Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Climatronic vs AC normal
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
Adi50062
Doresc sa achizitionez o masina noua, iar Octavia se dovedeste a fi o optiune buna. Intrebarea mea este urmatoarea: daca nu aleg Climatronic, cum pot mentine constanta temperatura din interirul masinii? Pornind si oprind aerul conditionat in mod repetat, sau este de ajuns sa il las pornit si sa umblu la cele doua butoane care variaza viteza ventilatorului si respectiv temperatura (ma refer la comutatorul cu rosu-albastru)?
florin55503
umbli la temperatura. il reglezi dupa nevoile tale apoi si viteza. e adevarat climatronicul iti permite o reglare mult mai fina. dar daca iti poti pune alte optiuni in locul climatronicului si chiar iti te atrag acele optiuni eu zic sa alegi acele ptiuni
DORU
Climatronicul este un plus de confort, tu setezi temperatura, el face restul (atentie, este aer conditionat electronic, deci pe modul AUTO lucreaza cum crede de cuvinta sa indeplineasca cerintele tale - temp, zona selectata, etc). Il consider mai util dpdv al faptului ca te poti concentra asupra alto probleme cand esti la volan, nu sa stai tot timpul cu mana pe comutatoare.
Adi50062
Merci mult. Cred ca o sa "sar" Climatronic-ul (desi imi place tare mult) si o sa ma orintez mai tare spre optionale ce tin de siguranta. Toate bune
Adi50062
Am fost recent la un prieten cu Passat 2006. Masina are cam de toate, inclusiv Climatronic. Mi-a spus ca pentru a face rece in masina trebuie sa porneasca Climatronic-ul. Dar .. si aici intervine si intrebarea mea ... si pentru a face cald in masina pe timpul iernii trebuie sa porneasca aerul conditionat. Practic aerul e pornit si cand e nevoie de aer rece, dar si cand e nevoie de aer cald.
La Octavia cu Climatronic este la fel? Nu se poate face cald in masina folosind radioatorul acela clasic, prin care trece apa calda de la motor?
Butonul "Econ" opreste functionarea Climatronicului? Sau doar scade consumul aerului conditionat?
Si daca "Econ" nu opreste aerul conditionat, atunci cum il opresc?
DORU
Prietenul tau nu a citit cu siguranta manualul masinii.
Climatronic-ul are intr-adevar 2 functii: cea ce racire/incalzire a aerului in mod automat AUTO (se pot seta temperaturi intre 18-29C sau Low/Hi) si functia clasica cu ventilatie ECON, atunci cand compresorul NU functioneaza !! arigato.gif
Adi50062
beer.gif
DORU
:pet:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.