o rupi sau arata ca o bijuterie


in aceeasi situatie am fost si eu si am ales


va pupa tata!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.