Help - Search - Members - Calendar
Full Version: BUY-BACK
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Suzuki
Teodor68513
blush.gif

Salut !

In Bucuresti, dealerii Ford (Romcar, BDT) si Nissan (Automarcus, Serus etc.) au introdus sistemul buy-back: dai masina veche si niste bani si iei una noua.

Am un Suzuki Swift 1,3, 4 usi din 2002, sunt foarte multumit de ea dar nu asi dori sa sara de 60.000 km. M-am dus la Suzuki de pe Titulescu si a trebuit sa le explic eu ce inseamna buy-back, ca ei nu stiau. Asi fi dorit un Ignis...

E straniu ca BADSI nu are buy-back: e si dealer Nissan din cate stiu, iar multi dealeri Nissan au acest serviciu considerat elementar in alte tari.

Stie careva de buy-back Suzuki, sau ma duc la Ford sa iau un FUSION?
Mihai66305
Depinde acum si la cat ti-o evalueaza cei din sistemul buy-back.
Valeriu66138
Teo!!! Nu trebue sa fii asa surprins,eu datorita reprezentantilor din Buc.trebuea sa aflu[size=18][/size][b] cand pot fi proprietarul unui Ignis 4x4 abia dupa 1 martie,cu posibilitatea f. f mica la alegerea culorii.In 21.02 am sunat(adresa internet-forum)la Saramotors Timis. si in 23.02 am transf. avans la masina,la culoarea dorita.!!!!!!!!!
suzuki_bs
QUOTE(Valeriu66138)
Teo!!! Nu trebue sa fii asa surprins,eu datorita reprezentantilor din Buc.trebuea sa aflu[size=18][/size][b] cand pot fi proprietarul unui Ignis 4x4 abia dupa 1 martie,cu posibilitatea f. f mica la alegerea culorii.In 21.02 am sunat(adresa internet-forum)la Saramotors Timis. si in 23.02 am transf. avans la masina,la culoarea dorita.!!!!!!!!!Care e de fapt, cauza nemultumirilor, domnule Valeriu?
Faptul ca la B&S era o singura masina disponibila si ca v-am explicat exact si pe cinstite cat dureaza pana la livrare pentru ca e in productie si ca de la 1 martie e posibil sa fie comandate alte masini? Si ca exact pe 1 martie, ati primit telefon de la B&S prin care va anuntam de lotul nou? Ati ales SARA pentru ca v-au promis-o mai curand. OK, inteleg asta. Dar in acest timp ne-ati desconsiderat fata de SARA MOTORS. Apoi, cu momentul in care ati aflat ca v-au promis una si se intampla alta la SARA si strigati de ajutor dupa Carina, cum ramane? Cu ce am gresit noi cei de la B&S? Ca n-am avut argintie in momentul in care o voiati dvs. si ca v-am dat un termen realist de livrare?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.