Help - Search - Members - Calendar
Full Version: [b]FURT BENZINA MATIZ[/b]
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
Horia51591
Am un Matiz de 1 an... Nici o problema pana acum 3 luni cand, intr-o dimineata inainte de a "decola" spre servici, vad ca nu mai am benzina in rezervor decat atat cat sa aprinda becul. Am ajuns cu chiu-cu-vai la service la Daewoo. Mi-au spus ca furtunul care face legatura intre bushonul de benzina si rezervor era scos la unul din capete. De ce? Asta nu mi-au spus ca erau grabiti si aglomerati! :bash: Am platit, am plecat... M-am gandit eu atunci ca de, se mai intampla... Acelasi lucru mi s-a intamplat insa acum 3 zile, de data asta insa, furtunul era taiat! Acum mecanicul mi-a spus ca cineva "mi-a facut-o". Cat eram eu in service pe rampa, apare un alt Matiz cu aceeasi problema: furtul de benzina nu pe la bushon ci direct prin furtunul de alimentare. Mi s-a spus ca la Matiz se umbla foarte usor la furtunul asta... Intrebarea me este: bun, si ce as putea sa fac??? Alarma ar fi o solutie, dar ar trebui sa fie una foarte sensibila ca sa simta ceva si cred ca ar incepe sa urle la orice pisica si caine ar trece prin zona! Stiti ceva, ati mai auzit de cazuri similare, se poate face ceva? Astept orice sugestii... Multumesc mult!
BandiT
alarma e foarte buna...
hotul trebuie sa se bage sub masina, deci sa atinge de ea si alarma suna.
si daca se declanseaza odata, atunci hotul nu va mai atenta la aceasta masina.
eu am patit la fel cu un tico, si acum are alarma si nu mai am probleme...
cat despre declansarea accidentala a alarmei , sau declansarea de catre caini si pisici , asta depinde de reglajul alarmei.
eu am montat alarma(cumparata din metro la oferta) la o firma specializata
si am spus si problema cu furtul de benzina prin taierea furtunelor , si a reglato in asa fel incat daca atingi masina porneste alarma..daca o pisica se baga sub masina la umbra, si nu se atinge de masina , alarma nu porneste..
daca se atinge de masina , porneste alarma si se sperie pisisca..dupa vreo 3 sperieturi, s-a invatat si nu mai vine la masina mea..
a pornit de vreo 2 ori si din pricina unor caini , dar si ei au capatat reflexul lui pavlov, si acum se ascund sub alte masini...
deci alarma ar fi o prima solutie..
o a2a solutie ar fi sa o parchezi langa o masina cu alarma beton...

cea mai buna solutie este combinarea celor 2 solutii precedente.
eu am 2 masini(vezi semnatura) ambele au alarme si le parchez una langa alta si nu mai am probleme...
bafta
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.