Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Mondeo 2.0 TDCI Ghia - 2002 SH
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Marius Cristian67432
Domnilor,

Am luat un mondeo SH, cam de 1 an e stat in parcare (doar pornit din cand in cand). ce consumaile ar trebui sa ii schimb ca sa pot pleca cu el la un drum de 2000km, si ce tip?
(ulei, lichid de frana,... bujii, curele?)

Va multumesc pentru ajutor.
Florin67056
Pai schimb d ulei, filtre(ulei, motorina, polen, etc), placute de frana. Nu trebuie sa schimbi curea de distributie pt k o ai pe lant smile.gif adik o ai pe viata. Daca mergi intr-o reprezentanta ford toata treaba te costa in jur d 750 RON, sau cel putin asa e in BM. Si oricum uleiul il poti verifica tu sa vezi dak merita schimbat sau nu. Dar cand o cumperi e bine sa faci toate astea tongue.gif
danmatyas
Schimba uleiul, filtru de ulei, filtru de motorina, filtru de aer si daca e necesar filtru de polen.Ulei pune 5w-30 daca esti dispus sa platesti mai mult, daca nu merge si cu 5w-40 si chiar cu 10w-40.Eu in al meu am 5w-40 si e ok dar 5w-30 e recomandat de ford.
PS: cat a costat masina? (simpla curiozitate).
Marius Cristian67432
Am fost personal si am luat-o din germania. 8000E masina (inclusiv un rand de cauciucuri de iarna noi) + 200E actele in germania + 300E drumul + 2000E taxe romania si inmatriculare
Total: 10.500E
Masina arata exceptional, are carte de service, 131mii km reali si fara nici un accident (verificata la ADAC).
Am luat-o pentru mine, si sunt foarte mandru cu ea (mai ales cand ma gandesc ca la banii astia puteam lua un LOGAN diesel)

smile.gif
Florin67056
Am o intrebare: ai pus motorul p tester? Oricum pretul e mai mult dekt ok avand in vedere k ai si cauciucuri kre te-ar fi costat minim 400 euro smile.gif
danmatyas
sa o folosesti sanatos smile.gif ai grija ca sunt sensibile, sa ai grija pe gropi, se duc bieletele si bucse bara stabilizatoare.bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.