Help - Search - Members - Calendar
Full Version: la....munte
Masini.ro Forum > Discutii generale > Off Topic > Vacante si calatorii
AZAZEL
vara aceasta vreau sa fac un traseu mai lung la munte, insa intentionez sa abordez un traseu care mi se pare foartedificil pt masina. cred ca ar trebui sa ai off road.

mai precis este asa:

bucuresti -pitesti- ramnicu valcea-brezoi- apoi stanga spre voineasa si lacul vidra.

intentionez sa avansez spre obarsia lotrului. pana aici totul este ok. insa am auzit ca din acest punct soseaua este impracticabila. sau chiar ca ar fi considerata inchisa. vreau sa imi continui drumul de la obarsia lotrului fie spre petrosani, sau daca spre petrosani este drumul rau voi merge de la obarsia lotrului spre sugsg si ulterior spre sebes, pe valea raului sebes.

intrebarea mea este daca pot trece de obarsia lotrului spre petrosani sau daca nu spre orasul sebes. stie cinava cat de bun este drumul????

a fost cineva pe acolo. sau poate prieteni de ai vostri. se poate trece de obarsia lotrului cu o masna care nu este off road???
Florin-414
traseul pe care vrei sa il abordezi bucuresti-obarsia lotrului il poti face si cu un ferrari (e asfaltat tot drumul).

eu am fost acum cateva saptamini si intr-adevar iarna drumul de la obarsie spre petrosani(gorj) sau sugac(alba) e inchis.dar cu o masina de teren (pregatita corespunzator) reusesti sa te duci doar spre petrosani(dar nu e indicat, in cazul in care ramai blocat in zapada nu are cine sa te scoata).

vara daca vrei sa mergi la petrosani poti sa faci drumul cu orice masina..ai o portiune de cativa km de la oboarsie pana la limita de judet cu Gorjul pe care mergi pe drum pietruit, iar apoi asfalt 25 km pana la petrosani.

daca de la obarsie vrei sa cobori spre alba iti trebuie o dacie, sau o masina putin mai inalta, pt ca tot drumul e ( mai bine zis a fost pietruit, si exploatari forestiere... ) cam nasol ca sa il faci cu un audi a4 de exemplu, dar nu imposibil..adik cu treapta I il faci..dar nu se merita sa chinui masina.
AZAZEL
merci mlt pt raspuns.

traseul il fac vara.
am mai cautat pe google si am gasit informatiide la multi care au trecut pe acolo: intr-adevar de la obarsia oltului la petrosani drumul este ok. cealalta varianta-catre sebes 60km se fac in 5 ore. m-am hotarat :merg brezoi petrosani.

intrebare: pe la obarsia lotrului sau vidra,oricum prin zona exista locuri de cazare, dar care sa aiba conditii bune. pt ca nu as vrea sa stau in petrosani. oricum continuarea traseului va fi hateg-sarmisegetusa-caransebes. as vrea sa ma cazez la munte ori la obarsie ori la vidra, dar vreau conditii.


as dori ca acest topic sa devina unul dedicat locurilor pitoresti de la munte. fiecare sa spuna pe unde a fost in romania. m-ar interesa pesteri, chei, tot ce este deosebit. m-ar interesa in special locurile unde se poate ajunge cu masina.
Florin-414
da gaseti cazare la obarsie, de anul trecut a aparut o pensiune de 3 margarete(cred ca bradul ii zice) , iar vidra e statiune ( cele mai bune locuri sunt cele aflate in cateva vile care apartin S.C. olanesti, si in hoteluri se poate sta..dar nu se compara cu locurile din vile)
Horia49540
salut:)
despre transalpina vezi aici

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry1146015

cu poze si toate cele
:wave:
AZAZEL
QUOTE(Horia49540)
salut:)
despre transalpina vezi aici

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry1146015

cu poze si toate cele
:wave:


de aici am luat toate informatiile. am vazut ca de la sud la nord sau invers este impracticabil cu masina mea. asa am luat hotararea sa merg de la est la vest, care nu mai este Transalpina. daca voi avea vreodata bani de audi Q7, vw Touareg sau de audi allroad atunci voi merge sud-nord de la novaci la sebes.

FLORIN: 3 MARGARETE INSEMNA 3 stele?? sau este denumirea cabanei? as prefera sa stau la obarsie. dar e ok si la Vidra. unde crezi ca gasesc conditii mai bune de cazare din cele 2 locatii.

oricum , din pozele care le-am vazut pe acel forum, peisajul este fantastic.

despre locurile de cazare nu prea am gasit informatii pe acel forum. toata lumea a preferat casutele din lemn la 100 200 mii lei
madalina
Pensiunile agroturistice sunt catalogate nu in stele precum hotelurile, ci in margarete. Insa nu este o echivalenta perfecta (adica 2 stele nu inseamna 2 margarete).

In plus sunt niste taxe catre nu stiu ce autoritate, iar daca ai mai muulte stele/margarete platesti taxe mai mari.
Florin-414
nu e indicat sa stai la casutele alea pentru ca e cam frig (chiar daca e vara tot bate vantul prin casute), oricum e diferenta ca de la cer la pamant intre pensiune si casute( casutele au doar 2 paturi si o usa, iar pensiunea are dotari care incep de la baia in camera pana la tv prin satelit). daca gasesti locuri la pensiune cand o sa te duci la obarsie o sa merita sejurul.

oricum daca nu gasesti locuri la pensiune ai oricand solutia vidra, hotelurile au 2 stele si vilele au conditii de 3 stele


traseul de la novaci la obarsie nu cred ca il poti face cu un q7 sau allroad...e foarte dificil si destul de rau drumul
TLS-09
Chestia cu pensiunea si casutele este relativa. La Vatra Dornei am stat acum 2 ani la Pensiunea Dornelor , daca retin numele bine.
Aveau si casute langa pensiune, dar obisnuit cu ideea casutelor clasice am fost tentat sa refuz. Astea erau mult mai mari asa ca am vrut sa le vad, si pana la urma m-am cazat la casuta.
Aveau podele laminate, baie proprie cu dus, apa calda, televizor, dulap, masuta, si un fel de etaj (erau destul de inaltute) , etaj la care se mai gasea un pat la care aveai acces pe scari de lemn. Pacat ca nu am facut poze. Pretul casutei era ca si al unei camere la interior.
Cel mai bine-i sa te uit pe net cand pleci deoarece sint o gramada de locatii unde gasesti informatii despre pret, dotari si mai ales imagini.
Acuma recunosc, nu stiu care este situatia in zona despre care vorbiti, dar cred ca lucrurile evolueaza si trebuie cautat.
AZAZEL
QUOTE(Florin-414)
da gaseti cazare la obarsie, de anul trecut a aparut o pensiune de 3 margarete(cred ca bradul ii zice) , iar vidra e statiune ( cele mai bune locuri sunt cele aflate in cateva vile care apartin S.C. olanesti, si in hoteluri se poate sta..dar nu se compara cu locurile din vile)


gata mi-am rezervat deja camera pt data de 14 august. costa 1000000 noapte camera.

detalii pensiune gasiti aici: http://www.forconcid.ro/pensiune.htm


PT PERSOANELE DIN JUD CARAS SEVERIN:

cum este soseaua hateg-caransebes-resita-anina-mehadia-baile herculane???????

Se poate urca pe semenic cu masina??? daca da, exista cabane curate unde as putea sta? ce imi recomandati????

as vrea sa vad cheile nerei si a carasului. se merita????!!!

apoi ma intereseaza sa vad dunerea la cazane. cum este soseaua prin zona orsova??????

soseaua baile herculane -baia de arama-targu jiu -ramnicu valcea este ok??????!!!!
Ratonul
apropo de munte... imi poate spune cineva de unde si pana unde tine transfagarasanul? cati km are cum e drumul ? daca se poate si o harta ceva... ceva obiective turistice pe drum... un loc de cazare cam pe la sfarsitul lui... blush.gif ca vreau peste 3 sapt sa plec pe acolo ....
AZAZEL
eu am fost de 3 ori pe transfagarasan, ultima data vara trecuta.

soseaua tine de la nord la sud de la localitatea cartisoara din depresiune fagaras pana la barajul vidraru.

urcusul dein partea nordica este foarte abrupt, soseaua este f buna.
cazare se gaseste pe la cota 2200 in partea cea mai de sus a soselei. recomand cabana balea : 1 850 000 pe noapte. mai este o cabana cu 1 400 000 dar conditii mai modeste. peisajul este f frumos.

coborarea spre vidraru este mai putin abrupta si dureaza mai mult daca te mai si opresti pt fotografii.
soseaua spre vidraru nu este asa de buna.

apropo, daca vrei sa te cazezi la cota 2200 trebuie sa faci rezervare cu oluna inainte

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=15718
AZAZEL
QUOTE(alex76506)
apropo de munte... imi poate spune cineva de unde si pana unde tine transfagarasanul? cati km are cum e drumul ? daca se poate si o harta ceva... ceva obiective turistice pe drum... un loc de cazare cam pe la sfarsitul lui... blush.gif ca vreau peste 3 sapt sa plec pe acolo ....


obiectivele turistice sunt stancile si paraiele. de harta nu ai nevoie , decat doar daca vrei sa mergi cu piciorul si sa te abati de la sosea.

REVIN CU INTREBAREA: LOCURI DE CAZARE IN SEMENIC?????
Ratonul
nu prea m-am lamurit... sa pun problema altfel. eu sunt din targoviste. de acolo pe unde o iau sa ajung spre transfagarasan (detaliat daca se poate) ? si cati km sunt? si pretzurile care le-ai spus tu pt cazare mi se par enorme.. am buget redus... ceva o cabanutza o camera care sa nu duca mai mult de 1 mil? (ca oricum ne inghesuim 5 inshi in ea:) )
Mariustom
Salutare :wave:
@ maryuskkk: Șoseaua Caransebeș - Reșița este foarte bună, Reșița - Semenic bună, cu unele porțiuni mai rele (zonă muntoasă), pe Semenic ai unde sta (cabane, căsuțe moderne, etc), dar nu pot să-ți recomand deoarece nu am rămas peste noapte deloc.
Dacă îți plac peisajele sălbatice ( biggrin.gif ), îți recomand să vizitezi cheile Nerei și Carașului, precum și Cazanele. Despre șosele, nu pot să mă pronunț, necirculând prin zonă. Șoseaua Băile Herculane-Baia de Aramă-Târgu Jiu-Râmnicu Vâlcea știu că era bună, acum 2 ani când am fost pe acolo.
Îți doresc Drum Bun și Concediu Plăcut.

PS: Și eu voi pleca la Praid săptămâna viitoare biggrin.gif
OaneA4
Mergi cu incredere. Drumul asta ( Voineasa-obarsia lotrului-petrosani) l-am facut asta iarna(decembrie) cu hyundai-ul pe care la-m avut. E o priveliste super si mai ales la Vidra. Calatorie placuta
AZAZEL
QUOTE(Mariustom)
Salutare :wave:

PS: Și eu voi pleca la Praid săptămâna viitoare biggrin.gif


vezi ca in zona praid drumul este foarte prost. am fost anul trecut.

de exemplu, drumul intre praid si gheorgheni este impracticabil. aproximativ 40 km i-am facut in vreo 2 ore jumatate numai treapta 1 rareori 2!!!!!
AZAZEL
QUOTE(alex76506)
nu prea m-am lamurit... sa pun problema altfel. eu sunt din targoviste. de acolo pe unde o iau sa ajung spre transfagarasan (detaliat daca se poate) ? si cati km sunt? si pretzurile care le-ai spus tu pt cazare mi se par enorme.. am buget redus... ceva o cabanutza o camera care sa nu duca mai mult de 1 mil? (ca oricum ne inghesuim 5 inshi in ea:) )


targoviste, campulung, curtea de arges si apoi indicator spre balea (transfagarasan)- apoi coborarea spre cartisoara depresiunea fagaras. uita-te pe o harta . este soseaua marcata, si este sosea mare peste masivul fagaras de la sud la nord.
probabil te-am derutat pt ca eu am facut traseul invers de la nord la sud.

mai exista cazare pe versantul sudic la maxim 20 km inainte de a ajunge la balea. poiana caprei parca . dupa ce treci de balea : valea cu pesti. vreo 800000 camera. insa nu se compara cu ce se gaseste la cota 2200m. dai un ban dar stai in fata. cu toate ca nici acolo conditiile nu sunt super, dar , totusi sunt mai bune. iar preturile mai mairi
Ratonul
ms pt informatii!! si totusi o distantza aproximativa in km de la targoviste sa zicem pana la capat? ca sa stiu si eu cati bani iau la lume de motorina...
AZAZEL
QUOTE(alex76506)
ms pt informatii!! si totusi o distantza aproximativa in km de la targoviste sa zicem pana la capat? ca sa stiu si eu cati bani iau la lume de motorina...


depinde pe unde te intorci.

iti recomand prin rucar-bran sunt in jur de 400 km la acest traseu.

dar poti sa faci totalul la sfarsit. si stii ce ai de incasat.
stelian61244
sau poti merge tirgoviste-gaiesti-pitesti-curtea de arges-bilea lac.
aprox. 200 km dus,cel mai sigur consulti o harta,si daca vrei sa schimbi traseul de intoarcere,poti merge pe transfagarasan in continuare pina la intersectia cu drumul sibiu-brasov,acolo faci dreapta,mergi pina la risnov acolo iar dreapta spre predeal,in dn1 dreapta spre sinaia,la iesire din sinaia dreapta spre pucioasa-tirgoviste;km tii calculezi singur cu o harta rutiera,peisajele sint superbe,dar drumul risnov-predeal si sinaia-moroieni este cam prost+camioane la greu,tu hotaresti ce traseu vrei sa faci.
si inca ceva foarte important :sa aveti si haine de iarna la voi !!!!
eu am fost acum citiva ani in 15 august si pe drum am avut parte de ploaie,zapada si cind am trecut tunelul dincolo era o iarna veritabila !
drum bun ! si atentie la serpentine.
stelian61244
sau poti merge tirgoviste-gaiesti-pitesti-curtea de arges-bilea lac.
aprox. 200 km dus,cel mai sigur consulti o harta,si daca vrei sa schimbi traseul de intoarcere,poti merge pe transfagarasan in continuare pina la intersectia cu drumul sibiu-brasov,acolo faci dreapta,mergi pina la risnov acolo iar dreapta spre predeal,in dn1 dreapta spre sinaia,la iesire din sinaia dreapta spre pucioasa-tirgoviste;km tii calculezi singur cu o harta rutiera,peisajele sint superbe,dar drumul risnov-predeal si sinaia-moroieni este cam prost+camioane la greu,tu hotaresti ce traseu vrei sa faci.
si inca ceva foarte important :sa aveti si haine de iarna la voi !!!!
eu am fost acum citiva ani in 15 august si pe drum am avut parte de ploaie,zapada si cind am trecut tunelul dincolo era o iarna veritabila !
drum bun ! si atentie la serpentine.
Mariustom
Salutare :wave:
QUOTE(maryuskkk)
vezi ca in zona praid drumul este foarte prost. am fost anul trecut.

de exemplu, drumul intre praid si gheorgheni este impracticabil. aproximativ 40 km i-am facut in vreo 2 ore jumatate numai treapta 1 rareori 2!!!!!

Mulțam pentru informație, Praid - Gheorgheni o s-o "fac" doar când voi merge la Cheile Bicazului.
Pentru mine, acum 2 ani, drumul Teiuș - Blaj - Târnăveni - Praid a fost un dezastru, dacă puteți, evitați-l.
Dovada: după cazarea în Praid, la primul somn, cum închideam ochii să dorm, vedeam doar gropi pe care trebuia să le ocolesc. Dar nu așa, câteva secunde, nuuuuuuu, m-am trezit după câteva minute cu acest coșmar, am încercat să adorm din nou, și iarăși, când închideam ochii, gropi frate, la greu. Și iarăși m-am trezit, și am povestit familiei. A trebuit să mă liniștesc, să mă plimb puțin. Ce mai, m-au terorizat gropile alea, și numărul lor ... și ca distanță. Așa că, anul ăsta, CLAR ocolesc drumul ăla, fie ce-o fi.
Și nu sunt un șofer de duminică, am mulți km și ani la bord, dar o așa senzație, nu credeam că e posibil.
Ce mai, COȘMAR !!!
Și să mai vină străinii în vizită la noi !

Deci, la dus, voi merge Reșița-Alba Iulia-Târgu Mureș-Praid, iar la întoarcere, Praid-Sighișoara-Valea Oltului-Craiova-Reșița.
Comentarii despre drum, peisaje, și altea alea, cam peste 2-3 săptămâni.
Mai vorbim. :wave:
Ratonul
o sa merg tirgoviste-gaiesti-pitesti-curtea de arges-bilea lac si de acolo mai departe pana la sfarsitul transfagarasanului cati km mai sunt? si o sa ma intorc pe bv... ma interesa cati km sunt cu totul ca nu am bani sa bag eu motorina cat o fi si sa le iau banii la cei ce merg cu mine la sfarsit. plata se face la inceput biggrin.gif si o harta rutiera unde as putea gasi ca pe google nu prea am gasit...
AZAZEL
QUOTE(alex76506)
o sa merg tirgoviste-gaiesti-pitesti-curtea de arges-bilea lac si de acolo mai departe pana la sfarsitul transfagarasanului cati km mai sunt? si o sa ma intorc pe bv... ma interesa cati km sunt cu totul ca nu am bani sa bag eu motorina cat o fi si sa le iau.

banii la cei ce merg cu mine la sfarsit. plata se face la inceput biggrin.gif si o harta rutiera unde as putea gasi ca pe google nu prea am gasit...


aoleu dar esti culmea !!! de la balea pana la scartisoara, adica intersectia cu drumul care duca spre brasov ar fi cam 50 km. pw total maxim 500

ia-le baii la inceput si ulterior daca mai este necesar le mai iei la sfarsit. oricum vei consuma ceva motorina.

vis a vis de temperatura, anul trecut la mijlocul lui iulie la ora 7 dimineata erau vreo 6 grade la balea.

apropo, esti sigur ca s-a deschis transfagarasanul??!!
AZAZEL
QUOTE(Mariustom)
Salutare :wave:

Dacă îți plac peisajele sălbatice ( biggrin.gif ), îți recomand să vizitezi cheile Nerei și Carașului, precum și Cazanele. PS: Și eu voi pleca la Praid săptămâna viitoare biggrin.gif


asta voi face sigur!!

ce vreau sa intreb: este sosea care duce pana la cazane???

mi-a sugerat cineva sa merg la orsova in port si sa vorbesc cu cineva care are o salupa si sa il platesc sa ma duca pe dunare pana la cazane. ai auzit de asa ceva ? se poate?!.

oricum daca tot ajungi si tu in zona praid fa un efort si du-te si la lacul rosu si cheile bicazului. poti sa vezi si barajul de la bicaz. oricum esti de foarte departe si nu se stie cand mai ai ocazia sa ajungi in zona. singurul lucru care te-ar putea impiedica ar fi drumul praid gheorgheni. cheile bicazului ar fi cea mai frumoasa zona care am vazut-o la noi in tara.daca nu ai fost niciodata crede-ma ca se merita.

sunt curios ce hotarare iei!!
Ratonul
da pe 30 luna asta se deschide ... si sa inteleg ca targoviste-transfagarasan-brasov-targoviste 500 km? mi se pare cam putin... si de la sfarsitul transfagarasanului pana la timisoara cam cati km mai sunt? ca daca nu e departe mi-ar placea sa dau o tura si pe acolo...
Mariustom
Salutare :wave:
Pe hartă, ar fi șosea care trece pe la Cazane, pe malul Dunării în sus. Oricum, până luni, când voi pleca, voi încerca să aflu concret, dacă este și în ce hal este. Dacă nu, când ajungi în Orșova, poți întreba și tu.

De mers la Cheile Bicazului, merg sigur, precum și la Lacul Roșu. Am mai fost, dar când am fost mic, cu părinții.

Oricum, eu am o foarte mare durere în suflet: nu pot să-mi duc copilul pe unde m-au dus părinții mei. blush.gif
Alex-F1
@alex76506: gasesti tot felul de harti rutiere la benzinarii Mol, OMV sau in librarii....trebuie doar sa cauti putin si vei gasi! Ruta de care ziceai tu (targoviste-transfagarasan-brasov-targoviste) are ~ 470 km....depinde pe unde faci ruta Brasov - Targoviste, prin Sinaia sau prin Campulung! De la sfarsitul transfagarasanului pana in Timisoara mai sunt ~ 370 km (pe ruta Sibiu - Sebes - Orastie - Deva - Arad - Timisoara)....nu recomand ruta Deva - Lugoj - Timisoara, chiar daca e mai scurta cu vreo 40 km! Daca vii pe aici, da si tu un semnal....un PM, ceva, sa venim sa te intampinam cu covorul rosu... :cheers: Drum bun! :wave:
@Mariustom: nu inteleg....de ce spui ca nu poti sa-ti duci copilul pe unde te-au dus si pe tine ai tai? :scratchchin:
eddie
Si eu am fost cu parintii pe Tranfagarasan chiar in 1976,cand Dacia 1300 a lui batranu' avea 1 an.Cam atunci se deschisese si Transfagarasanul.
Era si iarna,ce nebunie pe tata(?!)...am fost opriti de niste muncitori care ne-au spus ca treebuie sa facem cale-ntoarsa,pentru ca fusese o avalansa care blocase soseaua ceva mai incolo.

Cand am facut si eu acum vreo 4 ani pe Transfagarasan,ala mare al meu avea vreo 5 ani.Se chinuia sa bea apa minerala dintr-o sticla de 1,5.Din cauza serpentinelor,nu prea isi gasea gura si a reusit sa dea si putin pe el.L-am intrebat ce face.
Replica a venit repede: ,,Nu vezi ce prosti au fost astia care au facut drumul asta,in loc sa-l faca drept,uite cum l-au facut !'' wacko.gif
Ratonul
@Alex-F1 370km pana la timisoara mi se par cam multi... nush ce sa zic... sa vb cu lumea care mai merge sa vedem daca sunt dispusi sa bage motorina pana acolo... daca e sa vin te anunt sa ne arati si noua orasul biggrin.gif si ms pt informatii
Mariustom
Salutare :wave:
@ Alex-F1:
Deoarece am vizitat toată țara: Maramureșul, Mănăstirile din Moldova, Delta Dunării, Transfăgărășanul, Ardealul, etc. Oricum, tot ce era mai important de văzut din țară, am văzut datorită lor. Eu, dacă nu era important să merg la Praid, nu mergeam până acolo. Făceam concediul mai pe lângă casă.
Adr1an
Stie cineva care este starea drumurilor pe ruta Bacau - Piata Neamt - Bicaz - Gheorgheni - Toplita? Vreau sa ma intorc de la mare pe la Cheile Bicazului insa am nevoie de mai multe informatii pentru ca nu vreau sa bag masina in rodaj pe drumuri cu gropi .. vreau sa le evit pe cat posibil. Va rog ajutati-ma!!!
Multumesc !!!
AZAZEL
QUOTE(Adrian74675)
Stie cineva care este starea drumurilor pe ruta Bacau - Piata Neamt - Bicaz - Gheorgheni - Toplita?
Multumesc !!!


am fost anul trecut pe acest traseu. de fapt de la gheorgheni am mers spre praid.

soesaua este foarte buna pe tot traseul pana la gheorgheni, cu mentiunea ca odata ce teeci de pasul bicaz si incepi coborarea spre gheorgheni soseaua scade calitativ comparativ cu portiunea anterioara. insa este destul de ok.

despre gheorgheni -toplita nu stiu nimic
Mariustom
Salutare :wave:
Am fost în concediu la Praid, a fost excelent, mașina s-a comportat admirabil pentru vârsta ei, drumul a fost, per total, bun, cu o singură excepție majoră, ruta Herculane - Caransebeș, care este PRĂPĂD, gropi, la greu, dacă puteți, OCOLIȚI-O !!!
Și cică este drum european :puke:
Ciao.
booneK9
Transfagarasan. Ce peisaje faine si ce drum prost. Partea sudica e ciuruita. Cel putin bucata dintre Vidraru si Balea Lac. Mi-a tocat nervi maruntel, maruntel. De la Balea la Cartisoara e ok.
si off-topic: puzderie de masini inmatriculate in Italia. Cam o terime.
AZAZEL
am fost anul trecut pe transfagarasan. asa este drum prost in partea sudica. insa peisajele sunt fantastice. parca mai frumoase in partea nordica.

visi a vis de herculane , ajung pe acolo peste 2 sapt. dar nu voi merge caransebes -gerculane ci resita-anina -herculane
AZAZEL
am stat la obarsia lotrului. super zona si super conditii la cabana bradul.

va recomand traseul brezoi =petrosani. este de o frumusete rara.cred ca este zona din tra care mi-a placut cel mai mult. conifere, stanci si foarte multa apa curgand de peste tot.

apropo. daca aveti drum pe valea oltului, cu cativa km inainte de brezoi, venind dinspre ramnicu valcea, este cascada lotrisor(la 2 km stanga de la drumul national) nu veti regreta. atat cascada cat si drumul sunt de o frumusete rara.

de asemenea nu faceti prostia sa incercati sa vizitati pestera topolnita(aproape de drobeta turnu severin) drum distrus. 18 km i-am facut in o ora si jumate. mi-a stat apa la motor numai la 93 de grade. cand am ajuns in fata pesterii... surpriza... pestera era ferecata cu un gard metalic si lacat pt ca se ratacisee un prost pe acolo. am ars aiurea cred ca vreo 10 litri de motorina,iar acum masina scartie dinb toate incheiturile. inclusiv scaunul soferului care se aude ca la autobuze.

am injurat de toti sfintii. era
Legionaru'
Eu acum 2 saptamani am traversat Branul. In viata mea nu o mai iau pe acolo chiar daca trebuie sa ocolesc 200km. Acolo am facut si galma la o anvelopa, dar tot raul a fost spre bine ca m-am ales cu 4 gume noi. Dar pe acolo tot nu o mai iau!!! :bash:
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.