Help - Search - Members - Calendar
Full Version: la cati km fac revizie megane 1? acu am 89mii
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Renault
diaconu64300
am si eu nevoie sa stiu la cati km tre sa-i fac revizie si ce trebuie schimbat. am fost cu el la service si mi-au curatat demaroul(sau demarorul) deci au scos putin electromotorul fiindca uneori nu pornea. chestie de 10 minute. m-au taxat scurt de 1,2 mil. mi s-a parut incorect si le-am spus.[size=18][/size]au zis ca la 90.ooo km tre sa schimb cureaua de distributie si filtrele. eu nu ma pricep da nici in ei nu mai am incredere. poate cineva sa-mi spuna cum e corect ? la cati km tre sa fac revizia ?
si ce tre sa schimb?
danmatyas
daca pui ulei full sintetic trebuie sa faci reviziile din 15 in 15 mii de km.trebuie sa schimbi uleiul, filtrul de ulei,filtrul de aer..si de polen daca ai.Daca masina e diesel e bine sa schimbi la 15 000 sau maxim la 30 000 filtrul de motorina.
CCI
Kitul de distributie se schimba la 60 mii de km la noi, asa ca MARE ATENTIE!!!
In rest, daca bagi ulei sintetic, faci revizie din 15 in 15 mii de km. E bine ca la fiecare 7-8 mii sa mergi sa iti curete sau schimbe filtrul de aer, arata ca naiba in 10 mii, d-apai in 15 mii....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.