Help - Search - Members - Calendar
Full Version: AAA AUTO
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
Pages: 1, 2
nicolae70534
Ce parere aveti??
Dan70034
Am vizitat parcul , multe masini in stoc , ai de unde alege. Preturile destul de mari in schimb ofera factura ( e un avantaj pentru cei care cumpara pe societati). whistling.gif
andrei-140
In afara de impertinenta si incompetenta persoanelor de la vanzari e ok. Daca poti sa treci peste lucrurile astea ai de unde alege. Preturi cam piperate mai mari cu 1000-2500eur decat ce e pe piata. Iti recomand o documentare inainte sa mergi acolo + tupeu maxim, mai mare decat al vanzatorilor. Eu am avut probleme ca nu stiau sa calculeze leasing, sa vorbeasca romaneste sau sa explice ceva... daca vrei sa iei leasing fara ei sunt foarte rezervati si reticenti si nu dau oferte bune decat cand esti pe punctul de a iesi pe usa! Atentie ca vor vrea sa iti bage pe gat leasing-uri cu dobanda variabila!!! Cec in alb pt firma de leasing!!! in doua cuvinte: Mare atentie! :minigun:
pretorian
Asta se numeste inselaciune, induce in eroare potentialul clint si ii povestesc numai de ofertele convenabile lor :bash: :ban:
Maff
Nu este chiar inselaciune, cu anumite firme de leasing chiar au contract si este normal sa iti recomande acele firme.Ca tu poti sa gasesti si alternative, este altceva.Nu cred ca daca nu vrei sa cumperi o masina de la ei si vrei sa lucrezi cu alta firma de leasing or sa zica nu.
Dragos45550
sunt niste samsari ordinari;daca ai o masina de vanzare din care ar putea sa mai scoata ei ceva bani dupa/revopsit,schimbat ceva,sau doar o masina f buna la care sa mai ceara cu o mie 2 in plus, iau masina si mai departe e treaba lor;
si pe mine si si pe un prieten de al meu ne au suant astia..de ce sunt asa sigur pt ca ne au sunat de pe acelasi numar;
prietenul asta al meu vinde masini,adusese un ford focus diesel bestial break cu 90 000 km cu carte de service;si dupa ce au sunat de cateva ori si ziceau ca ofera maxmi cu cateva sute poate chiar o mie mai putin decat cat cerea el, prietenul asta al meu i a zis asa..direct: uite ce e prietene..uita numarul meu de telefon..daca am vreo masina de vanzare nu ti o vand tie...punct..
pe scurt, cum am mai spus...samsari;nici macar cine stie ce afaceristi
vand de la mine cu 2 lei si daca e buna o dau cu 3 ,daca e masina praf o "repara" asa de forma si o vand ca "impecabila;
sfatul meu.....daca vreti o masina cautati va prin alte locuri...ziare internet,sunati si vb cu proprietarii masinilor macar asa stiti exact ce a avut....nu suport genul de afaceri pe care il fac cei de la aaa auto;mi se pare "mare samsareala" si intarg..dar astia ii intrec;aparent e ok,dar ...am avut ghinionul-pt ei- sa imi dau seama cam cum fac baietii afaceri;nu ca as cumpara vreodata o masina sh de la ei
V l a d
mai exista un topic despre AAA auto. Search plizzzzzzzzz.... blush.gif
sergiutruta
si io am gasit un bilet in masina cum ca daca vreau sa o vand sa sun la un numar. Eram in perioada in care ma gandeam sa vand masina si am sunat. Tipu, un fel de smecheras, nici nu il interesa ce motorizare, ce optionale am, nimica. Cica-mi da 5000 e pe masina. Am ras, i-am zis sa-si cumpere o solenta biggrin.gif. Nu stiu daca erau tot astia, da' dupa stilu descris de voi asa se pare.
Maff
Am fost si eu ieri la AAA Auto si mi-au dat un pret estimativ de 7000 pe Clio.Nu mi-au facut drive pentru ca ma grabeam.Am fost azi si au facut drive test, care a iesit super ok, dupa aia s-au uitat la caroserie, care avea cateva zgarieturi minore, mai mult de la spalat, zgarieturi care trec la polisat.S-au uitat la motor si mi-au zis bomba: "Noi va dam pe ea 5500 de euro!"
eu le-am zis: "Atunci eu o sa plec!"
AAA :"Pai nu negociati?Stati putin ca ne ducem inauntru sa vorbim la Praga si ne intoarcem."
si au plecat; dupa vreo 15 min (dupa ceas) se intorc :"Va dam 6500!"
eu:"7000 sau plec"
AAA:"ne ducem sa discutam"
dupa inca vreo 15 minute :"6700"
eu:"6800 banii acum si va dau masina"
ei:" hmm, ok, haideti sa ne uitam la serii si facem precontract"
iau masina in interior si astept inca vreo 10 minute, intre timp apare unu la masina porneste motorul si zice:"nu-mi place cum suna motorul!nu mai luam masina"
Atunci am luat masina si am plecat, bataie de joc, te freaca de colo colo ca sa-ti toace nervii sa dai masina cat mai ieftin si daca nu reusesc la pret, gasesc motiv sa-ti zica ca nu le place masina.
A si in timpul negocierilor, intrebari la misto:"Masina a fost pe scoala de soferi?" sau motive de scadere a preturilor: "E zgariata dintr-o parte in alta" sau mi-au zis ca interiorul arata nasol (poate este putin murdar, dar oare se asteptau sa le-o aduc lacrima?) si incep sa faca fotografii la interior cica sa le trimita la Praga.....si fotografiaza si presul, care normal ca era varza, dupa un an jumatate cat are masina, proba beton presul, sunt sigur ca la majoritatea masinilor arunca presurile si stergatoarele ca sa puna unele noi (asa pentru cosmetizare).Naspa AAA Auto, in super bascalie.
Si ce-i mai haios, vorbeau in engleza, probabil se asteptau sa nu stie lumea engleza pe acolo prin Militari.Varza!
Si haios a fost ca s-au uitat la masina, la usa stanga spate, care nu era excelent calibrata, din fabrica, se vedea, dar omul cica:"Aveti usa infundata!" eu zic :"Domne, vezi cumva zgarietura, e stramba usa, e chituita sau ceva?Asa este ea din fabrica ce vrei sa-i fac eu ( cand se inchide intra mai mult inauntru si raman 2 mm din prag in afara, probabil treaba de reglat din balama, sincer nici n-am vazut pana acum)." omul de la AAA :"Mda, se vede ca nu este din vina dumneavoastra si ca nu a suferit vre-un accident".
La super misto...................Numai sa te fure.Nu vindeti masinile acolo ca va dau teapa!
eddie
Pai tu ce ai cautat acolo?De ce vrei intermediari?
Da-o la,,Anunturi'' sau aici la vanzari ca o vinzi garantat !
Maff
Am zis sa o dau repede ca sa nu mai astept.Dar se vede treaba ca asta sunt pusi numai pe intimidare si enervare si dupa aceea unii le dau masina din disperare.
Luka
QUOTE(sergiutruta)
si io am gasit un bilet in masina cum ca daca vreau sa o vand sa sun la un numar. Eram in perioada in care ma gandeam sa vand masina si am sunat. Tipu, un fel de smecheras, nici nu il interesa ce motorizare, ce optionale am, nimica. Cica-mi da 5000 e pe masina. Am ras, i-am zis sa-si cumpere o solenta biggrin.gif. Nu stiu daca erau tot astia, da' dupa stilu descris de voi asa se pare.


Nu sunt astia. Cei cu biletele sunt alta specie, fie samsari din Bucurestii Noi (nu fac aluzie la nimeni smile.gif ), fie hoti.
cioaba
e adevarat ca ciupesc cam mult la pret. stiu si persoane care au vandut si care au cumparat de acolo. nimeni nu a fost incantat dar avantajele sunt :
1) banu rapid la vanzare daca ai o problema urgenta
2) posibilitatea de a garanta cu masina imprumutul, dat fiind faptul ca putine banci acorda imprumut pt SH, si mai nimeni pt masina luata din targ

dar, daca te uiti cu atentie prin parc vezi si masini spoite de mantuiala, iar daca stai de vorba cu ei vei gasi motive sa ai si mai putina incredere. nu-i recomand decat celor disperati.
Maff
Mda, noroc ca nu sunt asa disperat si am si bani sa dau avans la masina noua si timp sa astept sa o vand pe asta.Oricum cand ma va mai intreba cineva de AAA, sigur n-o sa-i recomand.
robert
Uite cam ce scriam eu pe un topic de anul trecut despre astia dintr-o experienta proprie(si-mi sustin parerea):
"Am luat si io o teapa de la AAA.M-au sunat dupa ce am completat formularul de pe net, si mi-au spus ca masina mea Audi A4(TDI 130cp,2002,124.000km)face cam 14.000E la prima strigare, pret maxim pe care-l pot oferi.Negocierile incep deci de aici in jos.OK.M-am dus cu masina la ei, si am asistat la un spectacol jalnic.Un nene "evaluator" s-a uitat la masina si m-a intrebat:"Deci cati 300.000km are masina asta?"Am zis km reali, cu carte service,si a inceput sa dea roata masinii, apoi a plecat fara sa zica nimic.S-a intors dupa 5 min si mi-a aruncat-o:"Noi oferim 11.000 euro...".Am ramas masca!Cum 11.000 euro pe Audi A4 din 2002, cu carte service si tot in regula!Pai numai vama e 1600E.Mai rau ca samsarii de la vitan.Acolo scot 13000 oricand.Sunt mai cinstiti, va spun eu.AAA sunt mare teapa.Isi bat joc.Am replicat ca o masina identica cu a mea e 15.000E la ei in parc, si mi-a zis omu ca poate sa fie si 100 de miliarde, ca ei tot 11.000E ofera!Jalnic fratilor, japca pe fata.Nu stiu cine o vinde la ei in conditiile astea.Daca-mi ofereau 13000 intelegeam, ca treb sa castige si ei ceva, dar 11.000?Ce evaluare o fi aia?Am facut putin scandal cu lumea de fata, si individul pleaca iar 5 min si vine inapoi cu replica:"Ne cerem scuze, am crezut ca e modelul vechi, veniti cu actele si facem o alta evaluare."Incredibil!!!!Daca nu credeti, incercati si voi,daca aveti chef de cearta cu cineva."
Maff
M-am convins si eu acum cat de "seriosi" sunt.In ritmul asta n-or sa faca prea multi purici pe aici.
robert
QUOTE(Maff)
M-am convins si eu acum cat de "seriosi" sunt.In ritmul asta n-or sa faca prea multi purici pe aici.


Asa ziceam si eu, dar cica le merge de minune, din cate am auzit.
Dragos45550
normal ca le merge bine....,cu parere de rau..spun:romanii sunt taaaare prooosti..ma rog..un anumit procent,nu chiar to(n)tzi smile.gif
Maff
Mda, eu ma mir cateodata cum pot lua masini de acolo.Sunt scumpe rau.
liviu69189
Deci, fara rautate si fara resentimente, va povestesc pe scurt intalnirea cu aaa auto. Initial, telefonic iti fac o oferta destul de buna, numai ca sa bati drumul pana acolo. La sediul lor, urmeaza circul (descris perfect de cineva mai sus, : "colegii de la praga", " engleza" de doi bani etc) dupa care vin cu o oferta de dai pe spate si te conditioneaza si de cumpararea unei masini din parc de la ei. Concret: ma duc cu un mondeo din 2004, 41000km, masina in stare foarte buna (doar culoarea la o aripa difera putin de restul masinii, pt. ca am vopsit-o din cauza unei zgarieturi), cer telefonic 13000euro, imi ofera 12000 prin telefon, dupa care in parc imi spun 8500!!!!! Pentru ca vezi aripa are alta nuanta. 8500 NUMAI CU CONDITIA SA IAU ALTA MASINA DE LA EI. Asta in conditiile in care un mondeo din 2001 il vindeau in parc cu 400 milioane. O MARLANIE IMENSA.
Maff
Hmm, din cate vad eu, nimeni nu este multumit de ei.Si chestia cu colegii de la praga cred ca este un bullshit!Numai sa te mai fiarba putin, ca sa nu mai ai rabdare si sa le accepti pretul.
Luka
Pe mine m-au si sunat unii cu prefix de tara straina si mi-au spus ca sunt din Praga. Fusesem la AAA fiind interesat de o masina, iar dupa o saptamana m-au sunat astia si m-au intrebat ce mai fac, daca mai vreau masina, ma rog... De fapt, ei au un fel de call center acolo si suna cu tarif normal.
andrei-140
in afara de baiatul care mi-a prezentat masina, restul sunt niste marlani de ultima speta, vaca de la vanzari tipa la mine, daca va puteti imagina pe cineva de la sales sa tipe la un client! aici nu cred ca e vorba cu contracte de leasing ci de tzepe si spagi! mare atentie, samsarii sunt mai cinstiti oameni buni! :minigun:
cioaba
sa nu exageram. tot ceea de trebuie facut e sa casti bine ochii indiferent daca cumperi de la o firma cu fite, o batranica simpatica sau un samsar antipatic.
trick
QUOTE(cioaba)
sa nu exageram. tot ceea de trebuie facut e sa casti bine ochii indiferent daca cumperi de la o firma cu fite, o batranica simpatica sau un samsar antipatic.


Aici cam ai dreptate biggrin.gif
Vlad72257
sa povestes si eu intamplarea mea la AAA Auto.M-am dus cu o Skoda Octavia din 2000 1.9 TDI Combi(a lui taica-miu) sa-mi faca o evaluare.7000E,am zis multumesc si am dat sa plec,la care tipa el dupa mine si mai vb o leaca pana ajungem la pretul care-l vroiam 8500.Toate bune,se intampla sambata,am zis ca vin luni si o las la ei,ok.Ma duc luni la care imi zice,8500 a fost pretul de sambata,azi e 8000.Le-am zis "nu credeam ca sunteti chiar atat de tigani" si am dat iar sa plec,pana la urma amaratul ala de evaluator,mi-a facut mie un favor,zice "bine merge 8500"(bineinteles toate schimbarile de pret au fost precedate de un telefon la Praga).Pana la urma mi-am luat banii pe care i-am dorit,dar am ramas cu un gust amar de tot in gura.Singura satisfactie a fost ca stiam ca erau cuzinetii mancati si motorul pe duca,lucru de care nu s-au prins bineinteles.
Dupa toate astea,m-am dus la ei de curiozitate sa vad la ce pret au pus-o la vanzare,10.890E.
Luka
Din pacate, satisfactia ta e inutila pt ca o sa 'beneficieze' de probleme cel care o cumpara. Poate doar sa faca un test si sa le-o dea in cap cu pretul lor cu tot
masymo
Salut,

Sa va povestesc si eu aventura mea AAAuto:
dupa ce imi spune un prieten ca a fost la ei dorind sa cumpere un G4 diesel si a reusit printr-o metoda a lui sa aduca kilometrajul la numarul real (de la 135.000 la 265.000) tipul care a prezentat masina la luat de-o parte spunandu-i ca intr-un transport vin vreo 2-3 masini cu km reali si il anunta el cand daca este dragutz$$$$: am mers si eu cu masina sotiei un Smart fortwo s-o vand la ei (dupa ce la telefon o domnisoara de acolo fara sa vada masina a ofertat 7.000 euroi) au inceput sa se uite la masina doi tipi (nu unul), cerandu-mi sa-i arat portbagajul apoi sa inchid si sa ridic capota fata la motor blink.gif
am explicat ca are motorul in spate sub podeaua portbagajului si radeau uitandu-se la mine crucis (bine lasa gluma ridica capota)
dupa ce s-au convis pt ca i-am facut de ras mi-a motivat ca masina a fost lovita rau si ei nu pot revinde asa ceva, doar garanteaza masina viitorului cumparator, in minte venindu-mi patzania prietenului meu, dar la insistentele sotiei nu le-am zis ce trebuia, si vazand cat sunt de prosti am plecat imediat.
Vlad6
QUOTE(Luka)
Din pacate, satisfactia ta e inutila pt ca o sa 'beneficieze' de probleme cel care o cumpara. Poate doar sa faca un test si sa le-o dea in cap cu pretul lor cu tot

Din fericire cel ce cumpara masina o sa aiba garantie din cate stiu asa ca daca observa problema in timp util scapa de ea fara sa plateasca.
Asta e, orice afacere are si dezavantaje si asta se pare ca este unul din dezavantajele afacerii celor de la aaa auto ei fiind obligati sa suporte reaparatia automobilului
Luka
Ei garanteaza doar ca masina nu e furata, nu stiu daca dau si garantie ca masina e ok.
Evident, castigi si pierzi in afaceri smile.gif
A K U
Pe langa garantia faptului ca masina nu e furata, mai ai 3 luni garantie la motor si articulatii, dar trebuie sa te duci la ei sa faci constatarea in cazul in care ai probleme. Daca te duci la un service, chiar si autorizat, si dupa aceea le duci facturile, nu-ti deconteaza nimic, in ciuda faptului ca nu ei sunt cei care ar trebui sa efectueze reparatii :bash:
Luka
Ok, ai garantie cu care sa te speli pe cap smile.gif
Banuiesc eu ca au pe-acolo niste mecanici priceputi care vad imediat care sunt problemele, nu? :angel:
A K U
Exact asta spuneam si eu, iti dai seama ca mecanicii lor trebuie sa fie supertari sa se priceapa la toate tipurile de masini pe care le au in parc...Toate service-urile intr-unul singur blink.gif
alin73922
toata lumea arunca in astia de al aaa auto , dar nimeni nu intelege ca momentan ei sunt singura alterantiva civilizata a comertului sh din romania. poate eu sunt singurul cumparator care a cumparat de la ei si sunt multumit! decat sa merg in targ , mai bine merg la cehi si mi cumpar o masina verificata. firma care banuiesc ca nu a venit in romania sa de a un boom si sa plece inapoi...
Una este cd cumpar o masina de la unul care nici romaneste nu stie, si una este sa cumpar o masina de la unul care cunoaste lb. engleza , macar la nivel de novice...
cioaba
QUOTE(cioaba)
sa nu exageram. tot ceea de trebuie facut e sa casti bine ochii indiferent daca cumperi de la o firma cu fite, o batranica simpatica sau un samsar antipatic.


imi cer scuze ca ma repet. dar sa stii ca AAA nu face exceptie. este exact la nivelul la care suntem noi ca popor. sa stii ca nu strica ei masinile doar ca sa avem noi ce discuta. dar nici nu le verifica cat crezi tu. le iau ieftin, le fac buzele si le vand scump. toti fac asa. asta nu inseamna ca nu sunt si masini bune sau ca e gresit sa te duci la ei sa cumperi. e doar gresit sa crezi ca sunt altfel doar pt ca vand intr-un cadru civilizat.
Maff
Oricum sunt niste tepari.....
A K U
Nu stiu ce se intampla cand cumpara ei masini de la altii, dar cand le vand se misca foarte repede. Eu de-acolo am luat-o pe-a mea si in cateva zile am avut dosar aprobat, acte, numere rosii etc. M-am dus si mi-am luat masina. Si au fost chiar amabili blush.gif in ciuda faptului ca unii de-acolo nu prea stiau cu ce se mananca treaba asta biggrin.gif
Vlad6
Sa-i numesti tepari mi se pare o exagerare. Am auzit de tepari cu masini 2nd care iti iau avansul si nu-ti mai dau masina, sau iti dau masini furate, sau dau km inapoi iar aaa nu cred ca face parte din categoria asta.
Nu ma auzit decat plangeri de la cei ce au vrut sa le vanda masina si doar una de la cineva care a vrut sa cumpere de la ei. Oare nu sunteti voi subiectivi cand e vorba de vanzarea masinii proprii? Mie mi se pare normal sa incerci sa platesti cat mai putin pe o masina si daca cel ce o vinde e de acord atunci nu cred ca e vorba de vreo teapa.
Eu unul sunt de acord cu alin ca asa ar trebui sa se desfasoare comercializarea de masini uzate si sunt convins ca lucrurile vor sta mai bine de la anu. Cat despre aaa, daca intradevar nu sunt competitivi vor pierde piata in momentul in care vor avea concurenta reala.
A K U
Ditto, Vlad
Maff
Ai dreptate pana la un punct.Este normal sa incerci sa platesti mai putin, insa nu sa tragi de timp, ca sa enervezi omul, sa te prefaci ca cumperi masina si dupa aia sa gasesti o problema imaginara si sa zici ca nu o mai vrei.Eu le-am zis de la inceput ca daca nun vor sa o cumpere sa nu ma tina.Au zis ca ii intereseaza, vrajeli, si dupa aia ati citit mai sus cum a fost. Incercau sa te umileasca la sange, ca sa renunti tu la pret, numai sa se termine.Si asa zisa negociere nuu se purta, asa cum ar fi fost normal la un birou, ci tu stateai in strada (nici macar nu am stat intr-o sala de receptie) si cel care se ocupa de masina ta facea drumuri dus-intors de la birourile lor la tine la masina.Afara era o vreme destul de urata, ploua incet si era destul de racoare.Normal ar fi fost sa ne bage inauntru, dar nu a fost asa.Eu o consider o jignire si o bataie de joc.Si sa stai sa ciocanesti aripile la Clio (care intamplator sunt dintr-un material plastic, deci daca ai vre-un incident se sparg, in nici un caz nu pot fi chituite.....), este o bataie de joc.Daca asa cred ei ca se fac afaceri........Cu ce difera ei de un samsar?Cu nimic.Si se cred firma europeana.Vrajeli.
Eduard RO
Se poate sa fie si angajatii romani de vina si nu politica firmei.Ca de obicei romanii iau ceva bun si il adapteaza la ei :bash: si exemplele sunt nelimitate. :evil:
A K U
Din pacate, foarte adevarat...
Vlad6
cand o sa le apara concurenta ori remediaza porbleme ori dispar ca de ...... asa e in ue smile.gif
Victor54823
QUOTE(alin73922)
toata lumea arunca in astia de al aaa auto , dar nimeni nu intelege ca momentan ei sunt singura alterantiva civilizata a comertului sh din romania. poate eu sunt singurul cumparator care a cumparat de la ei si sunt multumit! decat sa merg in targ , mai bine merg la cehi si mi cumpar o masina verificata. firma care banuiesc ca nu a venit in romania sa de a un boom si sa plece inapoi...
Una este cd cumpar o masina de la unul care nici romaneste nu stie, si una este sa cumpar o masina de la unul care cunoaste lb. engleza , macar la nivel de novice...


ma aline,vad ca ai doar 2 posturi,coincidenta ca tocmai la topicu asta te'ai bagat...si esti singuru care ii vorbeste de bine....oare sunt io paranoic??
Maff
Eh, sa nu crezi ca lucreaza acolo, poate este fan!biggrin.gif
TINI
Mie mi-au dat 16.000 Euro (telefonic) pe 407 din 2004 (in garantie).Masina full options, impecabila cu pret de nou 33.000 Euro.Cind i-am intrebat cum pot sa faca asemenea oferta fara sa vada masina mi-au raspuns ca daca masina este intr-adevar buna or sa-mi dea cu 1000 Euro in plus.Le-am inchis telefonul iar dupa 15 min. m-au sunat din nou sa-mi spuna ca ei nu au vazut 406 la pretul asta, le-am explicat ca e 407 nu 406, faza la care mi-au dat acelasi pret pretinzind ca e o masina scumpa care nu se vinde.In momentul ala i-am bagat la origini si le-am zis sa uite nr. meu ca sunt niste dobitoci.Parere pe care mi-o mentin.
S O R I N
[quote="TINI"]Mie mi-au dat 16.000 Euro (telefonic) pe 407 din 2004 (in garantie).Masina full options, impecabila cu pret de nou 33.000 Euro.[quote]

33 000 euro ???? :wtf:

Bani cash,sau 33 mii cu tot cu leasing ( o sa te duca?).........

Nu te supara pe mine dar nici daca ii gaseam pe jos banii ,nu dadeam pe

pe un peugeot 33 mii....( si nici toyota daca era tot nu dadeam banii

astia)

Dar fiecare e liber sa faca ce vrea cu banii lui.

Scuze pt off topic.
TINI
Sorin,33.000 Euro bani cash daca o cumperi noua.In leasing probabil ca duce mai mult.Adevarul e ca nici eu nu dadeam banii astia.
Am luat-o din Germania, second hand, cu 20.000 Euro dar arata ca una noua.
Cred ca o Toyota (Avensis, sa fie aceeasi clasa) cu dotarile pe care le am eu duce peste 33.000 Euro.
Scuza-ma ca te intreb, dar tu pe ce ai da 33.000 Euro ?Ma refer la marca de masina.Astea sunt preturile, sau poate mai mari la alte marci, pt. o masina noua cu dotari de top.Sa-ti faci o idee despre masina intra la "Totul despre masina mea - Peugeot 407 Sedan" si vorbim dupa.
Vlad72257
Mie deja a ajuns sa mi se para normala lipsa de profesionalism din romania IN ORICE DOMENIU.
Cine crede ca astia au vreun gram de pregatire pentru a negocia pretul unei masini? Pun pariu ca sunt "consiliati" de vreun director deala care este nascut si crescut in stilul caracteristic roman adica "mie sa-mi fie bine,ca de restu are Dumnezeu grija".Sincer nici despre cehi nu am o parere asa buna,desi sunt de 10x peste noi,nu m-a impresionat din cale afara tara lor(in comparatie cu austria sau germania),ma rog,sa revenim la subiect.
Acum ca mai toti producatorii auto incep sa ofere sistemul buy-back,abia astept sa vad posturile pe forum cand vom incepe sa ne ducem cu masinilie la evaluat.
Oricum vanzarea masinii la noi este un chin major.Atat de mult cat ma bucur cand imi cumpar o masina noua,pe atat de mult urasc sa o vand pe aia veche.
Maff
Mda, asta este o mare problema.Oricum, desi zic ca te ajuta sa-ti poti cumpara masina noua vanzand-o pe cea veche, nici la dealeri nu iei preturi prea mari, insa macar nu te fac sa te simti ca ultimul om...........
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.