Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sugestie de imbunatatire a forumului
Masini.ro Forum > Administrare > Admin www.masini.ro
Marius68657
Constat ca am mari dificultati in a identifica topic-urile pe care vreau sa le citesc. Ma intereseaza de exemplu in sectiunea versus o comparatie intre Subaru Forester si Mitsubishi Outlander, insa nu vad o modalitate simpla de a verifica daca exista deja acest topic sau trebuie sa creez eu unul in acest sens.

M-as fi asteptat ca sectiunea Versus sa puna la dispozitie un mod mai structurat de gasire a unui topic. De exemplu, un drop-down list din care sa aleg marca A (din perechea A versus cool.gif, si inca un drop-down din care sa aleg marca B. In felul acesta, vedeam imediat daca exista sau nu topicul pe care il caut. Eu castig timp si moderatorii si administratorii castiga si ei, deoarece nu se trezesc cu acelasi topic pornit de n-ori pentru ca nimeni nu are timp sa navigheze prin cele 30 de pagini cu topic-uri la versus.

P.S. Poate exista undeva acest mecanism, sau ceva similar, si nu l-am observat. Scuze, in acest caz. Acelasi nenorocit de timp lipsa...
madalina
Exista functia cautare. dai sa iti caute dupa feorester si outlander si vezi in cate topicuri exista ambele masini. Selecand intoarce rezultatele ca subiecte si nu ca posturi iti apar numele topicurilor.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.