Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Problema ABS & martori
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
vma
Salut,
Am si eu o problema, ABS-ul imi prinde numai cate o data si tot cate o data nu mi se mai aprind unii martori. Spre exemplu ieri toata ziua nu mi-a mers martorul de la proiectoare desi ele luminau dar spre seara a pornit. Se poate sa fie ceva de la sigurante? Are cineva sa imi dea schema tabloului de sigurante de la Y20DTH Hatchback 2 usi din 2000? Am o carte de Vauxhall din 2002 dar are alt tablou de sigurante.
Mersi!

LE: Am uitat sa intreb. voi aveti toate sigurantele bagate? La mine sunt numai jumate, restul nu sunt deloc.
Skywalker
Ai bagate doar sigurantele care sunt necesare functionarii masinii, restul sunt pentru diferite motorizari existente la Opel. Bordul, tabloul electric, caroseria, cablajul electric sunt sandard pentru toate Opel Astra (modelul tau) si de aici ai aceste diferente de care spui.
Exemplu simplu: tu ai motorizare diesel, ok cel pe benzina nu va mai avea martorul de bord de la bujii iluminat cum ai tu acum dar el exista in bord doar ca nu-ti serveste.
Parerea mea este sa te duci la Autoglobus sa-ti faca o verificare la sistemul electric.
vma
Mda ai dreptate, trebuie sa ma duc la o verificare dar la Autoglobus nu ma mai duc. De cate ori am fost m-au jecmanit sad.gif
Mi-au luat 500k pentru verificare placute frana. Deci nu schimbare sau alceva.. doar dat roti jos si spus ca sunt inca ok.
Mi-au luat 3 milioane ca mi-au schimbat aparatorile de aripi. munca de 20 min. 1.2 milioane au fost aparatorile restul manopera... sad.gif
Mai stii cumva alt service unde se pricep la Opel-uri?
Skywalker
Vezi ca la mine apare si E-mail. Da-mi un e-mail si vorbim acolo.
Mai stiu service de Opel si pare destul de serios.
Io am schimbat toba finala + ceva reparatii la galerie ca era fisurata, oricum a fost de lucru si mi-au luat manopera 50 ron si a durat tot cam 2h, mai mult bibileala si aia stii ca ia timp (taie, indoaie, sudeaza, pune sus vezi daca e bun, continua, etc)
Asta de care iti zic este si autorizat de RAR, patron e un domn la vreo 55 ani, din punc de vedere personal pare foarte serios.
Acum nu stiu daca fac si parte electrica, io cred ca fac pt ca am vazut in service un Peugeot 206CC cu spatele varza si tot ce era electric rupt.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.