Help - Search - Members - Calendar
Full Version: PROBLEMA ABS
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
augustin61269
SAlutare!
Ieri cand a nins de ne-a speriat pe toti am ramas fara abs. Adica am circulat toata ziua absolut ok, seara pe la 7 am parcat si am stat asa vreo doua ore, iar cand am pornit sa plec, hopa, ABS-ul nu mai functiona si imi indica si becul de la bord asta. Inainte sa opresc, a functionat ok.

Azi dimineata, dupa 10 minute de condus, si-a revenit si merge brici. Are cineva vreo idee ce s-a intamplat si daca am motive sa ma ingrijorez?

Multumesc mult.

A, am un opel vectra 2.0 TDI, 2002.
Alec69426
Am o astra 2.0DTI si din cate stiu eu avem aceleasi placute de frana (ca am vrut sa mi el schimb si la magazin mi-au dat de astra, si nu se potriveau, si cand mam intors sa le :bash: mi-au zis k io am d vectra...)
Deci, revenind la subiect, am patit-o si eu, si era din cauza zapezii / unei particule de murdarie (off, ce dese sunt astea prin bucuresti) care s-a dus dupa vre-o 2 zile. Da io tot m-am speriat sui am fost la serveice, si era zgariat senzoru de abs d p placuta
CipponeG
Probabil din cauza fie a ceva murdarie, fie a zapezii care a inghetat un pic ,la senzorul de ABS
Skywalker
Si eu am la fel martorul de bord aprins dar nu tot timpul, masina franeaza OK la franari bruste se simte trepidatia aia in pedala si de aici deduc ca-mi lucreza ABS-ul.
Posibil sa fie de la murdarie ma stai sa vad cum se comporta si dup'aia ma duc la service.
Seri
Si mie imi statea becul ABS aprins. Cei de la service mi-au spus ca poate a intrat praf la senzor. Mai tarziu am constatat ca unul dintre becurile de la stopul de frana era ars. Dupa ce am schimbat becul, si avertizorul din bord s-a stins.
vma
ieri am ramas si eu fara ABS. Am mers vre-o 15km pe care am tot pus frane si nu a prin deloc. Am incercat chiar si pe mazga si, la frana, masina derapa de spate dar ABS-ul nu prindea. Am oprit sa las un coleg si am plecat mai departe. In fata blocului am mai incercat o data si a prins. Am mai incercat de 3-4 ori si a prins de fiecare data. Ar trebui sa imi fac griji?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.