Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Jimny - ce parere aveti ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Suzuki
Paul61315
Salutare !
Ce parere aveti de Suzuki Jimny?
Mie imi place cum arata dar, am mers la ei la reprezentanta sa fac un Drive Test si nu mi-a placut cum merge, tremura motorul, Dealerul a zis ca e masina uzata ca au tot folosit-o….nu prea m-a convins.
In interior bordul e intre spartan si bun simt, a-si zice ok dar, locul pe scaune….e supermic, nu poti sta cu cotul pe o cotiera la sofer, trebuie sa ti mana lipita de corp pt. ca usa e chiar pe linga tine, e un loc f mic intre scaunul soferului si usa.
Pacat a-si fi vrut sa-mi cumpar unul, pare rezistent si fiabil…Ma intreb daca e cineva care are Jimny, poate sunt eu carcotas...?!
Arheopterix
Cum ai spus,masina era cam rablagita....
Nu stiu ce dimensiuni ai,dar am un cunoscut care are un Terrano 2 si o Primera,dar conduce cu mare placere Jimmnyul sotiei.El are in jur de 185 si peste suta.
mihai58026
dar despre pret are cineva idee?
pe site-ul importatorului scrie "nedisponibil"

ma intereseaza pt prietena mea, si de ce nu, si pt mine, in iesirile la munte sau divesre "noroaie" de pe langa capitala!
biggrin.gif
Arheopterix
Nu stiu preturi,dar Jim fabricat in Ungaria e fara taxe,dar soft top.
Cel hard top,e Japonez=taxe.
Andrei Suzuki
Eu sunt curios daca s-ar face un teste intre cele doua,cel facut in Ungaria si cel facut in Japonia,ce ar rezulta.
Arheopterix
E clar ca muncitorul Japonez lucreaza mai constiincios decat ori care alt muncitor pe aceasta planeta.
Andrei Suzuki
De ce crezi asta?
Si oricum,cat face omu si cat se face robotizat dintr-o masina?
Arheopterix
Mi-a spus-o un sef de service.
Sunt diferente.
Unele vazute doar de specialisti,altele de toti ce se uita mai atent.
Teodor68513
Mai e o mica problema: suspensiile. Dure, deci excelente pentru tot-teren. Dar dupa sase ore de mers pe DN1 iei forma scaunului! Poate prin alte tzari unde soselele sunt mai netede, merge mai bine la drum lung.

Altfel... la tot-teren e foarte OK. Mai ales ca e masina pe shasiu, cum numai Lada Niva si Land Rover mai sunt. Adica, tot-teren pe bune, nu SUV pentru miliardari imbuibatzi...

Vibratziile la motor nu spun nimic bun. Posibila deformare a shasiului, astfel incat motorul nu se sprijina cum trebuie pe cadru. Greu de reparat, daca nu imposibil (alinierea lantzului cinematic a transmisiei trebuie sa fie perfecta pe aproape 3m altfel apar aceste vibratzii). Iar ca sa lovesti shasiul, inseamna cadere in rapa sau asa ceva. Poate sa nu fie nici o urma pe caroserie, dar pe dedesubt - varza!
Karyna32783
Jimny....este o masina care fie iti place fie nu. Nu cred ca exista in cazul ei posibilitatea de a-ti place pe parcurs, asa cum e in cazul multor masini de pe piata.
Este intradevar spatioasa in interior, locurile din fata. Aceasta masina consider ca a fost conceputa pentru 2 persoane, ce merg des in excursii in doi, care merg pe munte. Clar nu e conceputa pentru trasee TM-CT, etc.
Este foarte reusita din punct de vedere off-road, avantaj maxim: MANEVRABILITATE si abilitati tot teren!
Nu stiu ce model ati condus, insa in 2005 Jimny a beneficiat de o modificare totala in interior. Lucru care ia adus cateva puncte in plus.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.