Help - Search - Members - Calendar
Full Version: alarma auto
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Iulian62173
Cine imi poate da un sfat?
Am o vectra 2.0 dti si vreau sa montez o alarma pe ea.
Avand cheie cu cip pornire mai este necesara optiunea de blocare a motorului cu ajutorul alarmei? Este indicat sau nu sa folosesc aceasta optiune? Unde se poate monta, in Bucuresti, o alarma simpla si nu prea scumpa?
Va multumesc
DAN72385
Salut! Incearac si tu site-ul www.sistemedealarma.ro Gasesti tot ce vrei pe site! Alarme cu telecomanda,cu pager,cu pornire motor, pe cheia masinii.Personal ti-as recomanda o alarma viper, sau ungo - la ambele beneficiind de garantie pe viata.Problema e ca pretul la ambele e in jur de 7 mil fara montaj.AI putea sa iti iei si un Wintec la aproximativ 6 milioane care e a alarma auto cu pager cu un raport pret/calitate bun.Personal ti-as recomanda o varianta viper sau ungo stiind ca daca tot dai un ban nu il dai pe niste sisteme fanoma de protectie a masinii(fabricate cine stie pe unde).E decizia ta...Din pacate nu iti pot spune unde in bucuresti ti-o poti monta....Mare atentie insa...sa mergi la un service specializat ...sa nu ai surprize surprize dupa aia....bafta multa!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.