Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Dacia Logan 1.4 vs 1.6 mpi & 1.5dci
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Dacia > Logan Berlina/MCV/Pick-up
Claudiu60824
Salutare oameni buni,

am si eu niste nelamuriri....si anume:

Sapt care vine doresc sa dau comanda unui Logan.Avand bugetul de aprox 9500Euro, m-am gandit la unul full option.Ramane acum sa ma decid asupra motorului....m-am tot gandit si razgandit.Eram hotarat pe 1.6, dar m-au ingrijorat unii care spuneau ca nu se merita, pt ca consuma mult raportat la puterea lui, care nu ar fi cu mult mai mare decat a celui de 1.4

Am facut drive testul de 1.4 si pot sa zic ca am fost multumit cat am mers cu el, vreo 10km biggrin.gif ...insa de o luna un prieten si-a luat un 1.6 pe care l-am condus si eu vreo 130km si eu zic ca are demaraj destul de mult.Nu pot sa zic deocamdata care e diferenta dintre 1.6 si 1.4, deoarece cu 1.4 nu am mers decat vreo 10km, cum am mai spus si nici nu m-am dat prea mult la ea....

Cat despre 1.5dci, am auzit ca este destul de economic, in schimb la demaraj lasa de dorit...

So.....ce sfat imi dati?

Merci mult!
florin55503
daca vrei neaparat logan (la banii astia gasesti si altceva) sgatul meu e sa iei motrul de 1.6 chiar daca consuma mai mult. la 1.4 e submotorizata, iar 1.5 dci trebuie sa mergi serios sa scoti diferenta.

daca esti din buc, mototul de 1.6 va consuma destul mai ales in aglomeratia care se formeaza odata cu noua mare asfaltare si dezvoltare a buc
Maff
Pentru Bucuresti, cel mai bine ia varianta diesel.Gandeste-te ca din vara vor incepe lucrarile prin Bucuresti, aglomeratia va creste, deci consumul va creste si el.Dieselul este o masina foarte buna pentru Bucuresti.
Cristian67492
Merita luat un Logan Diesel, pentru circulatia din Bucuresti, chiar daca numarul de km. efectuat anual nu e foarte mare (de ex. aprox.10.000, ceea ce e o medie rezonabila), avand in vedere diferenta de pret a autoturismului si pretul mai ridicat al servicului la motor + cheltuieli de intretinere ceva mai mari (asa am inteles, nu am avut diesel)?
Cristian
eddie
Merita,consuma mult mai putin.Noi(eu si sotia) tot 10.000 de km facem pe an cu o masina si ne-am luat chiar doua masini diesel.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2021 Invision Power Services, Inc.