Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Wagon R+ 4wd
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Suzuki
zv65189
Are cineva acest model ? Mi se pare o oferta foarte buna pentru un 4wd si ma tenteaza.

Vreau 4wd pentru cele cateva iesiri la pescuit pe drumuri mai rele, in locuri in care daca da o ploita iesi foarte greu din cauza namolului si bineinteles pentru avantajul 4wd-ului pe zapada. Credeti ca masinuta asta se preteaza la asa ceva ?

Ignisul 4wd este putin cam mult pentru buzunarul meu si singura alternativa pentru o masina noua ar fi un Logan - dar nu are 4wd.
DORU
Si mie imi place masinuta amintita de tine. Imi place si Suzuki Ignis 4x4, insa 11.000 euro CIP (parca) e cam mult, recunosc.
Ar mai fi Fiat Panda 4x4, cu motorul MultiJet, asta pana apare si la noi varianta Panda Cross, un 4x4 mai preparat.
Pt ce iti trebuie tie, zic ca e suficient, totusi te sfatuiesc sa te informezi asupra tipului de integrala folosit inainte de a lua o decizie. Si garda la sol ar fi bine sa fie minim 15cm... arigato.gif
zv65189
Din cate am inteles platforma este aceeasi ca si la Ignis, banuiesc ca 4wd-ul este acelasi (Ignis, Subaru Justy), nu este un 4x4 adevarat dar suficient pentru conditiile de mai sus. Garda la sol este 155mm si tinand cont de distanta intre roti cred ca are un raport mai bun decat multe 4x4 consacrate. Oricum nu o iau pentru off-road ci pentru zapada/namol.

Fiat panda benzina la 60CP este deja 12152 DDP si spatiul interior e ceva mai mic.
DORU
In acest caz, consider ca faci o alegere corecta pt banii de care dispui.
Cand te decizi si intri in posesia masinutei, pune niste poze...vezi doar, nu o lua galbena ! :boxing:
stefan44002
Eu conduc acum un Opel Agila, are aceeasi platforma cu S. Wagon , dar nu e 4x4 . Masina este foarte incapatoare pentru dimensiunile ei si foarte practica - ai spatii de depozitare numeroase. Intr-adevar, garda la sol este de 155mm, dar s-a comportat foarte bine pe terenuri desfundate. Daca nu ai bani suficienti, exista si S.Wagon fara 4x4, sau de ce nu , Opel Agila second - pe piata sunt cam la 5-6000 euro/2001/2002.
Sorin71828
Daca nu va e cu suparare care este diferenta intre 4 wd si 4x4 ?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2020 Invision Power Services, Inc.