Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am o dauna - aspecte/intrebari
Masini.ro Forum > Service/Reparatii & Tuning > Aria Tehnica Masini.ro
Cornel001
Reiau aici ce am postat si pe alte forumuri:
"Am nevoie de un sfat de la cei care se pricep: daca ati vazut in primul mesaj, poza cu locul unde am fost atins, partea de la aripa din jurul rotii , unde e putin sifonata tabla, tinand cont ca masina la momentul respectiv avea doar o luna , si se repara pe RCA (asiguratorul este chiar o divizie a bancii unde am creditul auto), e normal sa se indrepte si revopseasca sau tre inlocuita aripa cu totul ? adica nici taiere si sudare. de vazut ca, aripa aia e mai.... lunga, adica se continua de ex si pe partea de sus lateral a masinii (adica poate e mai dificil de inlocuit ?)..
De mentionat ca spoilerul cu bandoul si sticla stop se inlocuiesc, aici nu au fost discutii.
Ma gandesc, nu stiu cum o fac ei, desi am inteles ca service-ul e profesional, dar totusi poate or sa foloseasca si nitel chit, si la masina noua nu prea merge, poate ma trezesc peste un an ca pica chitu. nu stiu sigur daca folosesc asa ceva, dar nici nu stiu cum o fac ca noua altfel.
HELP!! " Uh, basca vospeaua sa iasa la fel, "deep navy", aici nu ma pricep cum procedeaza.

mai departe la un post al unui coforumist am raspuns:
"da, "recomandat" de ei, au decontare directa, si acolo cica repara numai masini straine. Ma rog, a vazut ca e masina noua si tocma d-aia a recomandat acolo, i-am spus ca e pe credit la BT (e vb de BT Asigurari - RCA), si ca lucrez si eu in asigurari desi nu direct, ci ca "IT support"; mi-a aratat un megane tocma facut, ca sa imi arate ca o fac bine, desi mi-a zis ca o pot face in alta parte. Un coleg coforumist de pe forumul ford care avea si el treaba acolo mi-a spus, desi n-a mai fost acolo, pe baza experientei lui datorate specificului muncii, ca i s-au parut profi. E vb de Central Service, pe Dragos Voda, langa Eminescu, patronata de un italian am inteles.
Am vb la BDT, cu specialistul lor in daune, acu 2 sapt, si , desi n-am inteles f bine amanuntele, am inteles ca e ok sa o fac acolo, dar o sa mai sun maine sa fiu sigur... oricum chiar daca el verbal isi da acordul, in caz ca aia nu sunt autorizati oficial ford, ar trebui sa am si un act, nu ? Daca peste 2 ani am pb acolo in locul ala, si eu zic: pai mi-a spus omul vostru ca.... si aia zic: "nu ne intereseaza, verbal nu e nici o dovada ? pe hartie scrie ca numai service autorizat etc..." ? Ce parere aveti ?"
Poza la care ma refer : http://img451.imageshack.us/my.php?image=im0006636kt.jpg
Scuzati prezentarea cazului, e tarziu si nu mai am timp sa re-fac informatia, citatele sunt luate de pe un forum unde deja prezentasem la "masina mea"; este vorba de un Focus 2 Sedan.
bogdan43846
Salut, nasol ca ti-ai lovit masinuta, cat despre dauna ta daca se poate indrepta se va indrepta (nu umple cu chit cum am patit eu la Pbn cu un A6) dupa care se va vopsi. Singuru sfat este sa stai pe capul lor si sa-i verifici
sorin37756
Asta hotarasete reprezentantul firmei la care este asigurat cel care te-a lovit. Daca decizia lui nu te multumeste, exista Comisia Nationala a Asigurarilor - sau asa ceva, etc. Aripa noua o poti duce tu la service, la terminare ti-o da pe cea veche "la pachet". Eu am refuzat sa achit vopsirea haionului pt ca nu a dat cu vopsea intermediara, nemernicul, desi cand am dus masina i-am zis de 3 ori sa nu uite de vopsea intermediara...
Felix60549
Este cam gingas locul unde a fost lovita. Chitul nu este o solutie buna, cum nu este buna nici inlocuirea pasajului.
Singura rezolvare favorabila si de durata, ar fi schimbarea integrala a aripei, cu finisarile de rigoare.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.