Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Schimb de ulei Vectra C 2.0 DTI 2003
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
Ciprian70326
Va salut!
Sunt mai nou posesorul unui Opel Vectra C 2.0 DTI din 2003.
Am cumparat masina fara carte service. Vreau sai fac schimbul de ulei si toate cele. Am inteleds ca nu este bine sa-i schimbi tipul de ulei. Acum eu nu stiu ce tip de ulei a folosit propietarul anterior.
Am nevoie de sfaturi legat de problema asta. Si mai este ceva, la schimbul de ulei trebuie resetat si calculatorul sa nu-mi mai arate acolo ca trebuie sa merg in service. Resetarea asta de calculator se face numai la dealer Opel? Chiar as vrea sa fac totul bine si sai pun produse de calitate sa nu am probleme , chiar daca costa mai mult.
Astept sfaturi ...
Spor la kilometri!
VALI69784
Si eu am masina luata de curand si vreau sa schimb uleiul.Nu cred ca,,, conteaza ce ulei a avut daca pui unul bun.Pana acum am avut astra si nu am avut probleme.Problema cu calculatorul resetat acum o aud.Cine ti-a spus?A,am un c din 2002.VREAU SA ROG TIPUL CARE A PUS MESAJUL CU RETARDATII SA SE ABTINA CA E UNUL DINTRE EI DACA FACE ASFEL DE COMENTARII!
VALI69784
AI CUMVA NAVIGATIE CU ECRAN COLOR SIEMENS?
Ciprian70326
Salutare!
Sorry ca nu am gasit discutia aia in alta parte.
De cand am luat-o ai arata 68000 in bord, nush daca sunt reali dar acum este a mea si nu mai conteaza. Pe la 69000 de fiecare data cand porneam motorul imi aparea in bord un martor luminos care imi arata o chestie care picura si 1000 de unde am dedus eu ca trebuie sa fie avertizarea pentru schimbul de ulei. Dupa ce am depasit o mie imi apare de fiecare data chestia semnul de service. De aici am dedus si eu ca trebuie sa iti faci un reset pe undeva.
Nu am navigatie , masina este foarte simpla, cd player data ora si temperatura exterioara.
Imi mai apar in bord ABS si ESP-ul. nici aer conditionat nu are.Mi sa spus ca masinile in Elvetia nu prea au aer conditionat. Oare cat costa sa iti pui unu in romania?
Adeavrul este ca sunt si cam paralel cu mecanica si masinile.Sunt genul de persoana care se urca in masina , pune gas si pleaca. Am grija de masina si nu o trantesc si as vrea sa invat cat mai multe despre ea dar nu prea am de unde.
Spor la Kilometri!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.