Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Am gasit un Tico. Rog sfat
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Daewoo
sorin37756
Am gasit un Tico, cu 50 mii km, la o persoana cunoscuta. Am inteles ca masina are niste vibratii cand functioneaza stand pe loc, iar cand baga caldura intra si miros de benzina. Sunt "nereguli normale" pentru Tico, sau care este cauza? Fiind masina unei vaduve, este posibil ca mecanicul sa fi luat piese noi si sa puna vechi, in noaptea cat a stat la vopsit cu o usa, mai ales sa fi schimbat motorul sau componente? Motorul are poansanata seria? Unde? Multumesc
Felix60549
Tb. cu trepidatii la ralanti are doua cauze. Ori linia de esapamente nu este fixata bine, ori motorul nu are turatia corespunzatoare pt. ralanti sau pur si simplu nu este reglat bine.
Seria motorului o poti verifica la RAR si fara sa cumperi auto, daca proprietarul este de acord.
ALBERT29134
am cielo si am tot mers in service pentru diferite probleme. Ideea e ca nu am vazut niciodata tico in service. Am prieteni care au avut tico si acum au matiz: nu se compara , e mult mai bun decat matiz-ul in primul rand la consum.
Nu cred sa fi mers asa departe mecanicii si sa schimbe motorul sau altceva la ea in service, cum zice prietenul de mai sus, trebuie sa fie o problema de reglaje - nimk grav...dupa cum ai spus, a fost condusa de o femeie nuu? :ban:
Despre mirosul de benzina, retine ca tico nu are injectie, E CU CARBURATOR, deci exista posibilitatea sa ai mici scurgeri de benzina pe la el.verifica sa nu fie umed sau sa nu curga vreun furtun.
Felix60549
@Albert

Din experienta, iti pot spune ca Tico are un carburator foarte complicat si daca ai umblat la el, nici mama meseriasului nu ti-l mai regleaza!

Solutia in acest caz este unul nou.
sorin37756
Or fi bune Tico dar eu am vazut plin un forum de probleme de pornire, la cald si la rece. N-ai vazut Tico in service dar ai sa-l vezi pe al meu sambata, daca gasesc pe cineva sa ma tracteze cu Dacia, buna si frumoasa Dacie...

Cam de ce ar putea sa nu porneasca? Este costisitor? Apoi defectiunea revine la scurt timp?
florin29702
Am un tico de un an de zile si este campionul pornirilor la mine in parcare, chiar si la -22. Atata timp cat nu umbli la motor si nici nu lasi nepriceputi sa umble, mai ales la carburator nu ai cum sa ai probleme. Nu ai cum sa ai miros de benzina, trebuie verificate eventuale neetanseitati, in rest nu cres ca vei avea probleme cu masina. Mersul neregulat l-am gasit si eu si a fost de la fisele de la bujii, le-am schimbat 400 mii lei si nu mai face.Bafta!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.