Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Pretul actualizat al combustibililor la pompa din Europa !!
Masini.ro Forum > Masini.ro > Juridico-financiar
DORU
Ca informatie generala sau nu, aici puteti vedea pretul benzinei/motorinei la pompele tarilor europene...si puteti fi carcotasi, ca mine, cand descoperiti ca in Spania benzina e cea mai ieftina (vorbim de Euro3) iar noi, in Romania, platim intre 0.9 Eur/l pt benzina 95 si 1.06 Eur/l pt cea 98, adicala fel cu soferii din Austria....ce, nu simtiti ca traim ca ei? :boxing:

www.aaroadwatch.ie/eupetrolprices/
Sebastian-58
Ma gandeam sa emigrez in Iran - acolo benzina e in jur de 8000 lei (0.8 RON) biggrin.gif

In plus, daca ma enerveaza nevasta, este legal sa o bat biggrin.gif Ma rog, nu ma pedepseste nimeni pt batut de nevasta (neveste) biggrin.gif
DORU
Cand depui dosarul de viza, da-mi un MP. Dar vezi ca ne iau americanii la ochi...si nu vreau sa alerg cu un F-17 in spate...
biggrin.gif
Sebastian-58
Eventual ii rugam pe fratii nostri de la Moscova sa ne "ajute" cu un Su-27, poate le venim de hac americanilor cu F-uri.
DORU
Mai bine fugim impreuna cu un MIG-29 de-al nostru, din alea care nu cad.
Daca o exista asa ceva...
biggrin.gif
Skywalker
offtopic.gif Cadeau doar MIG 21 si 23 din modelul 29 nu a cazut niciunul ca oricum avem doar vreo 6 functionale. Cica urmeaza sa achizitionam de la fratii nostrii americanii neste F 15.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.