Help - Search - Members - Calendar
Full Version: SERVICE???
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Citroen
MEKANIX67361
Ma interesez pt un prieten....ce service imi recomandati pt efectuarea reviziilor si cat de repede se "misca" baietii in cazul(doamne feri!!!) de reparatii majore? :help:
MEKANIX67361
V-am rugat si eu ceva! :evil:
Chiar ma intereseaza!,multumesc!....
Lucian83972
Cum toata lumea stie ca ATS-ul e mai mult decat pierdere de vreme poti incerca la Champion - si ei fiind service autorizat Citroen de ATS in Bucuresti. Intra pe http://www.champion.ro ca sa vezi localizarea lor - sunt in Sectorul 1 - Bucurestii Noi.

PS - Si se misca repede !
Bogdan92752
Fratilor e cam vechi subiectul, dar vreau sa va spun cateva lucruri:
1. ATS este sub orice critica, sincer, nu cred sa existe service mai prost si lucratori mei dezinteresati (sau prost pregatiti sau nesimtiti);
2. CHAMPION am impresia ca si-a pierdut licenta (autorizatia) de service autorizat CITROEN - trebuie verificat, nu stiu sigur;
3. Nici CHAMPION nu e mai presus, am avut la ei un C4 pe care mi l-au tinut vreo 3 saptamani in plus (reparat fiind), pt ca nu stiu ce neintelegeri aveau ei cu asigurarile, iar fraierul a avut de tras. Toata povestea a plecat de la faptul ca CHAMPION nu a trimis la CASCO niste fotografii cu alte constatari decat cele initiale (cum era firesc), iar, asiguratorul (logic) nu vroia sa plateasca piesele si manopera in plus. De aici a plecat tot scandalul si... uite asa... cine credeti voi ca a mai scos vreo 15 milionae in plus din buzunar (ca doar am CASCO, nu?) :minigun: :bash: :puke: :bandit:
Bogdan92752
revin cu date certe: Service-ul CHAMPION din Bucurestii Noi sigur nu mai are licenta CITROEN.
tipitip
ProMotor Rm. Vâlcea :coolspeak: . La câte am auzit despre ATS, am preferat să mă duc până acolo pt. revizie. Și nu mi-a părut rău! Au făcut ce era de făcut la mașină (adică n-au lăsat-o un sfert de oră după care să mi-o aducă „verificată”) și...în plus...am putut sta lângă mașină :punk:
lucian14
Este si in Pitesti un service autorizat, altul decat ATS :brave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.