Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Saab Aero X, vanatorul soselelor
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Saab
Lucian72846
Masini super ok SAAB . Mie imi place 9-3 ! Dar din pacate sufera , ce e drept la noi , de lipsa de imagine . In rest masina e tare .
RD-Woo
Saab 9-3 facelift - la Salonul Auto de la Paris

Facelift-ul lui Saab 9-3 va debuta la Salonul Auto de la Paris din această toamnă. Modelul va primi un aspect inspirat din cel al fratelui său mai mare și va beneficia de motorizări noi și mai economice. Potrivit primelor informații, consumul de carburant va fi îmbunătățit cu 12%, iar aerodinamica modelelor va fi perfecționată. Totodată, transmisiile vor avea rapoarte noi, iar anvelopele utilizate până în prezent vor fi schimbate cu un nou model, care va furniza o economie suplimentară de carburant. Bara de protecție spate va avea o formă diferită, iar portierele vor primi ornamente noi.

Pe lângă modificările menționate mai sus, modelul primește un set de jante de aliaj de 19 inch preluate direct de la fratele său mai mare, alături de două culori noi. Astfel, clienții vor putea comanda noul 9-3 facelift atât într-o nuanță de maro, cât și într-o nuanță nouă de argintiu. La interior, schimbările vor fi imperceptibile, dar anumite materiale vor fi înlocuite cu elemente de calitate superioară, pentru a aduce modelul suedez cât mai aproape de rivalii săi din segmentul premium.

Gama de motorizări a lui 9-3 facelift va include atât motorizări diesel care vor oferi 130, respectiv 150 CP, cât și motoare pe benzină de 2.0 litri care vor furniza un maxim de 220 CP.
Sursa
laurentiu
Cand a aparut masina asta a fost foarte tare. Intre timp concurenta a trecut de ceva ani buni la urmatoarele generatii. Este singura masina de care aud ca a ajuns la al treilea facelift.
James Kilowatt
Saab au trecut printr-o perioada de deruta.
In ianuarie erau prezenti la salonul auto din Bruxelles. Insa habar n-aveau cat costa masinile lor. blink.gif

Venisera sa promoveze niste masini, si cand ii intrebai cat costa dadeau din umeri si spuneau ca vor avea preturile in cateva luni si ca or sa te caute ei.

PS
Cutii si pneuri pentru "economii suplimentare de carburant" suna naspa, e moda cutiilor criminal de lungi si a pneurilor dure.
Preferam unele care sa imbunatateasca feelingul, cand dai +40k€ pe o masina nu cred ca te omori dupa 0.5l/100km.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.