Help - Search - Members - Calendar
Full Version: mers intrerupt la rece FIESTA 1.4 TdCi
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
florin29702
Salut! am achizitionat un Fiesta Ghia 2002, 1.4TdCi si dimineata cand e rece motorul ( la prima pornire ) merge neregulat timp de 3-5 secunde dupa care isi revine. E normal sa faca asa? blink.gif
danmatyas
eu zic ca e normal, doar e diesel...si mondeo-ul meu face la fel timp de 2-3 secunde dupa care isi revine.
Cristian2
masina are soc automat, iar pana isi regleaza turatia ea oscileaza putin. Eu am una din 2004 tot o ghia 1.4 tdci. Tot asa face, asa este proiectat motorul. Dar sa stii ca nu e deloc deranjant. Nu te speria ! ! ! ! ! Apropo cum ti se pare masina? Eu am mai avut Ford Fiesta din 86' 90' 96' si 00'. Eu am fost super multumit, sunt f rezistente si robuste d.p.d.v al motorului, suspensiei si confortului. Mi-a placut mult masinuta si m-am hotarat sa-mi iau una mai noua, asta de care am vb mai sus. Tu ai cumparato de afara?
florin29702
Da, e din germania adusa, nu am adus-o eu dar am luat-o la cateva zile. Sunt foarte multumit de masinuta, merge super iar cand o scap la drum intins e placerea ei. Sper sa mearga tot asa in continuare. Singura problema e un zgomot in spate pe la bancheta in dreapta care este foarte mult discutata pe forum aici dar care nu ma deranjeaza foarte tare. Am avut Golf IV inainte, e drept, 1,4 benzina dar nu fugea ca asta. Sunt multumit de masina! :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.