Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BUCURESTI PARALIZAT
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic
AZAZEL
aseara am facut din zona industriilor sectorul 6(de pe langa fabrica coca cola) pana in capatul pantelimonului(cora) 2 ore si 35 minute. zapada bat-o vina. sunt 17 km.

din 2 ore si 35 minute tmp total, am facut 2 ore si 15 pana in piata muncii. adica traseul a fost: industriilor, maniu, cotroceni, eroilor, unirea,piata alba iulia muncii. din piata muncii pana la cora am facut 20 minute care sunt ok ca si perioada.
Maff
Oricum, in ciuda a ce s-a vehiculat aseara ca din cauza zapezii se circula naspa, ca nu-si fac treaba politistii, aia cu dezapezirea, cei ce merg zilnic cu masina prin Bucuresti stiu ca nu este asa, problema exista si daca nu ninge sau e polei.Daca vor exista fonduri pentru un plan de decongestionare a traficului din Bucuresti, se va rezolva aceasta problema.Daca nu, nu!Si mare parte din vina o au, am spus-o si o mai spun: TAXIMETRISTII! Care se baga in fata, ascunzandu-si nesimtirea in spatele declaratiei: "Am client!".Si ce, asta le da dreptul sa fie nesimtiti?Ieri toata lumea statea la semafor linistita si taximetristii treceau pe langa coloana si se bagau in fata coloanei si blocand-o.Ar trebui sa le dea niste amenzi grase si sa le suspende si autorizatia celor care fac asa ceva.NESIMTITI!
CRG
Centura Pipera - Drumul Taberei: 4h 15'
guerilla
cred ca detin tristul record sad.gif
din bucurestii noi pana la stadionul national (via universitate) 4 ore si 15 minute.
media orara inregistrata pe computer 2km/h
prostia vazuta pe traseu - nelimitata. de la taximetristi nesimtiti pana la cei care mergeau pe trotuar blocand traficul cand incercau sa coboare de acolo.
de la casa scanteii pana am trecut de piata victoriei doua ore jumate. incredibil blink.gif
am stat jumate de ora ca sa traversez piata victoriei. de ce nu or pune semafoare IN piata victoriei nu inteleg. dupa cum stiti semafoare sunt doar la intrarea in piata, urmand ca acolo sa se mearga pe sistemul de prioritate - care nu functioneaza deloc.
un lucru vreau sa remarc - politistii. de data asta chiar au muncit sa decongestioneze traficul - cel putin pe cei pe care i-am vazut eu in cele multe ore petrecute aseara.
rusine insa primariei care nu a facut nimic. i-a luat iarna iar prin surprindere, la sfarsitul anotimpului. desi ningea de 24 ore si se anuntase ca vor fi cantitati mari de zapada. oare ce asteapta? sa apara soarele verii sa topeasca zapada?
Ovidiu67601
Domnilor, in afara faptului ca aveti dreptate sa va plangeti, sa nu uitam ca 80% din spferii bucuresteni circula iarna cu anvelope de vara.De aceea se creeaza astfel de "ambuscade" in capitala.
Mariacu
Am reusit si eu "performanta" de a face 1 ora de la Unirea pana pe Panduri, drum care de obicei imi ia 10 minute.

Cat despre taximetristi, nu prea am avut treaba cu ei din moment ce au hotarat sa foloseasca trotoarul ca o banda alternativa....

Ce inventivi ie unii oameni biggrin.gif
krysty
Piața Constituției -> zona Gării (via Buzești): 2h05min, un traseu pe care în mod normal îl fac în 15min. destul de bine zic io laugh.gif
"sunt în mașină, ascult muzică, tocmai mi-am aprins o țigare si privesc pe geam cum ninge, până se elibereaza intersecția și ne vine și nouă rândul" era fraza standard și cât se poate de adevărată la nenumăratele telefoane primite în tot acest timp smile.gif
pe tot acest traseu nici picior de milițian, inconștienți cu caucioace de vară de mă uitam mai mult pe geamurile laterale să nu mă "ștergă" careva, berbeci care intrau în intersecție pe roșu! și blocarea logică a ei... for long, long time. se mergea pe principiul "dă-i draq pe ceilalți. eu să intru în intersecție că dupe, văd eu cum ies". și acolo rămânea. cre' că eram singurul fraier care respectam culorile semaforului, intrarea pe contrasens și formarea, normală, a unui dop deoarece ceilalți nu-l mai lăsau de idiot să intre în coloană.
nesimțire... grămadă... atât din partea celor cu mașini de fițe cât si a celor cu trabant... fără nici un fel de discriminare.
problema noastră?... educația rutieră ZERO!
grenouille
cei de la RATB sect 1 au sediul (si garajele) nu departe de biroul meu. aseara cand am coborat la cumparaturi inainte de a pleca am vazut unul din echipajele de pe masinile de deszapezire in magazin. povesteau ca e imposibil sa faca ceva atat din cauza viscolului cat si din cauza soferilor care au circulat (ma scuzati de expresie) ca porcii prin bucuresti (au blocat tot ce se putea bloca, nu au respectat semafoare, au lasat masinile alandala pe bulevarde si au plecat)....
de iesit am vazut masinile iesind pe traseu de pe la 3-4 dar in halul in care batea vantul si ningea, nici armata nu ar fi avut ce sa faca.
inutil sa mai zic ca nu am vazut pe nimeni cu lanturi (desi vorba voastra se anuntase de nu stiu cand ca ninge si o sa fie prapad), ca multi au ales drept solutie sa mearga pe trotuar/linia de tramvai (ba unu' chiar voia sa isi lase masina acolo...)si ca toti claxonau ca nebunii in intersectia de langa biroul meu (de parca claxonul ar fi o metoda alternativa de propulsie, cu scopul declarat de a te teleporta brusc in fata coloanei sau direct acasa) .

o chestie interesanta - din toti cei care dadeau la stirile de azi noapte declaratii multi erau opriti ca buba in mijlocul intersectiei/strazii si tot ei tipau ca "e o tara de kkt". de ce? ca ninge??

edit: kristy, in intersectia cu Stirbei (cand mergi spre buzesti, daca pe acolo ai venit) a aparut politia dar seara tarziu...
AZAZEL
cum ati spus si voi, efectele ninsorii nu s-ar fi simtit atat de rau daca toti ar fi avut anvelope de iarna( se cunosteau de la o posta cei care erau "pe vara"-abia plecau de pe loc.

cea mai grava problema a fost nesimtirea soferilor care fortau intersectiile si intrau pe rosu si in acel moment blocajul era inevitabil.

si cei care intrau pe contrasens , in momentul in care se intalneu cu cei care circulau regulamentar venind pe sensul opus blocau circulatia.

vazand multe cacaturi care se intampla in tara asta, sunt de parere ca ne meritam soarta. suntem un popor de maimute. de asta suntem saraci - pt ca suntem prosti si needucati.


apropo-din cate vad eu pe aici, chiar am scos o medie orara buna: aproximativ 6,5 km/h. si am traversat tot orasul.
guerilla
eu cred ca tu ai mers pe trotuar de ai scos media orara asa de buna smile.gif
daca va uitati atent toti cei care au venit din zona de nord spre sud au facut cu cel putin o ora jumate mai mult, pe aceeasi distanta metrica.
AZAZEL
QUOTE(guerilla)
eu cred ca tu ai mers pe trotuar de ai scos media orara asa de buna smile.gif
daca va uitati atent toti cei care au venit din zona de nord spre sud au facut cu cel putin o ora jumate mai mult, pe aceeasi distanta metrica.


nu-am eu treaba cu trotuarul. opelul corsa este joasa in partea din fata , mai joasa ca un 407. zona iuliu maniu cotroceni am mers repejor. cred ca am facut o ora pana la eroilor. de pe la izvor treaba s-a stricat(ma apropiam de piata natiunilor unite(acolo unde este si capatul la calea victoriei).

de la izvor pana pe bulevardul unirii spre piata alba iulia am mai facut o ora.

de pe bulevardul unirii pana la cora pantelimon vreo 35 minute.

oricum, incepand cu piata alba iulia am mers brici. chiar si cu 40 -50 km/h
Centaurus
Am facut si eu 1h si 30 min de la Casa Poporului pana pe Virtutii.. :evil:
Faza tare era ca la intersectia dintre "Semanatoarea" si "Calea Crangasi"-linia 41 - mai multe masini derapau la semafor si iti era teama daca erai in spatele lor sa nu intre in tine...Oricum cei care aveau cauciucuri de iarna faceau fata... Anul acesta a fost prima oara cand am pus cauciucuri de iarana pe masina si am vazut DIFERENTA... biggrin.gif
Luka
Eu m-am scos ieri. Am plecat de la serviciu (Pta Victoriei) pe la 7 si am mers pana la Circ. Am luat-o numai pe stradute laterale micute, si m-am descurcat destul de bine. Am facut cu vreo 10 minute mai mult decat de obicei smile.gif
Iar seara am mers in Militari, insa pe la 10.30. Aici a fost mai greu ca am facut 1 ora. Multumesc domnilor de la sectorul 2 ca nu au scos nici o masina de deszapezire in strada la ora aia....nu mai ningea aproape deloc. In schimb, in sectorul 6 maturau strada cate 3 masini ce mergeau aproape in paralel.

Totusi, trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam ca azi dimineata (ora 10.00) sa fie curatate strazile mari atat de bine dupa cat a nins. Chiar era numai asfalt, fara pic de zapada.

Si recunosc, eu sunt unul dintre cei care nu au cauciucuri de iarna blush.gif
Vlad6
Probleme am avut si su ca tot omul ieri ..... am trecut in 45 minute de intersectia blocata de la Piata Unirii. Politie era dar nu putea sa faca fata numarului imens de nesimtiti care treceau pe rosu sau intrau in intersectie si o blocau; fara politie in intersectie cred ca as fi stat in intersectie in 2 ore sau mai mult. (off topic: ieri intentionam sa imi las iubita sa conduca pentru prima oara pentru ca si-a luat alaltaieri carnetu' dar m-am razgandit smile.gif )
Azi insa, mai putin blocajul clasic doar putin accentuat de la Pipera, am circulat fara probleme deci pentru eforturile depuse azinoapte merita toata lauda cei de la dezapezire
AZAZEL
QUOTE(Luka)
Iar seara am mers in Militari, insa pe la 10.30. Aici a fost mai greu ca am facut 1 ora. :


cum naiba ai mers asa greu?? blink.gif

nu sunt Markus Gronholm, dar aseara am plecat la 9 fara 20 minute de la cora pantelimon si am facut 40 minute pana la spitalul Elias, foarte aproape de arcul de trimuf. traseul a fost: cora-b-dul pantelimon, obor-stefan cel mare-calea doraobantilor-arcul de trimf-spitalul elias. apropo m-am oprit de 2 ori ca sa iau flori si medicamente. timpul practic mers pe traseu a fost de maxim 35 minute. blink.gif
grenouille
e ciudatmai degraba ce zici tu. aseara exact de zona aia vorbeau la TV ca ar fi bolcata (izvorul rece, pasajul de la obor, intersectia de la Dimitrov dintre Ferdinand si Mihai Bravu/Stefan cel Mare)
guerilla
sensul de mers difera.
el mergea din pantelimon spre pipera.
blocat era sensul opus wink.gif
Luka
QUOTE(maryuskkk)
QUOTE(Luka)
Iar seara am mers in Militari, insa pe la 10.30. Aici a fost mai greu ca am facut 1 ora. :


cum naiba ai mers asa greu?? blink.gif

:


Pai am plecat din zona Circului pe la 10.40 si am ajuns in Militari (Gorjului) pe la 11.30. Am spus de ce am mers greu: nu curatasera nimic, nu aveam gume de iarna sad.gif
Maff
Mey, nu va laudati cu timpii, eu am facut 50 de minute de la Piata Dorobanti, pe Andrei Muresanu( parca asa se cheama) pana la Ambasada Germaniei.Adica un drum pe care-l faci in maxim 5 minute pe jos......Si dupa cum am spus mai sus, nesimtirea taximetristilor depasea orice limita.Toata lumea statea la rand si ei mergeau pe contrasens si intrau in fata la semafor.Din cauza asta timpul la semafor s-a triplat.Oare de ce nu respecta oamenii zonele hasurate din intersectii nu stiu..........!!!Ar trebui sa se puna cu amenzile, exact cum s-a intamplat si in afara....Doar asa au capatat si ei (francezii, germanii, austriecii), cumintenia de pe sosele.Dupa ce platesti cateva amenzi usturatoare, parca nu-ti mai arde sa "șuntezi" coloana.
Arheopterix
Pai cum sa se dea amenzi ,cand nu se vede coada de politist?
Stau in cateva intersectii (Piata Victoriei,Baneasa) sau pandesc cu radarul.
Politia de circulatie trebuie sa fie in trafic,eventual cu masini "mascate" care sa surprinda "delicventii" in trafic.
Nu cred ca vom apuca asa zile....
C Z R
am facut de la teatrul c-tin tanase pana in tei: 3 si 15 minute, am crezut ca n-o sa mai ajung niciodata acasa biggrin.gif ce e culmea ca nu am consumat aproape deloc benzina, asa ca macar dintr-un punct sunt multumit biggrin.gif
G e o r g e
nu stiu la altii cum e , dar eu am mers fara probleme , si aseara si azi toata ziua . am facut vreo 60km ieri si azi smile.gif pe ninsoare , vant , si soare azi ...

nici o problema smile.gif
Eduard RO
QUOTE
nu stiu la altii cum e , dar eu am mers fara probleme , si aseara si azi toata ziua . am facut vreo 60km ieri si azi pe ninsoare , vant , si soare azi ...

nici o problema

Din cauza sistemului 4x4 de pe subaru. laugh.gif
Iulian HondaFan
blink.gif blink.gif blush.gif biggrin.gif

sa va spun cum reactioneaza americanii la zapezi mari:

1) inca inainte sa inceapa sa ninga daca se asteapta caderi abundente de zapada toata lumea e anuntata: se inchid scolile si gradinitele, se reduc orele de program si lumea e trimisa acasa inainte cu cateva ore, iar daca zapada incepe peste noapte majoritatea companiilor isi contacteaza angajatii si le spun sa stea acasa. asta e regula numarul 1: limitarea traficului. la ei daca sunt rugati sa stea acasa si sa limiteze depalsarile la minim asta se si intampla.

2) inainte sa inceapa sa ninga masinile care dau cu o solutie cu sare pe asfalt ies pe drum. deja mi-a intrat in reflex. cand ii vad pe astia pe drum stiu ca o sa ninga ( de obicei nu urmaresc rubrica meteo, desi este la cateva click-uri pe internet de la pagina asta blush.gif ).

3) politia, pompierii ( care asista la dezapezirea celor care raman impotmoliti) si cei de la departamentul de drumuri sunt pe sosele in permanenta cat ninge ( a trebuit sa plec noaptea la spital anul trecut la 2 noaptea pe ninsoare: pe drumul meu de vreo 7km am dat de vreo 3 masini de dezapezire).

4) masinile parcate pe marginea drumurilor desemnate cu semnul "snow clearing route" sunt ridicate ( asa cum sunt si cele parcate in locuri interzise astfel). in New York costa 80$ pe zi distractia. oamenii in general stiu ca daca nu isi mai gasesc masina primul loc unde sa intrebe este la "car impound" ( arestul de masini).

5) deci pe ninsori masive ( snow storms) drumurile sunt ireal de libere. in feb. 2003 a trebuit sa iau o ruda de la aeroport exact dimineata de dupa o noapte de zapada abundenta ( cred ca vreo 70cm asternti in 10-12h). aterizarea era pe JFK iar noi locuiam in New Jersey la vreo 35-40km, traseul traversand centrul zonei metropolitane. am mers cu probleme minime, iar traseele de autostrada pe care am circulat aveau o zecime din traficul infernal pe care il au in zilele normale. am plecat cu lopata de zapada in portbagaj, o sacosa de sandwich-uri, cateva cutii de pepsi si cu un sac de nisip blush.gif blush.gif dar nu a fost nevoie sa le folosesc. alt element deosebit pe acel traseu de pomina au fost 10-15 masini impotmolite in zapada pe marginea drumului ( unele ingropate si mai mult de masinile de dezapezire care impinsesera aruncasera zapada peste ele) abandonate de proprietari si in majoritate SUV-uri biggrin.gif blush.gif . unde cei cu Tahoe s-au simtit mai tari si s-au aventurat in acea noapte pe drum.

corolar: in acea zi ninsoarea s-a oprit pe la 11dimineata. la 5 seara am iesit din nou pe drum si nu am vazut zapada pe carosabil decat pe strazile mici ( care erau si alea in majoritate dezapezite dar nu pana la asfalt). si din nou mii de masini pe drum... New York was catching up the business.
Maff
QUOTE(Arheopterix)
Pai cum sa se dea amenzi ,cand nu se vede coada de politist?
Stau in cateva intersectii (Piata Victoriei,Baneasa) sau pandesc cu radarul.
Politia de circulatie trebuie sa fie in trafic,eventual cu masini "mascate" care sa surprinda "delicventii" in trafic.
Nu cred ca vom apuca asa zile....

Iti spun eu ca vom apuca.In maxim 2 ani or sa trebuiasca sa faca asta.O sa fie obligati de legislatie.
Misto povestea Iulian.Adevarul este ca asa se intampla si pentru noi, aici, inca este un vis frumos.Dar eu zic sa fim otimisti ca se vor rezolva si problemele noastre.
Luka
Repet, trebuie totusi apreciat cat de repede au curatat strazile dupa viscolul puternic. Evident, nu toate stradutele, dar merita remarcat.
PS: I-a ajutat si temperatura ridicata smile.gif
Maff
Recunosc ca pana acum nu au mai fost curatate asa de repede strazile de zapada.Chiar am fost mirat.Pe cand si un plan de decongestionare a traficului?Ieri seara a trebuit sa merg pana la firma pe la ora 18.30.Era nebunie totala.Ambuteiaje peste ambuteiaje in toate intersectiile de la Baba Novac pana pe 1 Mai unde am firma.....Am inteles ca se scot iar la licitatie parcarile.Poate mai apar si niste parcari etajate, ca nu gasesti un loc de parcare prin centru.
Alex-F1
QUOTE(Arheopterix)
Pai cum sa se dea amenzi, cand nu se vede coada de politist? Stau in cateva intersectii sau pandesc cu radarul. Politia de circulatie trebuie sa fie in trafic, eventual cu masini "mascate" care sa surprinda "delicventii" in trafic. Nu cred ca vom apuca asa zile....


Mare adevar ai spus, din pacate!!! arigato.gif Mie mi-a venit acum vreo 2-3 ani o idee pe marginea acestui subiect, dar n-am zis-o nimanui, caci nu prea cred ca ar fi posibila {momentan}, desi sunt convins ca ar da roade! Dar acum v-o zic voua, sa vedem ce reactii vor aparea: deci, in ideea ca nu sunt politisti destui prin orase, in trafic, care sa surprinda magariile din trafic, io ma gandeam ca ar fi cool ca politia sa apeleze la voluntari (io m-as oferi primul), care sa aiba montata pe bordul masinii o camera video performanta (cu imagini live daca se poate, eventual transmise printr-un circuit inchis spre un centru de monitorizare) si orice abatere a unui sofer de la regulile de circulatie sa fie surprinsa pe camera si sa constituie proba la sanctionarea soferului! Treaba ar putea s-o faca oricine (ma rog, la selectia voluntarilor ar trebui facuta cat de cat o triere, un test, ceva), doar ca acesti "supraveghetori ai traficului" sa fie totusi soferi care fac ceva km prin oras (exclus taximetristi :minigun: ), nu de aia care merg doar la serviciu si inapoi! Io de exemplu fac ~ 1000 km lunar doar prin oras si nici nu va spun cate faze as putea surprinde zilnic cu metoda asta!!! blink.gif Treaba ar fi cu atat mai cool cu cat masinile cu aceste camere video nu ar avea nici un insemn, ci ar fi pur si simplu masinile noastre personale, deci nimeni nu poate sti din ce masina este filmat... biggrin.gif Eh, ce ziceti? E rea ideea? Io as zice ca nu e, fiindca fiecare sofer care are de gand sa incalce o regula de circulatie se gandeste fulgerator: "lasa ca doar n-o fi chiar acum aici politia sa ma vada" si are dreptate, caci sansa sa-l surprinda politia in flagrant e infima, dar cu cateva sute de camere montate pe masinile unor "city-boys", aceste sanse cresc simtitor, avand in vedere si faptul ca simultan zeci sau poate sute de soferi aflati in trafic in oras la un moment dat comit o ilegalitate, nu? Plus camere video macar in principalele intersectii din oras...asta ar trebui neaparat....in Timisoara ziceau c-o sa puna....am primit inca de anul trecut un mail cu toate intersectiile unde cica vor fi camere, dar io inca n-am vazut nici una.... blink.gif Or fi asa bine ascunse? :scratchchin: Oricum, daca sunt puse deja, atunci e bine! :angel: Poate mai sariti si voi cu alte sugestii de imbunatatire a metodei....

Vorbeamos
ALEX

P.S.: pe vremea impuscatului a existat in cadrul militiei serviciul "controlul circulatiei" (erau si masini prin oras cu aceasta inscriptie pe ele), dar atunci nu prea aveau ei ce controla, iar acum, cand, cu siguranta ar fi de folos mai mult ca oricand asa un serviciu, ia-l de unde nu-i.... :evil: Oare de ce tot ce-a fost bun de pe vremea lui Ceasca s-a dus dracului dupa revolutie??? :evil: Bine ca atunci puteam sa producem o gramada de produse de calitate superioara pt. export, iar dupa revolutie brusc nu mai e nevoie sa facem asta, mai bine lasam fabricile in paragina si oamenii pe drumuri, iar noi cumparam mizeriile turcesti.... :evil:
grenouille
ideea e faina. da' ce te faci cu aia care "io am camera deci sunt de la politie po' sa fac ce vrea muschii mei"?
o sa ajunga ca "patrulele scolare" sau "pensionarii care au iesit in intersectii sa dirijeze circulatia".
daca s-ar porni cu educatia incepand de la scoala de soferi, altfel ar fi situatia. da' cand in frunte cu unii instructori auto se incalca legea si nu se face educatie rutiera...
V56465
he he... da' mai, ideea nu e rea... Dar stii ce-ar fi misto? Ca nu se stie niciodata...

Nu-mi spune-ti voi mie acum ca nu ati incalcat niciodata regulile de circulatie, ca nu va cred. Sigur, mai sint si urgente si exceptii. Si abateri si bateri. Poate nu la modul in care sa sfidezi pur si simplu si sa suntezi o coloana disciplinata la semafor sau sa intri pe trotuar de sa sperii, sa calci tot ce misca si pe acolo (si sa mai faci si scandal sau sa-l iei pe unu' la bataie ca nu-ti face loc! asta ar fi chiar culmea tupeului, a nesimtirii si mitocaniei, dar oare mai suprinde pe cineva ceva in Romania zilei de azi (si in special in Bucurestiul asta?)) sau sa parchezi aiurea sau unde nu prea ai voie (hai, ok, sa admitem, poate se mai intimpla, dar nu atunci cind e traficul super aglomerat). Mie unul mi-e teama sa nu ma trezesc cu ea zgiriata sau ce vreo aglminda sparta sau rupta si cind nu este circulatie.

In fine, REVENIND, ziceam c-ar fi misto, ca sa se filmeze in flagrant chiar voluntarii astia intre ei biggrin.gif biggrin.gif ... ca daca tot e anonim... atunci o semnez.... si daca tot e tradare, atunci s-o stim si noi.

Ah, si inca o chestie. Care am vazut-o de vreo saptamina (dai si singura pina acum; si circul cu masina destul de mult). O reclama pe o masina: Sofer indisciplinat in trafic? Suna si de restul ne ocpuma noi (sau cam asa ceva finalul). Acces gratuit (cica) 0800 080 800.

Voi ati vazut asa ceva? Nu am avut curiozitatea pina acum sa incerc sa vad ce se intimpla sau cine este la celalalt capat al firului...

band.gif
Watcher
Ideea e mai larg raspandita prin tarile 'civilzate'. Am inceput si eu sa vad in Bucuresti, ce-i drept nu cu numere gratuite, ci mobile.
Intr-adevar e foarte important cine raspuinde la tel si ce face cu informatia...
Alex-F1
QUOTE(fortelady)
ideea e faina. da' ce te faci cu aia care "io am camera deci sunt de la politie po' sa fac ce vrea muschii mei"?


Pai stai umpic, ca camera de pe masina inregistreaza si miscarile soferului masinii respective, deci e la vedere totul, nu?! biggrin.gif Normal ca acesti voluntari (care NU sunt de la politie) ar trebui sa semneze un contract, iar acolo sa fie niste clauze, cum ar fi ca la prima incalcare a regulilor de circulatie, voluntarul respectiv este "concediat" (poate cu exceptia situatiilor cand e nevoit sa faca unele manevre ca sa-l surprinda mai bine pe "infractor" in campul vizual al camerei, aceasta fiind fixa si asta bineinteles fara sa perturbe restul traficului)! Si-n rest, totul in liniste, fara sirene, girofare, speakere, nimic, doar cu camera, sa nu stie nimeni de unde a fost filmat!
Legat de chestia cu telefonul despre soferul indisciplinat in trafic, am vazut si io prin Timisoara vreo 2 sau 3 masini cu mesajul asta si chiar m-am intrebat si io oare unde suna telefonul ala gratuit? Dar chestia asta mi se pare cam irelevanta....pai asa poate sa sune oricine care vrea sa-l faca pe altul, chiar si asa la mishto, nu? Unde sunt dovezile? Nu stiu...e cam trasa de par treaba....

Vorbeamos
ALEX
Maff
Mai, e cam trasa de par ideea! Si s-ar putea tocmai ca nu esti politist, daca te vede unul cu astfel de camera (in eventualitatea in care ar exista asa ceva), sa ti-o iei si pe cocoasa.Politistul este ocrotit de niste legi....tu nu!Pana una alta, in intersectiile hasurate ar trebui sa se gaseasca camere, si dupa aia probabil ca se vor mai linistii oamenii.......Chestia cu punctele chiar sa mearga.......si va fi un pic mai bine.Am auzit la radio ieri seara ca se vor mai face cateva artere prin centru pentru decongestionare, ar fi bine.Ar fi un inceput.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.