Help - Search - Members - Calendar
Full Version: airbag&abs
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Tuning > Engine
anto65636
sall am si ieu o intrebare de la inceput va spun ca "nu prea am nici o treaba" tokmai de aceia am apelat la servicile voastre dak se poate .. am airbag pe masina am inteles dupa cate am mai citit pe aicea ca puii mei nush ce senzori au sau nush ce pe bara din fata .. se pot observa cu ochiul liber (va intreb poate pare stupid )dar habar nu am dak se poate unde as pute sai obs ,,,si ink ceva am abs pe masina asa mi sa zis cand am cumparato second .. se simte ca am abs se vede ca am abs darr la bord nu mi se aprinde nici un bec .. cum pot sa imi mai dau seama in alt fel .. va multumesk :ban:
James Kilowatt
eu n-am inteles nimik biggrin.gif
guerilla
in primul rand, uita de mirc. aici se vorbeste romaneste. e prea mult daca cerem asta? nu toti practicam chatul asa ca fii bun si fa un efort sa scrii corect.
in al doilea rand, n-am inteles care sunt problemele tale asa ca mai greu sa primesti un raspuns.
HalbaSus
eerm... cred ca pot incerca sa traduc:
1. Unde sunt senzorii de la airbag, daca pot sau nu sa fie observati cu ochiul liber ?
2. De ce nu exista nici un bec cu ABS in bord, si cum se poate afla daca masina are ?

Raspuns:
1. Senzorii nu sunt neaparat in bara din fata (defapt de obicei nu sunt acolo), ei pot fi oriunde in masina pt ca masoara "decceleratia" adica faptul ca masina s-a oprit mai brusc decat era normal = a facut accident. Ei pot fi observati cu ochiul liber (ca doar nu sunt microscopici) dar nu stiu unde (depinde de model presupun)... oricum nu cred ca sunt pusi la vedere.

2. In primul rand ce masina ai ? Daca "simti" ca ai ABS (spre exemplu cand pui frana pe gheata/zapada pedala de frana "pulseaza" si simti cum masina franeaza treptat) atunci sigur ai ABS. E posibil ca becul din bord care indica ABS-ul sa fie ars... oricum acesta se aprinde doar la pornire, sau daca are o defectiune.

ah... si nu mai folosi limbajul de IRC.
f1anatic
QUOTE(HalbaSus)
eerm... cred ca pot incerca sa traduc:

ah... si nu mai folosi limbajul de IRC.


Ia uite cine a reusit sa traduca...Hunedoara si Oradea parca nu sint prea departe una de alta, nu-i asa ? biggrin.gif
eddie
Da,HalbaSus are diploma de traducator autorizat de acum ! biggrin.gif
HalbaSus
Bey, eu 'm kophilarit phe mirc fratzilor ! Shi shtiu kum se vorbeshte k lumea m'antzelegetzi ? biggrin.gif
Mihai63349
Tocmai m-am consultat cu fiu-meu (14 ani), si pe cand sa ma dau mare, mi-ati luat-o-nainte biggrin.gif . Asta e. Altadata voi fi mai agil.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.