Help - Search - Members - Calendar
Full Version: defectiuni Opel astra
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
eusebiu70788
sal.cine ma poate ajuta si pe mine?am un astra g 1,7 din 2002 si imi fac stergatoarele figuri,mai exact pe temporizare nu mai fac cursa completa ,o fac din doua bucati si se opresc pe unde se nimeresc.A mai patit cineva asa?Astept sfaturi.
ciprian
eusebiu de unde esti?
eusebiu70788
din buc. ai idee de ce am intrebat?
florin60162
asa am patit si eu cu astra din 2003 ce l-am adus de afara, problema a fost din cauza zapezii,dupa aproximativ 1000 de km de venit numai pe ploaie si-au dat drumul singure ma refer desigur la temporizare, nu se mai opreau la mijlocul parbrizului,tot ceea ce trebuie sa faci este sa incerci sa le folosesti un numar indelungat de ore!
Toma63292
Ai grija, eu am patit o chestie similara si de fapt aveam probleme cu releul de incarcare.Ideea este ca daca bateria este buna o perioada de timp toate merg OK.Dupa un timp se aprinde chek engine mai apoi ABS dupa aceea air bag si la sfarsit iti taie hidraulica pe directie respectiv pompa de injectie.Fenomenul se petrece relativ repede si exact in odinea de mai sus.
La mine era releul de incarcare care mergea aleator(cam cand vrea el)Prost este ca semnalizarea de autodiagnoza a sistemului electric nu sesizeaza fenomenul si te cam pune in fata faptului implinit.La mine totusi cand a inceput sa creasca frecventa fenomenului BECUL MARTOR BATERIE NU SE APRINDEA INAINTE DE PORNIREA MOTORULUI.rEPET INSA PRIMUL SIMPTOM A FOST CEL CU STERGATOARELE EXACT ASA CUM IL DESCRII TU.Parerea mea este sa verifici incarcarea in mai multe randuri
Masina este un Y17DTI din 2001.Dupa inlocuirea releului de incarcare totul a intrat in normal, de atunci sunt cam trei luni si nu am mai avut probleme
eusebiu70788
Multumesc pentru sfaturi.O sa incerc varianta cu releul de incarcare,uneori cind o pornesc dupa 2-3 zile imi oscileaza si intensitatea lumini,bord,faruri, etc. chiar si relantiul dar nu foarte tare.1 -2 min dupa care isi revine .Sper sa fie de la releu.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.