Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Alarma Volvo S 40
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volvo
Cosmin71972
Sunt posesorul unui S40 din 2002. Are sistem de alarma din fabricatie. Daca alarma este cuplata si deschizi masina cu cheia originala (mecanic) fara telecomanda, aceasta incepe sa sune si nu mai poti porni masina.
Daca in diferite imprejurari ti se defecteaza telecomanda, care este modalitatea de ati decupla alarma si a porni masina ?
eddie
De obicei masinile nu vin cu alarme din fabrica,ele se pun dupa aceea.
Pentru alarma ta,iti recomand sa cauti un buton ascuns de resetare a alarmei.Ar trebuie sa fie ascuns pe la bord prin stanga.Va trebui sa ti apasat acel buton in timp ce bagi cheia si faci contactul.Asa se dezactiveaza majoritatea alarmelor,in caz ca nu poti folosi telecomanda.
Cosmin71972
Telecomanda este originala de Volvo, masina nu am luat-o de noua si de aici am presupus ca alarma este din fabricatie montata. Iar butonul acela de resetare nu l-am gasit ! blush.gif
Bogdan70756
Cred ca singura sansa e sa bati drumul pina la Volvo service. Si eu am alarma montata tot din fabrica si se comporta la fel. Cu putina bafta pot sa iti aduca o telecomanda de rezerva dar cred ca nu vrei sa stii cit costa. Oricum, nu costa nimic sa intrebi.
cristian66115
QUOTE(Cosmin71972)
Telecomanda este originala de Volvo, masina nu am luat-o de noua si de aici am presupus ca alarma este din fabricatie montata. Iar butonul acela de resetare nu l-am gasit ! blush.gif


Unele Volvo-uri sunt dotate cu alarma originala VOLVO. In cazul asta, alarma functioneaza impreuna cu sistemul electronic de imobilizare a motorului. Deci nu cred ca poti sa dezactivezi alarma decat cu cheia/telecomanda originala a masinii. La masinile dotate cu alarme originale, exista totusi un buton, sub panoul de comanda a climatizarii(spre partea dreapta), care poate reduce sensibilitatea alarmei oprind doar functiile senzorilor ultrasonic si de inclinare, respectiv functia dead-lock la inchiderea usilor. Led-ul din partea dreapta de pe bord functioneaza cand este armata alarma?
Totusi s-ar putea sa existe o modalitate de switch-off a alarmei, insa asta cred ca o pot face doar cei de la reprezentanta cu scule specializate- trebuie programat calculatorul Volvo Guard and LockingAlarm system. :console:
mihai54363
Am si eu o problema cu alarma (ungo) la volvo-ul meu S40.
Cand am luat masina (la mana a doua) dupa ce porneam motorul se blocau toate usile. Cand opream motorul se deschideau toate usile.

Dupa o vizita la service-ul volvo am constatat ca usile nu se mai deschid dupa ce opresc motorul (de, nu mi-a trecut prin cap sa verific chestia asta acolo).

Acum, de fiecare data ce opresc trebuie sa apas pe butonul de pe consola centrala (ceea ce nu e foarte deranjant, dar daca se poate mai simplu de ce nu?).

Ma poate ajuta cineva?
Multumesc,
Mihai
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.