Help - Search - Members - Calendar
Full Version: zgomote pornire passat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Liviu69564
dimineata pret de 2 -3 secunde se aude un zgomot ciudat.ca si cum linia de culbutori e uzata si pina se unge cu ulei clantane putin.cineva a spus ca e de la curele si trebuiesc schimbate.nu stiu ce sa spun .poate ma ajuta cineva sa ma linistesc!!!!!!!!!!!!!
Catalin63768
Acelasi zgomot il am si eu, dar parca mai putin de 3 secunde - dupa care totul este normal, motorul "toarce" linistit. Nu cred ca este de la curele : eu le-am schimbat acum o saptamana (distributie- Gates PowerGrip cu role Ina si la transmisie curea alternator si AC) masina fiind nou importata.
Ma consolam cu gandul ca asa este normal la un motor PD - am citit despre ceva diferente la pornire intre el si un TDI mai vechi, dar poate ne lamureste cineva....
Liviu69564
multumesc mult pt raspuns .bine ca merge frumos dupa...... masina care am luat-o am dat 10500 pe ea
din 2002 fabricata si in circulatie din 2003.climatronic incalzire scaune magazie 6 cd abs esp tapiterie si portbagaj impecabile negru perla am dat mult sau e acceptabil????
Razvan55576
Combi sau limuzina?In principiu nu e mult,mare atentie la km. cat sunt de reali.S-o stapanesti sanatos fara evenimente!!!
Catalin63768
Pai si cu pornirea cum ramane ??!! Este sau nu o problema?
PS: ai dat foarte bine (la pret) ! Eu pe a mea am dat aproape 13K.
Liviu69564
in timpul zilei porneste impecabil.doar dimineata se aude pret de citeva secunde un zgomot ciudat.parca nu are ulei si dupa ce trage totul suna frumos.nu stiu nici eu???
Catalin63768
Astazi am avut ocazia sa probez pe alte doua masini tot cu motor TDI PD. La una a fost evident la fel. La cea de-a doua (nepornita de doar 6 ore) comportamentul a fost ireprosabil din prima fractiune de secunda... Nu pot sa afirm ca este o problema generala, dar sigur nu suntem singurii cu aceasta intrebare.....
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.