Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme Fusion?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
V56465
Cei care au (si nu numai), aveti idei, pareri, ce poate fi? Ca daca nu, imi e teama ca trebuie sa dau, o fuga pana in service... Masina este un Fusion Ghia pe benzina, de 1.6:

1) intra ca lumea destul de greu (uneori din mai multe incercari) in marsalier; zic ca lumea, adica atunci cind chiar o ia si merge cu spatele; pt ca se intampla sa mai intre (lampa de mers cu spatele se aprinde in ambele cazuri) dar cand dai sa pleci incepe si face galagie cutia de viteze, sa ciraie si nu pleaca.

2) si abreiajul cam face figuri si galagie si el... (ca si cum ar da sa patineze) la debreieire, la doua treimi din cursa. La plecarile de pe loc, di treapta intai de viteza.

Cele descrise mai sus se intampla indiferent daca motorul este rece sau cald.

Multumesc anticipat tuturor
FELIX51333
Nu poate fi vorba ne o problema o Fordului si doar de o functionare defectuasa ci doar de o problema de ambreiaj, ori mai trebuie reglata cursa(din sufa), daca nu incearca sa calci de doua ori ambreiajul inainte de a introduce in marsalier.Daca tot nu funtioneaza ar fi bine sa consulti un service autorizat
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.