Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Probleme la Astra F.Solicit ajutor
Masini.ro Forum > Marci de masini > Marci de masini > Opel
schranko65265
blink.gif Am un Opel Astra F din '92,sunt multumit de el,nu ma lasat la greu dar uneori motorul face figuri cum ar fi pornirea la rece dim.foarte greoaie,intreruperi in timpul mersului sau demaraj mai greu.Daca cineva sa mai lovit de asemenea probleme astept sfaturi sau sugestii de remediere si un centru de diagnosticare dar nu cel de la erebus.Multumesc.
Seri
Si la mine merge mai greu dimineata, cand ii frig de ingheata pietrele. Inclusiv cutia de viteze, se misca mai greu 1-2, si foarte usor 3-4. La mine merge mai greu si pt ca am baterie cu amperaj mai mic decat trebuie. Dupa vreo 10 minute revine la parametrii normali.
Daniel66257
Sal. Ia sa incerci dimineatza sa pui contactul, sa astepti 5 sec, apoi sa apesi 2cm pe acceleratie si apoi sa dai la chieie. Zimi si mie daca porneste mai bine. daniel.coman@meteorgroup.net Sie u am Astra F C16NZ
Bogdan74942
si la mine facea la fel si am schimbat bujii + fise + capac delco...pune si un curatator din ala de injectoare in benzina
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.