Help - Search - Members - Calendar
Full Version: vectra c,suspensia
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
VALI69784
sal. am luat un c din 2002 beton ,cu toate cele pe dansa,culoare de zice lumea oau cand o vede.toate bune si frumoase.Te sui in ia, dai roata cu ochii te simti imparat pornesti,minune mare,dai de ceva gropite si brusc ti-amintesti de batrana dacie.Ciudat e ca gropile mari nu le simte in schimb cele marunte te fac sa uiti in ce masina esti.Ce parere aveti? :evil:
vma
poate ai kit sport pe ea, sau numai suspensia sport.
florin55503
sau niste amortizoare intarite
VALI69784
si e normal daca este suspensie sport sau amortizoare intarite sa zdruncine la gropile marunte si la cele mari nu?
florin55503
cu suspensie sport te simti exact ca intr-o caruta. am mers cu o impreza sti mai demult si pur si simplu te rupe. eu am niste amortizoare intarite si se simt toate denivelarile posibile dar masina sta foarte bine in curbe
vma
Eu am suspensii H&R si simt fiecare denivelatura dar nu e cum zici tu ca simt gropile mici si nu pe alea mari. Eu le simt pe toate. De fapt gropi mari nu am cum sa iau ca masina mea are garda mai mica de 10cm asa ca nu prea stiu cum e in gropi mari biggrin.gif Daca intru in groapa mare raman suspendat biggrin.gif
Adi68295
Salutare...
Si eu am suspensie sport,si da,masina este mai rigida,e si normal sa simti socuri mai mari...sau poate ai fost tu obisnuit sa mergi inainte cu o masina mai "silentioasa" din punctul asta de vedere,iar acum...sa te intrebi daca e in regula....pai,cel mai simplu,du-te la service si vezi daca asa e...
Ciprian70326
Salutare!
Sunt mai nou si eu pe aici.
Am si eu un Opel Vectra C din 2003 luat de prin elvetia.
Mi sa spus ca comparativ cu cele cumparate de la noi din tara masina este mai legata. Intradevar este mai rigita la drum cu gropi dar nu se compara cu dacia. O masina la fel cumparata din romania face ca o barca pe drum cu gropi. In fine , mie mi se intampla sa aud oarece batai pe undeva cand o dau prin gropi mai tare. Inca nu am fost cu ea in service sa vad ce are.
Sper ca te-am ajutat cumva!
Spor la kilometri!
Dan48211
Am Vectra C 2004 cu suspensie standard. Suspensiile sunt ferme dar foarte confortabile. Nu simte nicidecum gropile mici. Doar la gropile mari te scutura putin deoarece e suspensia mai ferma pentru a avea stabilitate in curbe.

Asa ca tu ori ai suspensie sport ca optiune ori ai ceva defectiuni la masina.

PS. Si mai ai grija la presiunea in cauciucuri. Odata mi le-a umflat unu la vulcanizare de am zis ca am plecat cu caruta de acolo.
VALI69784
Am fost la service si nu are nimic.Ramane treaba cu suspensia sport.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.