Help - Search - Members - Calendar
Full Version: nu mai merge a.c.-ul
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Skoda
gabi67272
la skoda octavia 1,9 tdi 110 cai,am dat drumul la aerul conditionat si,nu mai baga aer rece,ce s-a intamplat si ce trebuie reparat?
Andrei55037
Daca ai climatronic si afara erau sub 5 grade stai fara grija. La temperaturi mici compresorul de AC este proiectat sa nu porneasca.
DORU
Corect! Daca insa ai AC manual se intampla acelasi lucru din ce stiu. Verifica astazi. Daca nu porneste, tb sa verifici compresorul (daca e OK) sau contactul de la buton (si siguranta aferenta din panoul de sigurante).
gabi67272
azi au fost 20 de grade,si tot nu baga aer rece,am a.c. manual nu climatronic,butonul de a.c. se aprinde,dar parca nu simt daca cupleaza compresorul de a.c.,unde sa fie buba?
robert
Ar trebui sa se auda un tac atunci cand porneste compresorul.Daca se aude si nu baga e posibil sa nu aibe freon.Fa un test de A/C ca nu costa mult.
gabi67272
intr-adevar nu se aude nimic cand apas butonul a.c.,se poate verifica cu testerul si instalatia de a.c.?
florin55503
s-ar putea sa nu mai aibe freon. mie imi baga im priten frigotehnist. daca nu iti bagi la o firma specializata atunci atentie la tipul de fron care ti-l incarca
DORU
Un diagnostic vizual al radiatorului si instalatiei de AC este necesar, in plus un VAG pt confirmare. Apoi, trecut la fapte!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.