Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Utilizare aer conditionat focus
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Bogdan49687
Salut, mi-am cumparat un ford focus hatchback din 2002, motor tddi (90 cai) in decembrie anul trecut.Nu imi dau seama daca functioneaza aerul conditionat.Inainte am avut o dacie la care nici vorba sa aiba asemenea dotare, deci pot sa spun ca nu stiu exact cum ar trebui sa functioneze instalatia de aer conditionat.Am citit pe ici pe colo ca la temperaturi joase nu ar porni compresorul.Deja in oras am prins temperaturi si de aprox. 5 - 6 grade.Cind pornesc aerul, nu observ pe motor nici o schimbare (am inteles ca ar trebui putin sa ii scada turatia, instalatia de aer condiotionat folosind ceva din puterea motorului), iar pe gurile de aer din masina vine intr-adevar aer rece, dar nu imi dau seama daca vine cel de afara, sau cel rezultat din compresor. Ma poate lamuri si pe mine cineva cum sta treaba? Ca ma simt prost cu nestiinta mea. blink.gif
Florin67056
Pai in primul rand daca iti pornesti aerul conditionat pe timp de iarna sau in general pe frig, inlatura umiditatea din interiorul masinii.Oricum cel mai bine o sa vezi in vara.Compresorul porneste si daca e frig. Daca nu porneste s-ar putea sa nu mai ai freonul.
vasile61560
salut.ti-am citit intrebarea si pe CLUB FORD.da stanga pe rece si da aerul la treapta3.este diferenta de ventilatia obisnuita...simti rece...eu nu simt nici o dif de turatie...
florin29702
nu trebuie sa simti neaparat diferenta de turatie, roaga pe cineva sa porneasca aerul si stai in fata masinii cu capota ridicata si vei auzi un zgomot la cuplarea compresorului si o mica diferenta in zgomotul motorului, irest... la vara!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.