Help - Search - Members - Calendar
Full Version: noutati despre nubira 2 ?
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
Mumu
Mai stie cineva ceva despre aceasta masina?Tot citesc din diferite surse stiri pro si contra fabricii de la Craiova.Mai merita sa iau asa ceva acum la "spartul tirgului"?
ALBERT29134
din cate am vazut prin service-uri, nubira 2 este un cielo executive cu alta caroserie si finisaje superioare.
eu am un executive, iar pe toate piesele si consumabilele scrie executie/nubira2. motorul este acelasi: dohc 16v , care merita 100% daca esti pregatit pentru un consum maricel: la -20/-25C cred ca vreo 14-15 in oras, dar vara, cam cat o dacie berlina. 7,5-8% afara ,pe la 100-110 km/h, 10-11% in oras.Cum "te dai" la ea, cum te taxeaza.
Numai ca: la -25C porneste la cheie, fara nici o treaba ; are 91 cp. care ii simti ; reviziile sunt relativ ieftine - pana in 3 mil. la 10.000 km. ; unele piese sunt mai ieftine ca la daciile 1310, ca sa nu mai vb de logan sau solenza....service-urile sunt bune, si ora de manopera ieftina- 250-300.000.
nu stiu ce optiuni ai, dar in nici un caz nu-ti cumpara logan.Am la servici unul nou de 1,4 l. care afiseaza un consum de 13% in oras si te rogi de el.(tot dacie a ramas...).
Nu am vazut nubira inauntru, dar presupun ca are finisaje superioare dar din cate stiu e cea mai luxoasa masina de la daewoo.
Succes in alegera ta!
ALBERT29134
si apropo, inca se fabrica si o sa se mai fabrice daewoo in romania.
James Kilowatt
Nu e acelasi motor cu Cielo exe; Nubira are motor de 1.6 16V si 106 CP, daca nu ma insel.

Cu consumul, nu stiu ce sa spun. Eu am motorul de 2.0L care in Ro s-a vandut pe Leganza; in plus, habar n-am cat consuma, pentru ca merg aproape exclusiv pe GPL. Pe gaz haleste cam 10% pe autostrada la 130km/h si cam 11 in oras, insa traficul e cat de cat ok, nu ca in Bucuresti.

Parerea mea e ca merita, mai ales daca iei pe GPL. Instalatiile GPL vandute in Ro cu Nubira sunt mai avansate decat instalatia mea (sunt cu injectie secventiala, eu am cu mixer), motorul este mai mic, asa ca sunt toate sansele sa scoata un consum si mai bun decat mine. Avand in vedere pretul gazului, e mai economica decat un diesel mititel....
ALBERT29134
asa e, nu are acelasi motor, m-am mai documentat.
Mumu
Multumesc pentru informatii tuturor,de multe din ele eram deja lamurit,am un prieten cu asa ceva si multi altii au recomandat-o.Problema mea ramine totusi fabricarea in continuare si existenta daewoo ca masina in RO.Stiu ca piese se gasesc si se vor gasi la preturi accesibile.am un espero acum si stiu costurile de intretinere.
Mumu
Cred ca e cazul sa inchid si aceasta discutie pentru ca deja m-am hotarit la alta.Multumesc pentru informatii. arigato.gif
James Kilowatt
Felicitari smile.gif
Arata-ne-o si noua smile.gif
Mumu
QUOTE(MR28673)
Felicitari smile.gif
Arata-ne-o si noua smile.gif



O vezi in semnatura si in poza. :wave:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.