Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ce motorina este buna pentru un motor euro 3 din 2002
Masini.ro Forum > Masini.ro > Masini.ro
marius44031
Am citit mai multye topicuri legate de combustibili si am ajuns la o dilema.Intrebare:pentru un motor diesel din 2002 (vw PASSAT), deci euro3, are vreo importanta daca motorina este euro 3, 4 sau 5.
Personal pun cea mai scumpa motorina de la Mol sau OMV, care din cate am inteles (sau cel putin asa sustin ei) e euro5.E ceva gresit sau trebuie motorina euro3 pentru motorul euro3.
Daca e asa care ar fi motorina euro 3?
DORU
La Euro 3, trebuie sa alimentezi cu combustibil minim euro 3, dar poti pune si 4 sau 5. Daca iei de la MOL, faci foarte bine!
arigato.gif
TLS-09
Raspunsul lui Doru este dintre cele mai clare , succinte si corecte din cele vazute pe forum pana acum.
Bravo! Nu mai e nimic de adaugat.
Adin.C
explicati-mi si mie ce tot aveti cu MOL-ul? ce are in plus motorina lor?
sergiutruta
cateva mii de lei? blush.gif
Eu pun si Alpine OMV/OMV Euro 5....cred ca e cam acelasi lucru cu OMV Euro 5.
TLS-09
Eu l-am felicitat pe Doru pentru raspuns. Culmea este ca abia acum observ faptul ca vorbea doar despre MOL. Realist vorbind el spunea ca daca pui de acolo faci bine.
Ok asta nu inseamna ca de altundeva e rau.Depinde unde este acel altundeva.
Eu am pus doar MOL si OMV pentru ca in altii nu am avut incredere si (asa cum am mai scris pe alt topic) la revizia de 30.000 Km in filtru nu aveam gram de apa sau depuneri de mizerie grosiera.
Nu as spune ca in alte locuri motorina este buna sau rea dar in cele doua firme am incredere si increderea mi-a fost confirmata.
In plus masina mi-a pornit din prima cand am fost la munte (la-15, - 20)desi nu bagasem nici Evo si nici Alpin de la cele doua firme ci aveam 1/2 rezervor de la OMV si 1/2 de la MOL(motorina normala) fara aditivi .
DORU
Cristian-Ioan61365, intr-adevar, am sugerat MOL intrucat de acolo alimentez din 1999 neintrerupt si sunt f. multumit. Precizez ca in 90% din cazuri frecventez aceeasi statie MOL, aproape de casa. Dar nu am exclus si alte variante. Eu insa sunt fidel marcii MOLdatorita increderii castigate de-a lungul anilor.
Adin.C
Hungarian Oil & Gas Company Plc (MOL Rt.) au statii cam uratele :puke: asa ca nu prea trag pe acolo, singurele agreate sunt cele de la OMV ( la fiecare drum care are Sighisoara inclusa, opresc la OMV-ul lor) si Petrom ( - conventie, cand alimentez de la ei, iau TOP Nordicul lor).
radu66490
eu linga mine unde am eu un garaj e o sectie de drumuri si poduri,au niste utilaje mercedes si volvo si...etc.vine in fiecare sapt o cisterna nu stiu de unde si le aduce motorina sa alimteze utilajele atunci iau si eu cate un butoi(23000lei/litru),n am nici o idee daca e euro3,4,5.....o tin in butoi...
cand am nevoie, pt una din cele doua masini diesel euro3 ale mele,
am o pompa benzina de ford si un filtru de benzina de ford,cuplez la baterie si n 15 min rezervorul e plin si drum bun
masinile mele au fost la petrom doar la intrare in tara la arad ca s luate amandoua din germania
cat despre asta....merg ca n prima zi amandoua
bafta
TLS-09
Stii ca esti figura Adin! Ce importanta are statia daca e uratica, mportant e combustibilul pana la urma.
Am vazut eu statii frumoase dar care vindeau apa aditivata cu benzina/motorina.
Adin.C
perfecta dreptate... la OMV m-a atras cafeneaua si spalatoria ( de fiecare data cand ajung la Sighisoara, ca pomenisem de ea, opresc la o cafea, indiferent daca alimentez sau nu) asa ca a contat si cum arata statia ( cu combustibilul de la ei n-am avut niciodata probleme, indiferent de masina), cat despre Petorm... nu este o alegere ci o necesitate blink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.