Help - Search - Members - Calendar
Full Version: problema Passat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volkswagen
robert
Am si eu nevoie de un sfat, dar va rog nu ma trimiteti la service,ca stiu asta.
La masina mea, cea din semnatura,a aparut o trepidatie la motor imediat dupa pornire,care tine cam 10-15 secunde,asta numai la rece,mai ales pe temperaturile astea siberiene.Zici ca merge in 3 pistoane,asa trepideaza motorul.Ce poate sa fie?Precizez ca bag numai motorina buna, zic eu, respectiv Alpin Diesel de la OMV,plus cate un aditiv din cand in cand.As vrea o parere pana ajung la service,ca sunt tare curios.Poate sa fie o bujie care sa nu mai functioneze?
Si alta intrebare,pentru cine stie cate ceva despre Passat. Am un joc mic in volan care se simte pe loc mai ales,cand iau stanga-dreapta de volan in scurt.Are Passat-ul vreo bucsa la volan, sau e direct din caseta?Ca daca e ultima varianta, m-am ars!Articulatia pe fata e toata ok,ca am verificat-o.
Multumesc pentru eventualele pareri.
cosmin45741
ce are? e simplu- e diesel blush.gif
stai linistit, asa fac toate: ca toti dracii cand sunt reci
florin55503
azi dimineata era concert de motoare diesel in fata blocului. focusul nou al vecinului tusea de parca mai avea putin si isi dadea sufeltul. pana la urma si-a revenit. e normal trebuie sa ai rabdare sa astepti sa isi revina masina

mai grav e ca mie imi ingheata schimbatorul sau mai bine zis uleiul din cutie si se dezgheata extrem de greu
Paul46623
Din ce am auzit, cam toate masinile au 15 grade 'dead zone' (volanul trebuie sa parcurga un arc de cerc de 15 grade pana se 'agata' directia) stanga-dreapta la volan (nu mai stiu cine zicea ca asta e deoarece soferii obisnuiti n-au nervii/reflexele lui Schumacher/Raikonnen/Alonso).
robert
Nu stiu ce sa zic, parca totusi trepidatia aia si mersul total neregulat pentru circa 10 secunde, plus o pornire destul de dificila, suna a "pornire in trei", respectiv o bujie arsa.Merg saptamana viitoare cu ea in service sa verific exact ce are. Cat despre jocul la volan amintit, acesta e insotit si de un zgomot simtit in volan la denivelari gen piatra cubica.O sa verific, dar eram curios daca daca stie cineva ca e vreo bucsa la volan, ca la alte masini, care poate ceda.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.