Help - Search - Members - Calendar
Full Version: probleme vectra b 97 1,6l
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
aaa67462
am masina de 4 luni . am facut 9000 de km cu ea si pina acum nu am avut nici o problema...pina mai ieri ...am pornit masina , la prima cheie ca de obicei,m am plimbat putin prin oras .Am oprit sa ma duc pin' la un magazin ,cand m-am intors am incercat sa pornesc motorul si ...nimik.ca si cum ar fi fost bateria "scoasa" desi aveam "curent" pe bord.am incercat de vreo 10-15 ori si tot nimik.(Asta mi-a amintit de cosmarul DACIA NOVA ,fosta masina ).La a nu stiu cata incercare si a revenit ,de si un minut a mers ca si cum ar fi fost "inecata".Acum porneste din prima,dar mi-e frica sa mai merg cu ea ca cine stie pe unde raman.CE SA FAC??
stefan44002
Daca ai curent la bord, iar electromotorul nu invarte, iar motorul este cald -spui ca ai mers ceva si a pornit la rece- atunci ai o problema cu electromotorul, cel mai probabil s-au uzat carbunii. Acum cativa ani am patit si eu aceeasi chestie. A pornit mai tarziu fiindca. afara este rece. Du-te la un service specilizat pe reparatii electrice, eu ti-am dat doar o idee.
aaa67462
electromotorul nu invartea deloc....si-a revenit brusc dupa 5 minute.Am pornit o de mai multe ori de atunci si nu am mai avut probleme.am sa caut un service specializat....
danmatyas
am avut aceeasi problema pe renault 19.era problema la electromotor, nu mai stiu exact ce, parca ceva legat de perii.
aaa67462
am fost azi la un electrician auto si mi a zis ca e posibil sa fie si de la alarma
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.