Help - Search - Members - Calendar
Full Version: dupa pornirea climei timp de cateva secunde apare un miros
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Marius52549
Stie cineva cum scap de acest miros nu prea placut? Am filtrul schimbat, dar de miros nu am scapat
G e o r g e
filtrul de aer este pentru aerul "inhalat" de motor .
pentru aerul ce intra in habitaclu trebuie schimbat filtrul de polen .
Marius52549
am schimbate toate filtrele inclusiv cel de polen
madalina
s-au dezvoltat bacterii pe conducte. exista un spray antibacterian de curatare.
danmatyas
e posibil sa miroase covorasele? sa fie imbibate cu apa?
Luka
Intr-adevar, asa cum a spus si Madalina, au aparut bacterii pe circuit. Se pot curata cu spray special.

Ca sfat pentru evitarea aparitiei, ar trebui sa pornesti aerul in fiecare saptamana cate 10 minute (si nu numai pentru asta). De asemenea, la pornire aer trebuie sa lasi si geamul deschis cateva zeci de secunde.
Marius52549
Mersi Madalina si Luka pt raspuns. Am citit undeva ,tot pe forum, ca este indicat sa pornesc instalatia de clima din cand in cand, iarna, pt buna conservare a freonului. Totusi, mai citisem undeva, ca la masinile mai noi nu este nevoie. E adevarat ? Ca sa intaresc aceasta afirmatie, la audi-ul meu vechi de 3 ani, nu cred ca instalatia de A/C porneste atunci cand computerul imi indica o temperatura sub 0 grade......
CRG
Marius, nu este deloc adevarat. In manualul masinii mele scrie negru pe alb ca producatorul isi declina obligatiile aferente garantiei daca nu pornesc cel putin o data pe luna compresorul macar cinci minute, pentru ungerea nush' carui simering..
Luka
Obligatia ta este sa apesi butonul de aer conditionat o data pe saptamana. La temperaturi scazute, compresorul nu va porni, insa va functiona ca uscare aer.

Cel putin eu asa am inteles... blush.gif
Nonn
Nu stiu cum e la masinile voastre dar la mea, cu clima automata, porneste compresorul singur iarna la anumite intervale de timp. Scrie asta si in manual (repet, cu conditia sa ai clima automata).
Marius52549
Iarna, cand e inghetat afara : bicycle.gif Butonul pe automat ramane activ (cu ledul aprins), dar nu inseamna ca si compresorul e pornit. Sau ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.