Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Bucse spate mondeo!
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
danmatyas
am schimbat bucse bara stabilizatoare si bielete la mondeo 2001 si tot imi bate ceva pe spate.imi puteti spune si mie ce alte bucsaraie mai are mondeo pe spate? a avut cineva vreo problema cu alte bucse pe spate in afara de bielete si bucsa bara stabilizatoare? mersi mult.rog raspunsuri.
Florin67056
inca nu am avut probleme din astea, dar poti sa-mi spui cat te-au costat? Piese+manopera. Mersi mult
danmatyas
sigur florine.Bucse bara stabilizatoare gasesti doar in reprezentanta, numai pe original se fac.Din fericire nu sunt foarte scumpe: bucse bara stab fata-60 RON(perechea), bucse bara stab spate-55 RON.Cele din spate se schimba foarte usor,poti sa le schimbi chiar tu daca ai unde sa ridici masina, cele din fata am inteles ca sunt mai greu de schimbat..inca nu am apucat sa le schimb.Bieletele le-am gasit la mag de piese auto, lemforder sunt, la pretu de 70 RON bucata pe fata si 50 RON bucata pe spate.Deci in total 4 bucati 240 RON.Manopera pentru bucse fata a fost de 15 RON iar pt schimb de bielete 50 RON.tu ce probleme ai avut cu masina si cat te-a costat? mersi
Florin67056
Mi-au fost furati ochelarii de la farurile de ceata. 75 ron bucata + vopsit vreo 30 d ron si mi s-a dus o siguranta p kre am dat 0,5 RON. Ochelarii i-am montat eu. In rest nu am avut probleme. Dar cu drumurile astea vreau sa fac un calcul sa vad dak merita sa imi fac un CASCO sau nu. Apropo, masina o am din octombrie anul trecut.
Si mai am o problema: stergatorul de pe luneta cand il pornesc pe modul de temporizare nu merge o cursa intreaga ci numai aproximativ jumate. Dupa care porneste din nou cand e timpul. Nu mi-am dat seama de ce. ma gandi k e vreo siguranta de vina.
danmatyas
care-s aia ochelarii de la proiectoare? o sa ma uit cand ma duc la masina.Ce naiba au fost asa de mult? din reprezentanta i-ai luat?
Florin67056
Sunt chestiile alea ovale d pe farurile de ceata la Mondeo versiunile pana prin oct 2003. Vin prinsi in niste picioruse de masca. Nush d c au fost asa d scumpi. Pur si simplu sunt o bucata de plastic. Culmea e ca nu i-am luat din reprezentanta. Si cand ma gandesc ca un filtru de ulei la acelasi magazin costa 40 de ron :boxing:
danmatyas
am dat de problema.era cablul acela de la frana, nu era bine fixat, mi l-a prins cu coliere cineva din service.acum nu se mai aude nimic.bafta!
Flaviu48913
Se pare ca problema cu cablul franei de mana care se desprinde si bate este la toate Mondeo-urile. Eu tocmai m-am intors de la service unde m-am dus cu frica ca trebuie sa schimb bucse sau amortizoare si solutia a fost, din fericire, fixarea cablului de frana de mana (a costat 86 RON toata distractia - scump, dom'le, scump... dincolo cred ca era mai ieftin...)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.