Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Poll - George
Masini.ro Forum > Administrare > Echipa de moderatori Masini.ro
Pages: 1, 2, 3
admin
Merita George sa fie moderator?Considerati ca e impartial?Isi face bine treaba?Ce anume aveti sa-i reprosati.As dori ca fiecare user sa-si expuna parerea pe scurt.

In functie de rezultatul votului vom lua o decizie.
C Z R
admin normal ca merita sa fie moderator fiindca:

1. stie multe despre masini;
2. este dedicat acestui forum - are cele mai multe mesaje;
3. este un om cat se poate de impartial, chiar daca mai greseste uneori, dar cine nu e supus greselii? va rog sa aruncati cu pietre cine nu intra in categoria asta;
4. nu a jignit si ofensat pe nimeni niciodata nici pe forum, nici in privat si nici fata in fata;
5. este un om simtit, bine-educat, bun la suflet, altruist si un caracter deosebit;
6. are simtul raspunderii si are o experienta acumulata deja de pe alte forumuri;
7. nu este vina li ca ceilalti useri ai acestui il ataca in mod frecvent si sunt mereu pusi pe dispute interminabile;
8. nu constituie si nu a constituit un motiv de teroare, bau bau, zmeul zmeilor si nu a luat decizii sa contravina sau sa pericliteze acest forum;
9. nu a dus vreo lupta exteriora sau interioara in "interesul" unui grup de interese si nu a parcurs idealul unui proces ideologic in sanul acestui forum;
10. este un om impaciuitor, fara ura, fara pizma, un om caruia ii pasa si de care ar trebui sa fim mandri ca este mereu pe faza la problemele noastre si nu sa-l indepartam.

Iata 10 motive de care ar trebui sa tinem seama caci George este si el om si nu este "fiara" care "inghite" useri la masa. Nu am nici cea mai mica retinere sa spun ca daca s-ar lua masura ca George sa nu mai fie moderator s-ar comite o mare nedreptate si ar spune mult despre userii care sunt pe acest forum.

Nota: Nu am fost pus de nimeni sa scriu acest mesaj si nu ma intereseaza comentariile ulterioare pline de cinism si rautate ale userilor din acest forum, ci faptul ca vreau sa previn o mare nedreptate ce e pe cale sa produca.
Lexy
Nu cred ca exista persoana unanim acceptata de toata lumea. Si este normal sa existe si persoane care sa poarte sambete cuiva.

Sunt perfect de acord cu ce s-a scris mai sus pct 1-7 si pct 10 ..celelalte nu le cunosc asa de bine si nu ma pot pronunta asupra lor .
Si mai trebuie tinut fapt de cate ori si-a racit gura cu aceleasi lucruri pe care unii useri(mereu altii noi) le tot spuneau si nu aveau dreptate.
Skywalker
Pai daca de la inteparile dintre George si Impuls alias:Dan65436; dani58389. se ajunde la asa ceva. e cam tare nasol!!
Parerile pro si contra asupra unei masini se fac doar asupra masini nu cu aluzii gen "HARBARU" sau "in cate masini ai stat tu/condus" care cam aduc la atac la persoana.
Oricare dintre noi suntem mai mult sau mai putin mandrii de masina noastra.
Regulamentul trebuie putin revizuit in privinta asta, facut mai clar dar aici e treaba adminului nu a moderatorului.
Adminii ar trebui sa stea mai mult pe forum si sa faca ordine.
Consider ca trebuie facuta o reorganizare a forumului si stergerea tuturor mesajelor care nu mai sunt de actualitate, stergerea mesajelor sau a subiectelor inchise, etc.

Cu respect, Cosmin Laurentiu Botas
G e o r g e
This message has been deleted by krysty. Reason: reply-ul nu are legătură cu subiectul
Skywalker
This message has been deleted by krysty. Reason: același ca mai sus
Skywalker
This message has been deleted by krysty.
este al 2-lea mesaj pe care ți-l șterg în decurs de câteva minute pe acest thread. aici NU se discută Regulamentul ci situația lui George. dacă ai probleme asupra regulamentului vezi punctul 24 din acesta.
back on topik please
geeoo30
Merita, asa ar fii prea plictisitor forumul asta, nu ca nu ar fii, oamenii sunt liberi sa-si exprime parerile, moderatori sau nu.
f1anatic
Deci la asta se ajunge cind exista o disputa intre un anumit user si restul forum-ului. Personaj al carui comportament nu este acceptat prin prisma normelor de conduita pe internet, care incalca regulamentul (ex. clone - pe care le si recunoaste) si care se lanseaza in atacuri personale cu oricine care nu este de acord cu viziunea lui.

Despre Moderatorul George.

Am fost acuzat ca dispun de imunitate la greu pe acest forum ...beneficiind de ea prin prisma prieteniei cu acest moderator. Dom'le asa o fi - daca amindoi avem aceeasi masina - gata intre noi s-a facut o aliantza mai ceva ca intre Old Shatterhand si Winnetou ! Este foarte interesant cum potzi intilni un barbat adult (nici macar fata, tinara) pe internet la mii de kilometrii distantza, peste mari si tzari si 8 ore diferentza de fus orar si dintr-o data sa devii asa frate de singe...fara alta legatura decit aceeasi masina si un spatziu de discutzii virtual in comun. Eu unul gasesc aceste aluzii facute de respectivul individ complet hazlii si bineintzeles nefondate. I swear to tell the truth, the whole truth and nothing but the truth - so help me God. Moderatorul Geoge nu m-a favorizat niciodata...ba chiar de multe ori mi-a atras atentzia in privat sa ma potolesc ca mi-o trage (cu ban sau alte chestii).

Moderatorul George este o persoana impartziala prin prisma discutziilor obisnuite de pe forum. Ca este usor patimas cind este vorba de firma Subaru - zau ca NU este greu de intzeles. Daca as avea 3 Subaru ca George...cred ca mi-as fi vopsit pina acum peretzii camerei in albastru si ar scrie pe ei numai Fuji Heavy Industries. Din cite vad eu se intzelege bine cu totzi userii - inclusiv cei cu care are citeodata diferentze de opinie. Este destul de des pe Internet, participa la topic-uri, cunoaste multe despre masini, nu jigneste pe nimeni, nu se lanseaza in atacuri personale, am intzeles ca e moderator pe mai multe forum-uri, este pasionat de masini, NU duce lupta de clasa incercind sa introduca vreun curent ideologic (ex. pro - masini Japoneze) se pot spune multe lucruri pozitive despre George.

Ce nu intzeleg eu aici este aceast nou dubiu legat de moderatori. Ce i se poate imputa lui George este ca spune mai multe lucruri bune despre Subaru decit alte masini. Da dom'le o fi si el putzin mai partzial acestor masini. Si acum ce se considera aici ? Daca chiar atzi dori moderatori impartziali...cred ca ar trebui angajatzi numai stiu eu - useri de la facultatea de ...arhitectura care toata viatza nu i-au intereseat decit zidurile, caramizile si acoperisul...sau poate stiu eu vreun cioban pe care nu il intereseaza masinile, nu intzelege virtutzile si diferentzele masinilor germane fatza de cele japoneze...si care in viatza lui nu s-a certat decit cu ciinele care a lasat oaia sa fie muscata de lup.

Cineva complet impartzial care habar nu are de masini...si caruia i se cere sa decida intre DA si NU ? Da...o asemenea persoana ar fi moderatorul ideal la www.masini.ro si nu cineva ca George. Sau Madalina. Sau Vlad. Sau Guerilla. Sau Mike.Omega...sau sau sau.

Fiecare dintre moderatorii de aici este aici moderator pentru ca ii plac masinile. Si fiecare dintre ei are preferintze in domeniul auto. Iar aceste preferintze nasc diferentze de opinie. Care duc citeodata la discutzii contradictorii. Care discutzii contradictorii sint uneori impinse la maxim de catre anumitzi useri. Care intind coarda...si care atunci cind se incearca aducerea lor la realitate de catre moderatorul (cu care pina atunci discutasera in contradictoriu) ...pretind a deveni victime. Si in postura de victime false...creeaza scandal...si incearca discreditarea respectivului moderator.

Parerea mea este ca este datoria fiecarui user sa realizeze ca si moderatorii au dreptul la opinii personale pe care sa si le apere. Iar daca eu, tu, el sau oricine intindem coarda si sintem avertizatzi de moderatorul cu care avem un schimb de opinii conflictual...trebuie sa realizam ca omul isi face datoria. Nu este ceva personal. In acele clipe trebuie - ca user - sa realizezi ca moderatorul nu este mai presus de lege si doar aplica legea - prin puterile cu care a fost investit. Este FOARTE SIMPLU.

In America - se practica conceptul de "trial by jurors". Unde "juratzii" sint "peers" - adica persoane din acelasi mediu, cu aceeasi stare sociala, nivel de cultura, stare civila - and what not - ca si acuzatul.

Acest sondaj public facut pentru a decide soarta lui George ca Moderator este o greseala. Poate parea ceva democratic...dar el nu poate fi judecat impartzial decit de ceilaltzi moderatori. Fiecare dintre noi - userii de rind - poate sa scormoneasca trecutul si sa gaseasca ceva impotriva lui George. Si sa voteze NU - nu ar mai trebui sa fie moderator. Singurii insa care il pot judeca impartzial sint ceilaltzi moderatori - care sa se intrebe "Eu ca moderator , am participat vreodata la o discutzie cu ceilaltzi useri pe forum, discutzie in care mi-am exprimat un punct de vedere personal prin care mi-am dovedit aversiunea fatza de un lucru sau preferintza pentru altceva" ?

Iar daca raspunsul la aceasta intrebare este DA ...atunci firesc ar fi ca George sa ramina moderatorul nostru.


------
Personal, sint foarte dezamagit de intorsura pe care au luat-o lucrurile aici pe Masini.ro Si eu m-am certat cu Valentin, si cu Cosmin, am discutat in contradictoriu si apoi am rezolvat problema. De la sine...sau am ajuns "sa ne aparam spatele reciproc" - ca sa citez exprimarea altora. Ce stiu este ca era liniste si in general armonie aici pina acum 4 zile...
admin
Si acum este la fel de limiste ca si pana acum 4 zile.Votingul asta l-am facut doar pt a ma lamuri eu personal asupra parerii userilor vis-a-vis de George.Daca nu-l faceam si luam o decizie in necunostiinta de cauza iar nu era bine.Haideti sa nu mai facem speculatii asupra rezultatului acestui voting, ok? biggrin.gif
Marius39966
Parerea mea este ca George nu trebuie sa mai fie moderator(dar daca votul user-ilor spune altceva atunci...asa sa ramana....si totusi ar trebui sa va puna pe ganduri scorul destul de strans)
Intr-o discutie anterioara, pe topic-ul Toyota Avensis, George efectiv sustinea ca un domn care spusese ca "in sfarsit a intalnit si oameni normali" pe acel topic, nu-i face pe ceilalti cel putin "anormali"...........mai mult decat atat exprimandu-mi nemultumirea ref. la acest aspect, domnul George mi-a raspuns in doi peri(parerea mea ca putin "peste picior") la modul "hop si tu", "daca tu zici?"(cam asta e ce-mi aduc aminte pt. ca inexplicabil a 2-a zi au fost sterse toate mesajele fara sa fiu anuntat macar printr-un mesaj privat)---credeti-ma e destul de neplacut cand ceri argumente si incerci sa vi cu argumente intr-un dialog si raspunsul este ...daca tu zici???

PAI UNDE ESTE RESPECTUL PE CARE PRESUPUN CA-L MERITAM CU TOTII DEOPOTRIVA???!!!
madalina
Oamenii au tendinta de a trage concluzii fara a se informa.

Marius, spui ca ti-au disparut posturile. Moderator la Toyota, unde ai postat tu, eu sunt. george este acolo un user obisnuit. Ai avut cel putin curiozitatea sa iti cauti mesajele proprii?

Mesajele exista, insa ele au fot mutate din topicul despre Avensis, intr-un topic nou denumit "cearta" si aflat in Echipa de Moderatori Masini.ro. Unul dintre colegii mei a unit acest topic cu cel "Despre moderatori". Iti gasesti acolo posturile. O sa observi cum te grabesti sa tragi concluzii si sa te revolti desi realitatea este exact contrara impresiei tale.

Apoi, am mai explicat de cateva ori in ce context a fost facuta acea afirmatie si de ce nu am considerat-o atac. Sorin, aflat el personal in acea disputa, a inteles.

Singurele mesaje pe care le-0am sters au fost cele din Passat Killer, unde as fi dat ban celor 3 pentru vreo luna pentru mizeriile scrise acolo (trimiteri la mame si sotii, gloante si alte mojicii de cea mai joasa speta).

OFF-TOPIC oarecum: Daca tot am ajuns la un poll, ce ati zice de inca doua: cel mai bun moderator si cel mai slab moderator?, inclusi fiind toti ce au drepturi de moderare, indiferent ca sunt moderatori, moderatori+, administratori, super-administratori si ce alte functii mai exista?
VECTOR
ceea ce ma deranjat la george si i-am si spus a fost tonul ironic si limbajul " mistocar" cu care se adreseaza uneori unor membri pe care nu-i cunoaste,nu stie ce varsta au si nu stie ce studii au.nu cred ca acest mod de exprimare este compatibil cu statutul de moderator pe un forum public.si nu cred ca explicatia data ,conform careia acest ton se datoreaza oboselii,stresului sau nervozitatii unor membri care sunt atat de batuti in cap incat nu stiu sa foloseasca functia "search" este o explicatie demna de un moderator.
atata timp cat nu poti sa-ti stapanesti propriile porniri nu poti sa ai pretentia ca poti sa stapanesti 100 sau 200 sau cati membri sunt cu adevarat activi pe acest forum.
la acestea as mai adauga si unele incalcari ale regulamentului pe care de altfel il aplica foarte stict altor membri.
eu nu spun si nu am spus niciodata ca george nu ar fi un baiat bun,sau ca nu ar fi sufletist.spun doar ca din punctul meu de vedere nu este potrivit pentru statutul de moderator.poate ca si eu sunt un baiat bun,asta insa nu inseamna ca as fi un bun moderator si recunosc asta.
Dan65436
NU ! GEORGE NU MERITA SA FIE MODERATOR!

1. Violarea identitatii personale
George mi-a incalcat de asemenea dreptul la intimitate dezvaluind identitatea mea pe casuta privata a lui Fanatic. Eu nu am spus in ce oras stau insa fanatic a intrebat odata : ”unde este ma smecherul ala de Toronto sa vada graficul?”. Nici macar pe casuta privata a vreunui membru al acestui forum eu nu am spus vreodata de unde sunt! Si acest fapt nu s-a intamplat doar o data!
Eu tin la identitatea mea si doresc sa ramana ca atare. Consider aceasta actiune demna de luat in seama si care ar trebui sa fie amendata cu destituirea moderatorului in cauza! Pentru mine personal, doar aceasta fapta este suficienta ca cel care a comis-o sa fie destituit.

2. Conflict de interese
Un moderator trebuie sa fie moderator nu membru. El aduce confirmari sau dezaproba in mod elegant, contrazice cu argumente fondate ca de-aia e moderator si mai ales nu trebuie sa fie de partea nimanui. Nici a mea, nici a lui X ori Y !
Un moderator nu vine pe un thread si spune: “rusinica . ce rusinica , RUSINE NENE ! si gata cu masinile germane , si motoarele aspirate si mai stiu eu ce prostie.”
Dupa care isi sterge declaratia, o modifica si ma acuza pe mine ca vreau sa provoc flame-uri?! Poftim?
Pai daca sunt pe thread cu masini germane care au motoare aspirate despre ce sa scriu? Cum sa combat? Si asta este atitudine de moderator?
Pai un moderator imi spune se exprima “ Ma, ne lasi”? sau “Nu vrei sa fi capitanul nostru?” “Da ma, bine”,“Ce sa zic” toate insotite de aere de superioritate sau elemente care sa denote dezgustul fata de noi ceilalti? Ce inseamna asta? Maniera prin care tragi linii si impui un anumit comportament poate fi denumita atitudine de moderator?

3. Impartialitate.
In primul rand nu este obiectiv ci extrem de subiectiv. Madalina de exemplu este altfel.
Am inteles pe deplin ca George este fan Subaru.. Ok. Daca este “patimas” cu Subaru, pai atunci sa se dea jos de pe piedestal si sa fie un user patimas ca mine, ca Cosmin, Valentin sau Iulian si sa fie supus amendamentelor asa cum suntem si noi, ceilalti.
Consider insa ca o atitudinea partinitoare a unui moderator vis-à-vis de o marca de masini si anumiti membrii este nepermisa! Ceilalti moderatori de ce nu reactioneaza asa de violent cand chiar masinile lor sunt criticate? Pai daca reusesc sa se abtina inseamna ca stiu sa modereze. Nu stii sa te abtii inseamna ca nu detii arta moderarii si prin urmare nu ai ce cauta in pozitia respectiva. Trebuie sa alegi intre moderare sau subiectivism.

4. Frauda
O alta nemultumire foarte mare a mea este aceea ca domnul George mi-a modificat cateva din postari. FRAUDA! Acest fapt il consider din nou foarte grav si ar trebui sa il pedepsiti ca atare! Acest singur fapt este un argument suficient ca sa ne dam seama ca nu avem de a face cu o persoana onesta si raspunzatoare! In cazul in care am descoperit contradictii, slaba informare, minciuni sau declaratii nefondate si eu am raspuns postarile lui, acestea au fost modificate dand impresia ca ceea ce am scris eu ulterior nu are nici o relevanta cu ceea ce a fost inainte.
Renunt sa caut prin forum, chiar ca nu am timp acum, oricum au si diparut cateva dintre subiecte si ar fi cam inutil mai ales ca multe din “perlele” domniei sale au fost distruse si intre timp domnul George a avut timpul si posibilitatea sa imi “ajusteze” imaginea dupa dorinta dumnealui.

5. Incalcarea regulamentului in vigoare
De asemenea un moderator nu isi face reclama propriului site sau forum incalcand propriul regulament. De fapt au fost incalcari flagrante constatate in dese randuri si de catre colegii mei.

Iata ca si pana si threadul de fata este folosit ca element de inlaturare a mea, a celor nedoriti. Domnilor, acolo unde exista concurenta si discutii, argumente pro si contra, acolo este esenta. Incercati doar sa purtati discutia strict la nivel tehnic fara “epitete pestrite”. Doriti un forum pe care toata lumea sa se inchine si sa spuna “ da, ai dreptate”? Pai daca nu ai dreptate, eu de ce sa iti isonul?

Cred ca sunt destul de elocvente plangerile succesive primite si din partea altora.
Nu dau sugestii si nici nu doresc sa judec atitudinile celor care sunt in masura sa il controleze insa nu sunt singurul care s-a plans de moderatorul GEORGE si cred ca toate plangerile puse laolalta ar putea sa va aduca suficiente dovezi. Va felicit pentru initiativa de a deschide acest vot si sper ca toti care au cerut acest instrument, sa il utilizeze si sa voteze dupa propriile criterii. Chiar daca votul este strans si poate castiga sau pierde ar trebuie sa reactionati. Atata timpcat jumatate din membrii nu il agreeaza inseamna ca nu are ce cauta in pozitia respectiva si ca nu este in beneficiul domniilor voastre!
Din motive pur obiective votez NU, nu merita sa fie moderator !
G e o r g e
1. n-am facut asa ceva . ce pot sa aflu este un IP (nu intotdeauna doar pe anumite arii) si nu intotdeauna din ce oras este acesta .

2. un moderator este un user la baza . are dreptul la opinii nu trebuie sa hraneasca orgoliile unuia sau altuia.

3. vezi 2

4. ti-am explicat si la momentul respectiv ca nu aveam TEHNIC cum sa fac asta . nu eram moderator pe aria respectiva , nu sunt nici acum (aria in cauza era VERSUS ).

5. asta nu l-am inteles. si vezi ca punctul 2 ~ 3 .
VECTOR
cred ca la punctul 5 se referea la faptul ca ai afisat in semnatura un link spre forumul subaru care tocmai fuse-se deschis,si ca acel link a stat acolo mult si bine fara sa se sesizeze nimeni ca domnul moderator george incalca flagrant regulamentul. iar cand i-am atras atentia asupra acestui lucru,link-ul a disparut imediat si am primit o explicatie destul de bizara: ca era un semn pentru fanatic (probabil acestuia nu-i mai functiona MP sau ceva de genul asta),si ca uitase sa-l scoata,dar ca link-ul oricum nu mai era acolo de ceva vreme,asta in conditiile in care cu o ora inainte ,cand postasem eu,il folosisem ca sa intru pe forumul subaru.
si asta este doar un exemplu din incalcarile regulamentului de catre membrul george.
G e o r g e
mai da exemple de incalcare . sunt chiar curios. desi sustii ca nu ai nimic cu persoana mea, ci cu moderatorul george, chiar ai ceva cu mine observ eu .
guerilla
Dan, te rog sa arunci o privire aici, inainte sa te simti discriminat.
LINK
uita-te si la ora la care a fost postat acel anunt. e scris in acelasi timp in care a fost facut si acest poll.
iti reamintesc ca ai dreptul la un singur user. oricare alta clona noua duce automat la ban.
noi ne-am respectat cuvantul. te-am anuntat de decizia noastra. asteptam sa fii si tu mai putin acid si sa iti expui punctul de vedere cu calm.


orice alte detalii le discutam pe celalalt topic.
scuze de off topic.
G e o r g e
astept ca Danxxxx aka impuls aka .... sa isi completeze si profilul conform regulamentului .
madalina
QUOTE(Dan65436)
1. Violarea identitatii personale
George mi-a incalcat de asemenea dreptul la intimitate dezvaluind identitatea mea pe casuta privata a lui Fanatic. Eu nu am spus in ce oras stau insa fanatic a intrebat odata : ”unde este ma smecherul ala de Toronto sa vada graficul?”.


Eu si George avem aceeasi functie pe Forum. Eu nu pot sti in ce oras esti tu. Nu poate nici George. Ataci persoana incorecta in acest caz, daca cineva ti-a dezvalui localitatea de resedinta (desi noi toti avem compleetata locatia).

QUOTE(Dan65436)
2. Conflict de interese
Un moderator trebuie sa fie moderator nu membru. El aduce confirmari sau dezaproba in mod elegant, contrazice cu argumente fondate ca de-aia e moderator si mai ales nu trebuie sa fie de partea nimanui. Nici a mea, nici a lui X ori Y !


Membru al cui? Eu, George, Vlad, Mike, Ediie33 am devenit moderatori ai acestui Forum dupa o perioada mai mica sau mai mare pe acest Forum ca simplii membrii. Facem acest lucru din pasiune, nu din obligatie, dar in afara de ceea ce facem in calitate de modetarori (temperat, mutat, sters, despartit, unit etc) mai facem ceea ce am facut de prima data aici: ne exprimam opinii, personale. Ele au aceeasi importanta ca acelea ale oricarui user. Nu detinem adevarul absolut, nu pretindem ca opiniile noastre sunt 100% obiective, 100% corecte, 100% rationale, ele NU sunt legi ci atat: opinii personale.

Daca doream sa fiu strict moderator, sa fiu obiectiva, ma duceam pe culinar.ro, unde habar n-am sa gatesc si puteam modera acolo impersonal. Insa nu ma intereseaza ce scrie acolo (in schimb sa le de a Dumnezeu sanatate celor ce au ideea comenzilor on line ca m-au scapat din multe situatii limita).


QUOTE
Dupa care isi sterge declaratia, o modifica si ma acuza pe mine ca vreau sa provoc flame-uri?! Poftim?


Inteleg ca ai studii juridice sau lucrezi in domeniu, insa aici nu suntem la Parchet sau Politie pentru a da declaratii. Aici exprimam opinii. Iar daca opinia mea, in calitate de fiinta umana, nu moderator, este ca Romcar are unul dintre cele mai proaste serviceuri din Romania, ar trebui sa imi cenzurez parerile ca sunt moderator?!? Daca lui george nu-i plac masinile germane si considera ca merita sa le spuna "rusine", e dreptul lui, de user masini.ro, nu de moderator. Daca vaertizeaza pe cineva ca nu e de acord cu el, e alta discutie.


[
QUOTE
Trebuie sa alegi intre moderare sau subiectivism.


Eu am Mazda si toyoa. Sunt moderator pe acele arii. Recunosc ca pot fi partinitoare. Daca cineva intra pe aria Toyota si spune "toyota este o marca slaba", il combat. Daca intra si spune "numai fraierii isi iau toyota" ii dau avertisment. Daca i-as da avertisemnt pentru prima afirmatie, ar fi un abuz. Atat timp cat un moderator este subiectiv in opinii nu este nici-o problema. Daca este subiectiv in moderare si abuzeaza, atunci trebuie sa fie dat afara. Din acest motiv exista mai multe ranguri.

QUOTE
4. Frauda
O alta nemultumire foarte mare a mea este aceea ca domnul George mi-a modificat cateva din postari. FRAUDA!


Aici NU ai nici-un pic de dreptate. Te-ai plans ca ti s-au modificat posturi pe Versus si Off-topic. Ei, bine, George nu are cum sa modifice acolo. Nu a fost si nu este moderator in acele arii. Adica are aceleasi drepturi si posibilitati ca orice user. In Versus erau atunci moderatori baietii din Masini.ro team. De putin timp am si eu drepturi de moderare acolo. george nu a avut si nu are. In Off-topic aveam drepturi de moderare eu, Rai si masuini.ro team. Acuzatia este absolut nefondata.
[/b]
M i h a i
DA cu siguranta George merita sa fie moderator. Conflictele user-user sau modrator-user nu sunt ceva tocmai neobisnuit pe forumuri asa ca nu se merita ignorata munca de ani de zile al lui George pe masini.ro doar pentru ca s-a suparat cineva. Cunostintele lui, posturile precise si la obiect, vechimea pe forum si nu in ultimul rand faptul ca sprijina bunul mers al forumului de cativa ani, in calitate de moderator, ar trebui sa primeze.

Cat priveste impartialitatea, consider ca aceasta il cracterizeaza pe George din plin. Si a dovedit asta atat din pct de vedere automobilistic, desi e fan Subaru, cat si din punct de vedere extra-automobilistic, iar tu Admin, daca te uiti putin in urma stii despre ce vorbesc blush.gif

Ce am sa-i reprosez? ....daca tot sunt intrebat, ca user, o sa raspund, no offence: prea se chinuie sa-i faca sa priceapa unele lucruri, pe unii pe care eu i-as caracteriza simplu, frieri. Dar deh probabil i se trage de la pasiune pt masini asa ca-l inteleg.
C Z R
Sal Mihai ! pai da se chinuie sa-i faca pe altii sa priceapa ceva din acest subiect care ne intereseaza pe toti mai mult sau mai putin: auto si culmea nu-i face fraieri ci ii respecta si cu toate astea alianta Anti-George este nemultumita, si ar fi alinata se pare de indepartarea acestuia.

Daca George nu o sa mai fie moderator asa cum isi doreste alianta A-G rog si indepartarea acestei aliante A-G de pe acest forum, caci dreptatea trebuie facuta biunivoc si nu intr-un singur sens.
Marius39966
QUOTE(madalina)
Oamenii au tendinta de a trage concluzii fara a se informa.

Marius, spui ca ti-au disparut posturile. Moderator la Toyota, unde ai postat tu, eu sunt. george este acolo un user obisnuit. Ai avut cel putin curiozitatea sa iti cauti mesajele proprii?

Mesajele exista, insa ele au fot mutate din topicul despre Avensis, intr-un topic nou denumit "cearta" si aflat in Echipa de Moderatori Masini.ro. Unul dintre colegii mei a unit acest topic cu cel "Despre moderatori". Iti gasesti acolo posturile. O sa observi cum te grabesti sa tragi concluzii si sa te revolti desi realitatea este exact contrara impresiei tale.

Apoi, am mai explicat de cateva ori in ce context a fost facuta acea afirmatie si de ce nu am considerat-o atac. Sorin, aflat el personal in acea disputa, a inteles.

Singurele mesaje pe care le-0am sters au fost cele din Passat Killer, unde as fi dat ban celor 3 pentru vreo luna pentru mizeriile scrise acolo (trimiteri la mame si sotii, gloante si alte mojicii de cea mai joasa speta).

OFF-TOPIC oarecum: Daca tot am ajuns la un poll, ce ati zice de inca doua: cel mai bun moderator si cel mai slab moderator?, inclusi fiind toti ce au drepturi de moderare, indiferent ca sunt moderatori, moderatori+, administratori, super-administratori si ce alte functii mai exista?


pai poate nu stiu sa le caut....exista in regulament o obligatie in a stii sa-ti cauti posrturile??????(chiar sunt un novice in lucrul pe PC)
cum ramane cu raspunsurile lui in doi peri???? macar tu mi-ai dat o explicatie----ei!!! uite asa trebuia sa se comporte si el!!!
madalina
Marius, asa cum tu in loc sa intrebi, sa verifici, ai sarit sa ataci, asa este si el uneori impulsiv.

Despre cautarea mesajelor proprii, vezi pm.
G e o r g e
la momentul respectiv in loc sa sari in sus trebuia sa intrebi frumos. din pacate tu m-ai atacat .

profil / cauta toate mesajele lui xxxxx

unde xxxx = [orice user]
Marius39966
QUOTE(madalina)
Marius, asa cum tu in loc sa intrebi, sa verifici, ai sarit sa ataci, asa este si el uneori impulsiv.

Despre cautarea mesajelor proprii, vezi pm.


pai tocmai ce mi-ai dat dreptate:asta ar trebui sa fie diferenta dintre un user obisnuit si un MODERATOR sau ori amandoi ar trebui sa fim useri obisnuiti ori amandoi sa fim moderatori, ceea ce oricum nu este pasiunea vietii mele....

inca ceva:

in acceptiunea mea MODERATOR = echidistant, cumpatat, intelegatorsi indrumator(oarecum) cu cei care-s mai noi, etc.----si nu-mi spuneti ca george moderator+ a fost si el impulsiv odata ca asa e omul, nu tine pt. ca se pare ca are diferenduri similare si cu alti useri...

cel mai mult la dl moderator+George m-a deranjat "mistocareala"(asa cum bine spunea cineva mai sus) de care a dat dovada in exprimare....in rest daca-si revine de aici incolo pt mine e ok, asta daca conteaza parerea unui simplu user care intra destul de rar pe forum(dar care-l gaseste f.interesant).
Dan65436
Eu si George avem aceeasi functie pe Forum. Eu nu pot sti in ce oras esti tu. Nu poate nici George. Ataci persoana incorecta in acest caz, daca cineva ti-a dezvalui localitatea de resedinta (desi noi toti avem compleetata locatia).
Da-mi voie sa te contrazic. Voi aveti datele locatiei. Dovada ca am mai intrat si cu alte ocazii si alti moderatori s-au exprimat “ este un vechi prieten de al nostru” sau “ daca scrii din Canada nu inseamna ca…” etc. Ca George are acces sau stie de la cel care are acces este putin relevant pentru mine. Important este ca informatia a ajuns unde nu trebuie si a fost folosita pentru ami se da mie de inteles ca se stie de unde sunt. Ce stiti voi trebuie sa ramana acolo in bucataria voastra. Greseala este a mea ca nu am folosit ghostul si scapam de orice neplacere.

Membru al cui? Eu, George, Vlad, Mike, Ediie33 am devenit moderatori ai acestui Forum dupa o perioada mai mica sau mai mare pe acest Forum ca simplii membrii. Facem acest lucru din pasiune, nu din obligatie, dar in afara de ceea ce facem in calitate de modetarori (temperat, mutat, sters, despartit, unit etc) mai facem ceea ce am facut de prima data aici: ne exprimam opinii, personale. Ele au aceeasi importanta ca acelea ale oricarui user. Nu detinem adevarul absolut, nu pretindem ca opiniile noastre sunt 100% obiective, 100% corecte, 100% rationale, ele NU sunt legi ci atat: opinii personale.

Opiniile personale se exprima in diferite maniere. Iar cand ai devenit moderator este bine sa tii minte cam tot timpul acest aspect. Trebuie sa fii impartial. Si combate-l cu date nu cu opinii. Iar daca ai opinii in ceea ce priveste perceptia personala a subiectului in cauza atunci exprima-te la un nivel de moderator. Nu pe mine ma faci troaca de porci iar cand eu iti intorc moneda vad ca am avertisment. Asta se cheama abuz de putere.

Inteleg ca ai studii juridice sau lucrezi in domeniu, insa aici nu suntem la Parchet sau Politie pentru a da declaratii. Aici exprimam opinii. Iar daca opinia mea, in calitate de fiinta umana, nu moderator, este ca Romcar are unul dintre cele mai proaste serviceuri din Romania, ar trebui sa imi cenzurez parerile ca sunt moderator?!? Daca lui george nu-i plac masinile germane si considera ca merita sa le spuna "rusine", e dreptul lui, de user masini.ro, nu de moderator. Daca vaertizeaza pe cineva ca nu e de acord cu el, e alta discutie.

Prima definitei a dexului privitor la DECLARATIE suna asa:
“Mărturisire, afirmare deschisă a unor convingeri, opinii sau sentimente; ceea ce afirmă cineva cu un anumit prilej.”
De-abia apoi se face referire la actul oficial:
“Mărturie, depoziție a unui martor.Relatare făcută în scris de către o persoană către un organ al administrației de stat, prin completarea unui formular;”

Eu am Mazda si toyoa. Sunt moderator pe acele arii. Recunosc ca pot fi partinitoare. Daca cineva intra pe aria Toyota si spune "toyota este o marca slaba", il combat. Daca intra si spune "numai fraierii isi iau toyota" ii dau avertisment. Daca i-as da avertisemnt pentru prima afirmatie, ar fi un abuz. Atat timp cat un moderator este subiectiv in opinii nu este nici-o problema. Daca este subiectiv in moderare si abuzeaza, atunci trebuie sa fie dat afara. Din acest motiv exista mai multe ranguri.

Asta si discutam in momentul de fata : de abuz in “serviciu”.

Aici NU ai nici-un pic de dreptate. Te-ai plans ca ti s-au modificat posturi pe Versus si Off-topic. Ei, bine, George nu are cum sa modifice acolo. Nu a fost si nu este moderator in acele arii. Adica are aceleasi drepturi si posibilitati ca orice user. In Versus erau atunci moderatori baietii din Masini.ro team. De putin timp am si eu drepturi de moderare acolo. george nu a avut si nu are. In Off-topic aveam drepturi de moderare eu, Rai si masuini.ro team. Acuzatia este absolut nefondata.

Sa presupunem ca nu am dreptate si totusi mie mi-au fost modificate anumite postari. George si le-a modificat pe ale lui la randul sau si culmea nu apare “modificat…”
Sa iau in calcul ipoteza ca George nu este autorul fraudelor comise. Care altul ar fi avut interesul si care a fost motivul care a stat la baza actiunilor sale?

Nota: te rog, doresc sa inchei subiectul.

Consider ca George este un tip subiectiv ca si mine.
Probabil ca este un baiat de treaba, un prieten de nadejde etc. insa ca moderator nu este bun cum nu sunt nici eu.
Bottom line, nu are ce cauta in institutia moderarii si gata.
G e o r g e
QUOTE(Dan65436)
Opiniile personale se exprima in diferite maniere. Iar cand ai devenit moderator este bine sa tii minte cam tot timpul acest aspect. Trebuie sa fii impartial. Si combate-l cu date nu cu opinii. Iar daca ai opinii in ceea ce priveste perceptia personala a subiectului in cauza atunci exprima-te la un nivel de moderator. Nu pe mine ma faci troaca de porci iar cand eu iti intorc moneda vad ca am avertisment. Asta se cheama abuz de putere.


vad ca multa lume se ia de + ul ala . rog adminii sa faca ceva cu el ca ei l-au pus acolo nu eu .

dan , impuls, [completeaza tu aici] ... era trecut in locatia ta in profil .
profilul esti obligat sa-l completezi conform regulamentului.
regulamentul l-ai acceptat atunci cand ai dat bifa ca esti de acord cu el .

nu doar cand esti moderator trebuie sa combatii cu date nu cu opinii. dar chiar tu ai uitat acest amannunt. sa-ti aduc aminte de asta :


?

QUOTE(Dan65436)
Iulian, ce relevanta are numarul de vanzari cu clasa ca eu unul nu pricep. blink.gif Mai tot timpul, in discutii cu alta conotatie ne aduci numarul de masini vandute de firma X si pe ce loc este in vanzari. Who cares?
Faptul ca sunt pe locul 3 in vanzari in USA nu imi spune nimic si nici nu ma incalzeste in vreun fel intrucat stiu ca pretul este cel care coordoneaza marea majoritate americana. Acolo decat sa cumpere cu 20.000 un Audi second hand prefera un Kia nou. In Europa nu. Europeanul are o alta gandire si totusi nu vreti sa intelegeti acest aspect.
Pe mine unul nu m-ar afecta nici cat negru sub unghie faptul ca imi vei pune tu aici un grafic care imi va spune ca BMW este ultimul la vanzari in USA. So? Aston Martin vinde probabil cel mai putin dar asta nu inseamna ca nu este premium. Deci pretul nu are nici o relevanta cu clasa.

Datorita eforturilor depuse in timp in ceea ce priveste fiabilitatea, motorizari si target putem spune ca Infiniti este o marca premium. Mai au totusi mult de lucru pana cand ii vor ajunge pe nemti iar intre timp nemtii nu stau pe loc. Ti-am dat exemplu mai sus despre materialele folosite in interiorul Infiniti care lasa totusi de dorit.
Data fiind aceasta stare de fapt, pentru cei ca mine care stiu doua feluri de masini pe lume respectiv Germane si ...restul, trebuie inventat un alt cuvant care sa le delimiteze de premium.

Pentru ca orice ai face si oricat ai munci domnule Iulian nu vei convinge niciodata pe cei ca mine de contrariul.
In concluzie, din punctul meu de vedere daca Infiniti intra la premium, atunci nemtii intra la clasa unicat "zuper".
Period!


ups ... te cam contrazici .

si care e restaurantul tau preferat in toronto . nu de alta dar in 5-10 zile vin pe acolo in afaceri.
S O R I N
NU.

NU merita sa sa fie moderator.Confirm ce au spus alti useri,despre

comportamentul superior al domnului george,si raspunsurile care nu fac

cinste unui moderator.Am mai observat ca tine in "brate" anumiti useri,si

nu aplica regulamentul pt protejatii dansului.
G e o r g e
QUOTE(sorin42005)
NU.

NU merita sa sa fie moderator.Confirm ce au spus alti useri,despre

comportamentul superior al domnului george,si raspunsurile care nu fac

cinste unui moderator.Am mai observat ca tine in "brate" anumiti useri,si

nu aplica regulamentul pt protejatii dansului.


astept datele precise . vorbesti de parca as fi singurul moderator de aici . daca as avea protejati atunci ceilalti moderatori ce fac ? i-am corupt si pe ei cumva ? blink.gif

comportament superior? nicidecum , ironic uneori da .
Dan65436
Off,
interpretari perasonale blush.gif that's ok:
Iulian, ce relevanta are numarul de vanzari cu clasa ca eu unul nu pricep. Mai tot timpul, in discutii cu alta conotatie ne aduci numarul de masini vandute de firma X si pe ce loc este in vanzari. Who cares?
.....
Aston Martin vinde probabil cel mai putin dar asta nu inseamna ca nu este premium. Deci pretul nu are nici o relevanta cu clasa.

Vorbeam aici de legatura intre vanzari si clasa masinii, legatura care eu unul nu o vad precum am explicat.

Datorita eforturilor depuse in timp in ceea ce priveste fiabilitatea, motorizari si target putem spune ca Infiniti este o marca premium.
Na, ca am recunoscut !
Mai au totusi mult de lucru pana cand ii vor ajunge pe nemti iar intre timp nemtii nu stau pe loc. Ti-am dat exemplu mai sus despre materialele folosite in interiorul Infiniti care lasa totusi de dorit.

Privitor la diferentele de "clasa" dintre cele doua exista un link mai sus care exprima parerea celor care au facut testul criticand materialelel Infiniti.

Iar restul textului este opinia mea si ma descrie pe mine: Subiectivism si incapatanare goala!

Da'.... eu nu sunt moderator.
Marius39966
QUOTE(sorin42005)
NU.

NU merita sa sa fie moderator.Confirm ce au spus alti useri,despre

comportamentul superior al domnului george,si raspunsurile care nu fac

cinste unui moderator.Am mai observat ca tine in "brate" anumiti useri,si

nu aplica regulamentul pt protejatii dansului.


in spatele unui om ironic de multe ori(dar asta nu-i o regula) se ascunde un om timid, nesigur, introvertit....cateodata e o cale de a evita nestiinta de a raspunde argumentat...
G e o r g e
@ impuls : esti pe drumul cel bun .

@ marius : daca ai fi venit la intalnire , sau oricare dintre voi ... poate faceam cunostiinta. acum va pasa de masini.ro dar la nici o intalnire nu ati aparut. interesant .
C Z R
QUOTE(sorin42005)
NU.

NU merita sa sa fie moderator.Confirm ce au spus alti useri,despre

comportamentul superior al domnului george,si raspunsurile care nu fac

cinste unui moderator.Am mai observat ca tine in "brate" anumiti useri,si

nu aplica regulamentul pt protejatii dansului.


Sorin care sunt protejatii lui George, mi-arati si mie unde am fost eu protejat de George, ca presupun ca la mine ai facut referiri si mai sunt cativa la care te referi, unde sunt argumentele tale, de ce faci asemenea afirmatii gratuite si pe deasupra te simti neindreptatit???

De cate ori am citit la topicul cu Toyota am vazut oamenii impatimiti de aceasta marca pe care au numit-o legenda si a vorbi despre ea blasfemie, nu-i cam mult??? si cand a incercat sa aduca un argument anti-toyota l-ati facut praf si pulbere pe respectivul, nu am mai vazut asemenea impatimire nici macar tema subaru vs. masini germane, oare de ce?????

din cate am citit eu sus voi aveti ceva personal cu omul George si nu cu moderatorul George, si cand v-ati dat seama de asta ati inceput sa o dati la intors, de ce???????

sa inteleg ca a venit vremea razbunarii??? gata ati gasit dusmanul vostru de moarte??? el este vad cea mai mare problema a vietii voastre???

hai mai oameni buni sa ne intalnim fata in fata sa discutam acolo asa cum se discuta aici, ca vad ca sunteti toti tari in gura atat timp cat sunteti in spatele unui pseudonim si sa va vad atunci cum dezbateti problemele, hai aveti curaj sau nu aveti timp pentru asa ceva??? hai sa vedem cand stabilim o intalnire masini.ro si faceti-va timp sa ne cunoastem si noi sa vedem ce limbarita aveti .
Marius39966
daca stiam de intalnire poate veneam....apropo ce intalnire? ce se face acolo?unde?suna interesant!
eu zic ca fiecare om greseste ...dar isi mai cere si scuze ...tu in ruptul capului nu ai vrut sa o faci....asta cred ca esto o problema majora:tu nu accepti ca ai facut unele greseli(mai multe din moment ce te certi cu mai mult de 2 useri de o data)......
C Z R
Marius de ce nu respecti si tu bunul-simt si-ti pui si tu locatia? ai ceva de ascuns? ti-e frica in general sau in particular sau ai probleme cu Fiscul, cu Statul? vreau si eu sa inteleg ca pe bune secretomania ma face sa am o parere nasoala...
Marius39966
QUOTE(Alex Aka)
QUOTE(sorin42005)
NU.

NU merita sa sa fie moderator.Confirm ce au spus alti useri,despre

comportamentul superior al domnului george,si raspunsurile care nu fac

cinste unui moderator.Am mai observat ca tine in "brate" anumiti useri,si

nu aplica regulamentul pt protejatii dansului.


Sorin care sunt protejatii lui George, mi-arati si mie unde am fost eu protejat de George, ca presupun ca la mine ai facut referiri si mai sunt cativa la care te referi, unde sunt argumentele tale, de ce faci asemenea afirmatii gratuite si pe deasupra te simti neindreptatit???

De cate ori am citit la topicul cu Toyota am vazut oamenii impatimiti de aceasta marca pe care au numit-o legenda si a vorbi despre ea blasfemie, nu-i cam mult??? si cand a incercat sa aduca un argument anti-toyota l-ati facut praf si pulbere pe respectivul, nu am mai vazut asemenea impatimire nici macar tema subaru vs. masini germane, oare de ce?????

din cate am citit eu sus voi aveti ceva personal cu omul George si nu cu moderatorul George, si cand v-ati dat seama de asta ati inceput sa o dati la intors, de ce???????

sa inteleg ca a venit vremea razbunarii??? gata ati gasit dusmanul vostru de moarte??? el este vad cea mai mare problema a vietii voastre???

hai mai oameni buni sa ne intalnim fata in fata sa discutam acolo asa cum se discuta aici, ca vad ca sunteti toti tari in gura atat timp cat sunteti in spatele unui pseudonim si sa va vad atunci cum dezbateti problemele, hai aveti curaj sau nu aveti timp pentru asa ceva??? hai sa vedem cand stabilim o intalnire masini.ro si faceti-va timp sa ne cunoastem si noi sa vedem ce limbarita aveti .


stii proverbul: cine se scuza se acuza??? ce vrea sa insemne ultima fraza????sper din tot sufletul ca nu sunt amenintari...daca e asa eu nu mai intru pe aici niciodata...dar inainte ma intalnesc personal cu tine si iti arat face to face ca-mi pot sustine argumentele in orice conditii
S O R I N
george.am avut mai multe diferenduri cu tine.in toate aceste discutii mi ai

lasat o impresie nu tocami buna,pt un moderator.nu mai zic ca mai si facut nesimtit intru un pm.
(apropo asta ce e,nu mai insultat?)

sfat :ar trebuii sa te puna pe ganduri toate dicutiile de aici, si sa nu mi

spui ca toti cei care sunt impotriva ta sunt nebuni.
Legionaru'
Ma vad nevoit sa votez "nu" deoarece trateaza in regim preferential membrii acestui forum.Cand cineva a spus despre mine "ca nu sunt normal" nici macar nu a incercat sa il domoleasca pe acel membru.Daca eu as fi facut aceeasi afirmatie cred ca luam ceva pauza .

Parerea mea! :brave:


Numai bine!
G e o r g e
@marius : alex zice ce am zis si eu de atatea ori .

daca veneati la intalnirile masini.ro si ne cunosteam fata in fata altfel stateau lucrurile acum .

in nici un caz nu este o amenintare, doar o gluma .

@ sorin : daca si impresia ta este ca a fi moderator inseamna a fi de acord cu toata lumea ...

eu nu ti-am dat MP . oricum , MP este privat si nu public . este o mare diferenta .

@tuca show: si te-ai gandit cumva ca poate nu am observat , sau alti moderatori de ce exista ? chiar crezi ca am ceva cu tine personal blink.gif ?
Marius39966
QUOTE(Alex Aka)
Marius de ce nu respecti si tu bunul-simt si-ti pui si tu locatia? ai ceva de ascuns? ti-e frica in general sau in particular sau ai probleme cu Fiscul, cu Statul? vreau si eu sa inteleg ca pe bune secretomania ma face sa am o parere nasoala...


cred ca esti multumit! am respectat bunul simt si daca vrei o respect si pe mama ta si pe tine si pe toti oamenii pe care o sa-i intalnesc spunandu-le o formula de salut ori de cate ori ii vad fie ca-i cunosc fie ca nu

CU deosebit respect,

Marius SImtitu' de la Draganesti
madalina
Trei oameni ca luati de George pentru ceva ce s-a intamplat pe aria Toyota, unde GEORGE NU ESTE MODERATOR. Eu sunt. Daca aveti ceva de represat, imi reprosati mie.

@Sorin: citeste circul de astazi facut de Lucian14 pentru ca "protejatul" lui george a primit BAN.

@Tuca Show: afirmatia era "In sfarsit unul normal." Cand omul intreaba cdaca alternatorul este subdimensionat la Avensis si alte observatii personale, iar voi ii spuneti ca "Toyota este o legenda" si este o blasfemie sa critici Toyota (si cica George exagereaza), voi cum ati vrea sa reactioneze omul?!?

@Marius: iar tragi concluzii pripite. Alex este omul dialogului. Este unul dintre oamenii cu foarte mult bun simt pe care ii cunosc.
S O R I N
QUOTE(G e o r g e)
@marius : alex zice ce am zis si eu de atatea ori .

daca veneati la intalnirile masini.ro si ne cunosteam fata in fata altfel stateau lucrurile acum .

in nici un caz nu este o amenintare, doar o gluma .

@ sorin : daca si impresia ta este ca a fi moderator inseamna a fi de acord cu toata lumea ...

eu nu ti-am dat MP . oricum , MP este privat si nu public . este o mare diferenta .

@tuca show: si te-ai gandit cumva ca poate nu am observat , sau alti moderatori de ce exista ? chiar crezi ca am ceva cu tine personal blink.gif ?



Si poti sa ti dau si eu mp si pot sa te fac cum mai facut tu pe mine? blink.gif

Educatia care am primit o de la parintii mei nu imi permite sa fac asa ceva.

Alex ,nu era vb despre tine....dar daca te simti cu musca pe caciula....
G e o r g e
am lista cu mp urile trimise ! nu ti-am trimis mp !

PS nu imi sta in fire sa jignesc lumea . ironiile sunt una , jignirile alta .
C Z R
Marius si cu ce m-am acuzat??? ma faci sa rad biggrin.gif grow up plz.

tu le iei ca amenintare dorinta de ne intalni si a vorbi??? tu chiar ai o problema sociala??? intalnirile masini.ro sunt intalniri ale userilor masini.ro, asta te face sa te simti amenintat cand vi la o intalnire cu niste oameni pe care ii cunosti pentru prima data??? doamne! omul nu este un animal social ??? ce este? un salbatic? nu traiesti si muncesti in societate? esti deasupra ei??? unde muncesti n-ai contact cu oamenii???

vezi Marius cum ne aratam adevarata fata? vezi ca te caracterizezi tot mai mult prin postarile tale???

sti ceva eu nu am nimic cu nimeni personal, dar ma simt nevoit sa apar pe cineva pe care-l cunosc si care nu este deloc asa cum il prezentati voi!

acum nu vreau sa fiu rautacios, dar imi dau seama ca voi aveti ceva probleme daca ati fi intr-un colectiv, asa ca eu cred ca voi sunteti liberi-profesionisti altfel nu-mi explic disputele astea!

repet: n-am nimic cu nimeni si ca sa arat obiectivitatea mea: uite vb despre masina mea: ea nu apare in nici un top si nici nu am vazut-o prea mult in emisiuni sau reviste si a fost facuta ieftina, proasta, urata si eu cum sa ma simt??? zi-mi si mie. eu am trecut cu vederea si recunosc ca unele lucruri sunt adevarate si daca vad ca nu am cine vorbi si ca nu sunt importante parerile mele atunci o las balta dar nicidecum nu ma fac cunoscut si vreau sa ies din starea asta prin dispute, rautati, contradictii si altele stau in banca mea, caci timpul le arata, le vindeca si dreptatea va veni pentru oricine a fost neindreptatit...
C Z R
QUOTE(sorin42005)
Alex ,nu era vb despre tine....dar daca te simti cu musca pe caciula....
C Z R
Scuze am apasat din greseala pe trimite fara sa fi scris ce aveam de scris.

Vezi sorin daca nu citesti toate postarile? asta cum se numeste? sau mai grav nu intelegi?

s-a facut referire la protejatii lui George si eu luandu-i apararea se intelege ca as fi unul dintre acestia, dar nu sunt va asigursi cand voi gresi cer sa mi se aplice pedeapsa binecuvenita. ok, te-ai linistit, nu am nici o musca pe caciula, caci nu am una si e prea frig de muste, glumeam si eu biggrin.gif
S O R I N
George,ma faci sa cred ca nu esti un om care isi asuma responsabilitatea pt ce a ce spune.Nu stiu cum poti sa spui asa ceva...vrei sa ti aduc aminte exact ce mi ai scris in acel pm?Nu cred !!!

Madalina,esti intradevar asa cum trebuie sa fie un moderator,ti am mai spus odata....si mi mentin parerea.daca era altcineva in locul tau,la discutia passat killer cred ca acum nu mai aveam dreptul sa scriu,nici eu nici ceilalti,care ne am luat la cearta...

Alex fara glume gen :"tare n gura "................ok???
Marius39966
QUOTE(Alex Aka)
Marius si cu ce m-am acuzat??? ma faci sa rad biggrin.gif grow up plz.

tu le iei ca amenintare dorinta de ne intalni si a vorbi??? tu chiar ai o problema sociala??? intalnirile masini.ro sunt intalniri ale userilor masini.ro, asta te face sa te simti amenintat cand vi la o intalnire cu niste oameni pe care ii cunosti pentru prima data??? doamne! omul nu este un animal social ??? ce este? un salbatic? nu traiesti si muncesti in societate? esti deasupra ei??? unde muncesti n-ai contact cu oamenii???

vezi Marius cum ne aratam adevarata fata? vezi ca te caracterizezi tot mai mult prin postarile tale???

sti ceva eu nu am nimic cu nimeni personal, dar ma simt nevoit sa apar pe cineva pe care-l cunosc si care nu este deloc asa cum il prezentati voi!

acum nu vreau sa fiu rautacios, dar imi dau seama ca voi aveti ceva probleme daca ati fi intr-un colectiv, asa ca eu cred ca voi sunteti liberi-profesionisti altfel nu-mi explic disputele astea!

repet: n-am nimic cu nimeni si ca sa arat obiectivitatea mea: uite vb despre masina mea: ea nu apare in nici un top si nici nu am vazut-o prea mult in emisiuni sau reviste si a fost facuta ieftina, proasta, urata si eu cum sa ma simt??? zi-mi si mie. eu am trecut cu vederea si recunosc ca unele lucruri sunt adevarate si daca vad ca nu am cine vorbi si ca nu sunt importante parerile mele atunci o las balta dar nicidecum nu ma fac cunoscut si vreau sa ies din starea asta prin dispute, rautati, contradictii si altele stau in banca mea, caci timpul le arata, le vindeca si dreptatea va veni pentru oricine a fost neindreptatit...

Te salut cu respect!!
poti interpreta cum vrei dar cu respect te informez ca am vrut sa ma asigur ca nu e vorba de amenintari...mai mult decat atat am spus ca sunt dispus sa ma intalnesc si cu tine si cu dl moderator +George si cu toata scara/blocul/strada/cartierul din care faceti cu onor parte pt o disputa VERBALA(asa cum am scris mai sus) daca tu ai inteles altceva atunci cu respect te informez ca vreau sa te citez:"vezi Marius cum ne aratam adevarata fata?"

Cu deosebit respect
G e o r g e
vreau sa-mi demonstrezi ca ti-am trimis acel mp . pentru ca eu nu ti l-am trimis .

incep eu :

subiectele mesajelor au fost in mod special blured pentru ca sunt confidentiale .
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.