Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Help !! putere motor..
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
Adrian60004
Sal.. Am o mare problema ( zic eu ) .. De ceva timp incoace si mai ales pe vremea asta, motorul a inceput sa nu mai traga.. treaba nu este constanta.. cand da, cand nu.. dar de cand cu gerul asta ma cam rog de ea.. Am fost cu ea intr-un service si mi-au spus ca trebuie sa curat EGR-urile. Ma ingrijoreaza sa nu fie de la debitmetru de aer sau turbina. Cand au pus comp-ul pe ea.. pe la 3000-3500 de ture.. debitmetru sau un EGR, ca nu am inteles prea bine, nu-si mai facea treaba. Ce sa fac ? Astept pareri sau sfaturi.. Consumul nu a crescut.. e de 8,5 - 8,9 media in oras..
Masina e un Passat Variant - 1,9 TDI - 101 Cp.
Adrian60004
Mi-e greu sa cred ca nu poate nimeni sa-mi dea un raspuns. O alta sarja de intrebari: cate EGR-uri sunt in total ? Debitmetru se poate curata ? Turbina se poate curata ? Daca stie cineva un service bun si ieftin unde se pot face toate astea raman recunoscator. Inca ceva, daca are cineva schita unde sunt situate sau un manual FAC CINSTE :band. Multumesc anticipat.
Adrian60004
va multumesc frumos pentru raspunsuri.. nu mai e cazul sa va incarcati cu acest subiect.
Alexander_A4ever
Stai usor, nu te supara, nu am ajuns sa vad topic-ul tau.
Raspunsurile:
- ceea ce ti se intampla se numeste "Limp Mode". Daca ti se intampla in mers in sensul ca brusc nu mai ai putere in motor iar daca opresti si repornesti si ai din nou putere, atunci in marea majoritate a cazurilor este generat de TURBINA, sau de "electrovalva" N75. O scanare cu VAG-COM va clarifica motivul.
Pe masina exista un singur EGR.
Daca vrei, pentru o lamurire mai clara, verbala, poti sa ma suni la nr. de tel 0722969891, numele meu este ALex.
Toate cele bune.

LATER EDIT: se pare ca nu afiseaza nr. de tel, dar daca vrei sa-l afli, cauta-l la pagina de contact de pe site-ul www.tcm-tuning.ro
Ediz33425
Salut,Adrian!

Daca tot esti posesor de VW iti recomand sa arunci un ochi pe www.vwforum.ro.Sunt multe topicuri ce te vor ajuta in legatura cu problema ta.

Numai bine!
Adrian60004
Multumesc frumos pt. sfaturi.. s-a rezolvat pana la urma. Nu a fost nici turbina , nici debitmetru. Era un furtun sarit de la turbo... Asa ca de data asta am scapat ieftin.. :angel:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.