Help - Search - Members - Calendar
Full Version: auto achizitionat prin credit, revandut
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
Nounou
Cum se poate verifica daca un autoturism achizitionat initial prin credit, care este astfel gaj in favoarea bancii care a acordat creditul, este achitat integral la momentul revanzarii sale pe piata sh?
Un functionar la o banca mi-a spus ca gajul nu este inscris in contractul de vanzare/factura/etc
madalina
Este doar o parere personala: afla la ce banca a fost gaj, nr contractului, cat mai multe date si verifica personal la banca respectiva! Daca proprietarul refuya sa-ti dea aceste date, s-ar putea sa fie probleme!
Nounou
Nu, ideea era ca proprietarul nu declara ca l-a achizitionat prin credit auto si vrea sa-l vanda inainte de rambursarea integrala. E o problema de principiu, acum stiu ca exista AEGRM (arhiva electronica de garantii reale mobiliare), insa un cumparataor neavizat cum s-ar putea proteja?
popa1
Problema e destul de simpla,daca un auto a fost achizitionat prin credit,cartea de identitate(originalul) ramane la banca pana se achita creditul;asa ca verifica daca are carte de identitate(original).RESPECT!!
Nounou
multzam fain
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.