Help - Search - Members - Calendar
Full Version: cod casetofon
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
vma
cat de curand tre sa imi schimb bateria la masina ca are si ea o varsta. Problema este ca atunci cand am cumparat masina, vechiul proprietar nu mi-a dat nici un cod pentru casetofon. Cum sa fac sa nu imi blochez casul cand schimb bateria? Sau cum pot afla codul, cum pot trece peste el? anything? smile.gif Mersi!
florin55503
eu cand avea vechiul cd-player scoteam destul de des si nu intra in safe-mod. dar il inchidem inainte. sau ca sa fii sigur porneste masina si lasa motrul sa mearga in timp ce faci schimbul de baterii. o sa fie problema la geamuri
eddie
Motorul nu are voie sa mearga fara baterie pe masina,asa stiu eu .
Eduard RO
QUOTE
Motorul nu are voie sa mearga fara baterie pe masina,asa stiu eu .

Daca o tii turata rau de tot in timp ce schimbi bateria merge.Faza incercata. biggrin.gif
florin55503
ba cum sa nu mearga. din contra daca nu merge inseamna ca are ceva. merge la relanti
robert
Poti sa lasi motorul fara baterie cat o inlocuiesti.Opresti toti consumatorii(faruri,cass,plafoniere etc) si nu e mare lucru.Cat poate sa dureze pana o pui pe cealalta la borne...un minut.
Andrei59324
Schimba bateria fara probleme.....nu treb sa tii motorul pornit.Eu am schimbat si nu am avut nevoie d nici un cod....doar ca tre sa o pui p cealalta in max 3 min.Eu am vectra cu Siemens NCDR 1100 sau 2100 parca...nu stiu sigur si n-am avut nici o pb la schimbatul bateriei.
Marius71599
Salut!
Cauta pe net generator de coduri ca sunt sigur ori pe google ori pe dc++ am vazut eu da daca nu am nevoie nu l-am luat
Daca nu gasesti incearca codu asta 1653 la mine merge si am un blaupunkt car 300,este codul masinii venit pe bonu ala cu toate codurile
IACOB54727
salut

Atentie.Bateria se deconecteaza doar cu cotactul de pornire intrerupt ,altfel este posibila avarierea modulului de comanda al sistemului de injectie. Asta scrie in manualul de reparatie opel astra cap inst electrica.
Nimic nu e sigur dar am vrut sa te avertizez.
O solutie simpla pui in paralel un redresor sau o alta baterie izolezi bornele sa nu faci scurtcircuit ,scoti bat veche pui pe cea noua ,si scoti redresororul sau bat de rezerva . Acest procedeu e simplu si nu ramai nici o clipa fara tensiune
Virgil47474
uite aici cum se monteaza acumulatorul:

http://img84.imageshack.us/my.php?image=acumulator3sl.jpg

din pacate nu am partea cu demontatul... blush.gif
IACOB54727
Imi cer scuze daca am deranjat.Am incercat sa ajut cu ce am stiut si cu ce am citit ,apoi fiecare risca pe banii si nervii lui . Dar orice sfat ar putea fii util daca vine la timp si nu prea tirziu cind devine inutil . Si la alte masini nu se recomanda deconectarea bateriei in timpul functionarii motorului ( la Dacia am deconectat bateria de sute de ori ( si daca se duceau diodele din alternator erau 50-100000lei) deci mi-am permis riscul .Am incercat o data la un Renault 9 si s-a dus aprinderea electronica . Dar fiecare se joaca cum vrea el cu banii lui.
Daca la montarea bornelor bateriei se recomanda sa fie contactul oprit ,la demontare ....................oare ce se recomanda?
Virgil47474
de ce crezi ca ai deranjat pe cineva????
mie nu mi se pare ca ai spus ceva ce ar putea fi deranjant....

daca la montare se cere oprirea contactului, cu atat mai mult la demontare....

si eu porneam dacia cu alta baterie dupa care i-o dadeam omului inapoi.... si nu se intampla nimic cu masina.... saraca, avea doar un releu regulator, daca e vorba de electronica.....
cojocaru73956
fiecare face cum crede, eu am luat bateria de pe o astra g 1,7, motorul a ramas pornit si nu s-a intamplaT nimic dar nu am stiut ca nu e voie, a proce dat ca la Dacie, insa se poate sa creeze probleme operatiune de schimbare cu motorul pornit
cojocaru73956
daca montezi repede bornele pe bateria noua ar trebui sa nu piarda codul,
vma
mersi mult, am rezolvat-o smile.gif am schimbat bateria pur si simplu si nu s-a resetat cas-ul. Oricum am fost pregatit dinainte, am vb in Germania si mi-a trimis car pass-ul unde am toate codurile.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.