Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Service BDT Ford
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Ford
Pescarasu62176
Au trecut 15 zile de cand BDT VEST, dealer Ford, a retinut o masina cumparata de la ei pe 5 ianuarie 2006. Firma nu are in stoc pentru service nici macar un furtun pentru transmisie lichid servo, asta fiind defectiunea aparuta la masina Ford Mondeo NOUA, cu 700 km la bord!!!
Concluzia: asteptare pentru sosirea "furtunului" din Germania (intre 7 si 20 zile dupa spusele Domnului Necula).
Aceasta firma refuza sa elibereze Certificat de Garantie pentru masina cumparata, pretextand ca nu au formularele tiparite.
In cazul in care mai exista clienti de acest gen poate ar fi bine sa sesizam in comun Oficiul pentru Protectia Consumatorului.
mihai67961
Perfect de acord cu tine!! Si eu am asteptat 3 sapt pt un telescop de la haion( noul Focus), zic ei defect de fabricatie. Cum asa?? Masina facuta cica in Germania( Koln). I-am spus la dealer de unde am cumparat masina ca daca o sa am o defectiune mecanica in urmatorii 5-10 miikm o sa parchez masina la el in magazin,prin vitrina! E bataie de joc pe banii nostri. Ce masina trebuie sa-ti cumperi sa nu ai probleme?? Bentley??
Florin67056
Oricum dealerii ford sunt niste tampiti. Si pe aici avem o vorba. Decat sa mergi la ford sau peugeot mai bine o tii in garaj biggrin.gif
Adin.C
QUOTE
Am un mondeo 2.0 TDCi ( care tocmai implinise un an si sase luni), dupa un drum pe autostrada cu o medie de viteza de 170 Km/h (era pornit cruise controlul), cind intru in Bucuresti, ajung si eu la o viteza normala de 60 km/h, si se supraincalzeste motorul de parca eram cu Dacia lu' tata pe serpentine... ( garantia o am la BDT Vest) si fiind aproape de BDT, o duc la ei ( era cam 10 seara) sa nu o mai chinui - sa-i fi vazut pe baietii de la poarta cum imi impingeau masina, ca i-am pus la munca. Dimineata, ma duc la ei sa vad ce are "Dacia mea de 2o si ceva mii de euro" imi spun ca a murit termostatul si daca e sa-l inlocuiasca trebuie sa-l platesc (garantia de 3 ani, masina are 80.000 km facuti) ca nu mai e in garantie... ceva cu un an jumate pe care tocmai ce-l depasisem. Dupa ce-l intreb cat la suta din masina mea mai este in garantie ( intrebare fara raspuns) imi inlocuieste termostatul, ma taxeaza si plec... surpriza, pe la Casa Scanteii "Dacia Mondeo" se incinge iarasi... o duc inapoi si ( fara sa-si ceara scuze) imi spun ca "mai incearca??... a doua zi, dimineata ma suna sa-mi spuna ca era pompa de apa de fapt - acoperita de garantie. Cat despre termostatul inlocuit - asta e... bonus! o zgarietura ce-mi acopera doua usi si un pic din spate - pe care, dupa o cearta cu ei - inutila, mi-am facut-o singur

asta se intampla anul trecut in septembrie, cei de la bdt vest sunt de-o indolenta... si din ce am citit pe forum, nici cu cei de la Romcar nu stai mai bine. tot ce pot sa spun e ca nu m-am mai dus pe la bdt, am mai avut cateva intalniri cu reprezentanti de ai lor ( chiar si la Tiriab, repr. Bdt s-au purtat de-ti venea sa-i :minigun: )... profesionalism romanesc perfectionat de-a lungul multor ani...
Acum si reviziile le fac la Colina, nu-s cine stie ce dar, PAR mai corecti decat ceilalti.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.