Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Cumpar janta aliaj S80
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Volvo
Crriss
un amic de-al meu a avut ghinionul sa derapeze si a lovit o bordura si a facut praf o janta de aliaj de S80. daca aveti sau stiti pe cineva care are, noua sau sh......la reprezentanta este da e scumpa si dureaza o luna pana vine. atasez o poza.
Crriss
Chiar niciunul nu aveti asa ceva ???? sau macar daca stiti unde as putea gasi, vreun service sau secod
R
Dupa parerea mea janta nu e de S80 (de origine) ci este optiune (partea buna : probabil ca se potriveste la orice S60, V70, S80).
Partea proasta: Nu ca as fi eu super specialist, dar e pt prima oara cand vad design-ul asta de janta la Volvo (deci ar putea fi destul de dificil de gasit pe altcineva care sa il aiba, si cu atat mai putin probabil sa il aiba si disponibil)
O sugestie ar fi sa incerce reparatia ei (vezi comentarii la rubrica: Tuning - chipuri, kituri, audio - Subiect: Jenti auto).
Succes
Crriss
mersi mult R, intre timp am dat comanda la reprezentanta pentru una noua. masina a fost cumparat cu acel tip de jante, posibil sa fi fot o optiune aleasa de primul proprietar al masinii.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.